True blood(Истинска кръв)-6 тема

• 21 636
  • 707
  •   1
Отговори
# 345
Аз се върнах да ви прегледам, но ще отида да нахраня бат` Емо и малък Адриян  newsm64
Връщам се веднага, не заспивайте  Mr. Green
Куцпил, глей да ги опазиш ... то моя няма нужда, че хапе  Mr. Green

Ми ей го на, седя на стража, дебна, ослушвам се... Твоя няма да го мисля, щом си казала  Mr. Green

ПП Видя ли ми новия линк? Отбележи възхитителното микрофонче  Joy

# 346
Страшни са  Peace

Joy Малкия е до мен на столче и как се кефи на парчето ако го видиш  hahaha

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 12:42 от mamakaty

# 347
  • гр.София-Красна поляна
Куцпил и аз зачезвам след малко да си водя дето на даскало.
Моля те моя да го пазиш най-много от всички,че Танчето само това и чака.
Шъ черпа да знайш. Mr. Green

# 348
Не мога да изчета всичко бе мадами, ко пра'йте бе Shocked
Хубаво, че аз нямам собственост сред героите, че няма да мога да удържа фронта като гледам Crazy
Джес, знаех си аз, че пропускат много от Ерик и неговите чувства към СукитУ Crossing Arms Ще се поправят в трети сезон, надявам се, иначе newsm66 newsm66 newsm66 fight
Пак ви казвам, трети сезон ще роди една голяма истерия, която ще се казва Алекстерия, ще харесаме всички Ерик. Убедена съм. Колкото до чувствата, мисля, че в края на втори сезон, при срещата на Ерик с Кралицата се загатна, че той има чувства към Сука, а не само някакъв интерес от неясно естество Crazy
Таня, бебок-а съм аз Mr. Green Вероятно си чела момента в който описвам човешкото минало на Ерик, има го в девета книга. Там той разказва на Суки, че е имал деца в човешкия си живот smile3530

# 349
Куцпил и аз зачезвам след малко да си водя дето на даскало.
Моля те моя да го пазиш най-много от всички,че Танчето само това и чака.
Шъ черпа да знайш. Mr. Green

Бът ъв корсс! Ще ми върнеш услугата някой ден, не се кахъри  Laughing Нарамвам пушката и почвам обход  hahaha

Кате, детето от малко го учиш на хубави неща, а? Само така!  Sunglasses

# 350
  • гр.София-Красна поляна
Ох,не се издържа. hahaha hahaha hahaha
Куцпил ,напълно съм убедена и вярвам в теб.

# 351

Кате, детето от малко го учиш на хубави неща, а? Само така!  Sunglasses

Иска ли питане. Големия ми син /4г./ знае Du Hast kd rpwij  Mr. Green Сериозно ти казвам. Той е гордостта на вуйчо си.

Това парче от линка ти трябва да го сложат кавър на 3-ти сезон  Peace Егати текста  #Crazy

# 352
Ох,не се издържа. hahaha hahaha hahaha
Куцпил ,напълно съм убедена и вярвам в теб.

И аз те обичам!  Hug

# 353
ей ида аз с надеждата,че ви е далеч даскалото Winkама като гледам не би Confused и като си помисля баткото сега като се зареди накомпа,та чак в понеделник щ е свободен та да се докопам на спокойствие,дано поне на кафе да иде някъде за малко
да за това сигурно иде реч за миналото му
А за Ерик няколко пъти вече соменах,че ще да е романтична душа .Интересно е с Бил какво става той с кой се зал'бва след Суки.Или любовта му е вечна Praynig

# 354
ей ида аз с надеждата,че ви е далеч даскалото Winkама като гледам не би Confused и като си помисля баткото сега като се зареди накомпа,та чак в понеделник щ е свободен та да се докопам на спокойствие,дано поне на кафе да иде някъде за малко
А за Ерик няколко пъти вече соменах,че ще да е романтична душа .Интересно е с Бил какво става той с кой се зал'бва след Суки.Или любовта му е вечна Praynig

hahaha
Виж сега, Танче, аз съм продажна душа, ама трябва да знаеш как да ме подкупиш...  Joy

# 355
Ира,да ти кажа,хич не ставаш за пазач Mr. Green

# 356

hahaha
Виж сега, Танче, аз съм продажна душа, ама трябва да знаеш как да ме подкупиш...  Joy
с удоволствие но това е твърде много инфо за нем и още я обработвам едва 2-ри ден съм при вас
И учудващо много добре ме приехте за което благодаря  bouquet
като ви чета и вие като мен не харесвате надувки  bouquet

# 357
Колкото повече, толкоз по-весело  newsm68

# 358
Колкото повече, толкоз по-весело  newsm68
надявам се ,че поне още една фенка ще привлека ама да видим newsm78

# 359
Иринка, слаб ти е ангела, слааааааааб Mr. Green
Само така Таня, колкото повече фенове, толкова повече изписани теми Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт