True blood(Истинска кръв)-6 тема

• 21 636
  • 707
  •   1
Отговори
# 555
Лоши сте вие с Трайкова, лошиии!

ПП, Танчик, снощи ми се мярна Алекс насън, нещо зачервен беше, май температура имаше...

# 556
# 557
# 558
Защо се ядосваш бе Кате? newsm78

# 559
Е, то беше ясно, Кате, нали я обсъдихме госпожица Суки  Laughing

Сладък, сладък Стивън, душица златна! А класацията ми припомни Стивън Дорф, мдаа, и той сладур. Само едно не ми е ясно, къде е Джаспър? Нещо са го попропуснали  Rolling Eyes

# 560
Защо се ядосваш бе Кате? newsm78
аз се ядосвам,че преводачката излиза с някакви ????-не ,че ще разбера кой знае колко Laughing
затова чакам вашите коментари Grinning

# 561
АААА не, няма да я бъде тази.
От какъв зор сега с Алсид тази Сука, ами Ерик #Cussing out
Хич не ме интересува колко е горещ този приятел Алсид, няма по готин от Ерик Crazy
Плюс това в трета книга, Суки има греховни мисли спрямо Алсид, но нищо плътско  между тях. КАто го зная Бол обаче какъв е, кой знае какви сцени ще измислят #Cussing out

# 562
  • гр.София-Красна поляна
Ох,майко милаааа  #Shocked Heart Eyes  remybussi

Ша го скъсам от либоФ. Heart Eyes

# 563
Момичета ще ме извините,ако не съм много активна,но с моята техническа НЕграмотност станах ъплоудер в един сайт ooooh! Сега се уча да правя и качвам торенти Tired

# 564
То ясно, де, ама такваз либоф описват, че ми се насълзяват очичките  #Puppy dog

Алекс с много cool тоалет на коктейл на Диор  Peace  Евала на момчето, бунтар по дух  Wink

Към секси вампирите се трогнах, че са барнали Кийфърд Съдерланд от Първия Ми Вампирси Филм /а първия не се забравя никога, нали знаете  Wink/, но са изпуснали по-секси вампирчето - Джейсън Патрик

# 565
Ох,майко милаааа  #Shocked Heart Eyes  remybussi

Ша го скъсам от либоФ. Heart Eyes
ооо да,заслужава си Hug

# 566
Много хубави ръчици има Стивън  Wink Да се изкажа като ценител на тази част от анатомията...

Таничка, не се притеснявай, де, ти пък. От какъв зор пък торенти?  Laughing

# 567
Много хубави ръчици има Стивън  Wink Да се изкажа като ценител на тази част от анатомията...

Таничка, не се притеснявай, де, ти пък. От какъв зор пък торенти?  Laughing

Ами един филм,преди да се качи някъде трябва да го направя в торент файл Peace Абе,моля ти се ,вечно се навирам,където не ми е работа ooooh! Но пък имам 2 успешни опита Flutter

# 568
Момичета ще ме извините,ако не съм много активна,но с моята техническа НЕграмотност станах ъплоудер в един сайт ooooh! Сега се уча да правя и качвам торенти Tired

Бравос, и аз както се бях ядосала на Замундата се изучих в занаята и си качвам в едно сайтче - хем трупам рейтинг ...

# 569
Честито, значи, щом са успешни  Simple Smile

Кате, аз се сетих за поне още трима секси вампири, защо не закръглиха бройката на 50, не ми е ясно. Но няма да се оплаквам, щом най-хубавия е там.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт