True blood(Истинска кръв)-6 тема

• 21 636
  • 707
  •   1
Отговори
# 150

Аууу,верно,там са много........ ooooh! Ако се обадиш ще има война Rolling Eyes

Таня,общо взето никой не знае какъв ще е краят,защото Шарлейн Харис още не е довършила поредицата.Подозирам,че и тя самата не знае на кого да остави Суки ooooh! Може в крайна сметка да я остави на......Пам hahaha

Ъхъ, и то каква. Ще ме смачкат  Laughing

Абе, хора, днес не мога да ви насмогвам! Май ще ги докараме до 40 теми за два месеца!  Joy

ПП Беб, бързо възстановяване на дечко!  Hug

# 151
Танче, мила, аз хич не посмях да си кажа предпочитанията, ама търпението ми ще бъде възнаградено в 3-ти сезон  Mr. Green

Е,сега вече ме хвърли в джаза.Казвай веднага......... wait

# 152
Танче, мила, аз хич не посмях да си кажа предпочитанията, ама търпението ми ще бъде възнаградено в 3-ти сезон  Mr. Green

екак алексчето ако не се лъжа Grinning

# 153
Опа... Кате, БЯГАЙ!  hahaha

# 154
Аз май ще се размина с очакванията относно развръзката и дано не се разочаровам baby_neutral

# 155

Нямаааа  

smile3503 Шегувам се. Нали знаеш, още в началото си обичах всички, дори и Суки  Heart Eyes Само появата на Джо-Вълка ми обърка мирния свят

ПС-Трайкова, до края на деня ще правиш нова тема май, както сме я подкарали... Laughing

# 156

Нямаааа  

smile3503 Шегувам се. Нали знаеш, още в началото си обичах всички, дори и Суки  Heart Eyes Само появата на Джо-Вълка ми обърка мирния свят

ПС-Трайкова, до края на деня ще правиш нова тема май, както сме я подкарали... Laughing

И на мен тъй ми се чини...  Mr. Green

# 157
  • гр.София-Красна поляна
И при Mrs. Northman като при мен трябва лекичко с финес. Mr. Green
Нали КУЦПИЛ,кажи им душа.Wink

Че как, аз вече предупредих Таня , от уважение към теб. Ама тооо, ако не бях сдала Стив, щяхме да се дерем с тебе, ша знайш  Mr. Green (Ти що мислиш не пиша в Здрач-темата, а? Щото ще трябва да ги изпозастрелям до крак робините там, с цялото ми уважение, разбира се...)
Няма бе душа да се дерем. Wink
Ама само като мернах сутринта в подписа на Танчето Бил и айдеее ойде спокойствието. Shocked
Залупа ми сърцето кат тупан насред село. Sneaky
Та сега за това съм на валерияна.

# 158
аз ви оставих за малко,но спряха тока,добре,че беше за малко

# 159

Сигурно zisska има пръст в това  Mr. Green

# 160
И при Mrs. Northman като при мен трябва лекичко с финес. Mr. Green
Нали КУЦПИЛ,кажи им душа.Wink

Че как, аз вече предупредих Таня , от уважение към теб. Ама тооо, ако не бях сдала Стив, щяхме да се дерем с тебе, ша знайш  Mr. Green (Ти що мислиш не пиша в Здрач-темата, а? Щото ще трябва да ги изпозастрелям до крак робините там, с цялото ми уважение, разбира се...)
Няма бе душа да се дерем. Wink
Ама само като мернах сутринта в подписа на Танчето Бил и айдеее ойде спокойствието. Shocked
Залупа ми сърцето кат тупан насред село. Sneaky
Та сега за това съм на валерияна.
Joy Joy Joy
споко нали казах,че съм търпелива,като ти писне ще ми го отстъпиш а аз си го гледам по всяко време на денонощието.На моя приятелка щерката ми го нарисува,много готин ей

# 161

Winkс  нея шега не бива ръцете и са дълги

# 162

hahaha hahaha hahaha Ще ме уморите, ей!

Zisska, мило, недей до валериан да се докарваш  Hug, вкарай една бира, аз това направих днеска от бяс и злоба.  Mr. Green

# 163
zisska, верно, не се Идосвай.
Я виж, като погледнеш към Тането как лИбовно те наблюдава Бил  Heart Eyes
Куцпил-че, да не сме те озлобили ний с нещо?! Някой да не ти е откраднал някого?! Аз не съм да знайш  Whistling

# 164
zisska, верно, не се Идосвай.
Я виж, като погледнеш към Тането как Либовно те наблюдава Бил  Heart Eyes
Куцпил-че, да не сме те озлобили ний с нещо?! Някой да не ти е откраднал някого?! Аз не съм да знайш  Whistling

О, Катенце, не сте вие, не сте!  Hug  Спекулира се по въпроса в съседната тема и се нервирам, а и на работа се дразня, че съм и до късно днес, та такива... Ще ми мине.

Общи условия

Активация на акаунт