Майчета,на колко години забременяхте?

• 53 167
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 1 095
  • До морето :)
На 23, планирано.
А иначе като чуя за някое момиче мой набор и че ще се жени или, че ще има дете и си мисля, че й рано още  Joy

# 1 096
Живот и здраве на 32 ще забременея.  Heart Eyes

# 1 097
На 35г - сина и на 37г - дъщерята...макар, че за мене е най-добре около 30те...

# 1 098

Вече си бременна или само така го планираш  newsm78
Защото е малко наивно да предполагаш кога със сигурност ще забременееш  Rolling Eyes Това никой не може да го каже,докато не стане.

# 1 099

Защото е малко наивно да предполагаш кога със сигурност ще забременееш  Rolling Eyes Това никой не може да го каже,докато не стане.
Ами обстоятелствата ни разделят с милото за известно време. А и тогава мисля, че ще сме стъпили достатъчно на краката си, за да сме отговорни родители. А каквото Господ е разпоредил, ние не можем да го променим. Всички живеем с надежда, нали? Simple Smile

# 1 100

Ами обстоятелствата ни разделят с милото за известно време. А и тогава мисля, че ще сме стъпили достатъчно на краката си, за да сме отговорни родители. А каквото Господ е разпоредил, ние не можем да го променим. Всички живеем с надежда, нали? Simple Smile

Пожелавам ти да ти се случи от раз тогава,когато сте го планирали  Hug

# 1 101
На 23 забременях,на 24 родих.

# 1 102
Първото на 21, второто на 24, третото на 30, четвъртото на 35. Моето мнение е , че колкото по-рано, толкова по-лесно се отглеждат децата.  Peace

# 1 103
Забременях на 28 год. имам отрицателен резус фактор и имаше вероятност да раждам секцио, но всичко мина по нормалния начин.

# 1 104
Забременях на 28 год. имам отрицателен резус фактор и имаше вероятност да раждам секцио, но всичко мина по нормалния начин.

Това пък откога е причина за раждане секцио  Shocked

# 1 105
  • София
elfi4ka, може и друга да е била причината.
Отрицателен резус ф-р не е предпоставка за секцио.

# 1 106
elfi4ka, може и друга да е била причината.
Отрицателен резус ф-р не е предпоставка за секцио.

Да,това е ясно.Но така написано ми прозвуча,че заради резус фактора е имало съмнения за секцио  newsm78

# 1 107
# 1 108
  • БУРГАС
На 26,планирана бременност

# 1 109
И аз така.Планирахме,планирахме.Хубаво нещо е планирането.
Родих на 28.

Общи условия

Активация на акаунт