Майчета,на колко години забременяхте?

• 53 250
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Гнидка,
Не да ме ориентира,а по-скоро да ме надъха  Grinning На 25 съм и имам огромно желание!Просто се чудя още,и аз не знам защо?!? Thinking

# 272
Сигурно има нещо, дето те спира  Simple Smile Потенциалният татко навит ли е?

# 273
  • Gabrowo->Sofia
Забременях на 29, когато родих бях на 30.

# 274
  • София
На 31.Сега работим за второ,на 34 съм.

# 275
Забременях на 27,родих на 28

# 276
Забременях на 29 и родих 20 дни преди да стана на 30 LaughingЛично за себе си мисля,че трябваше малко по-рано да се решим.Не за друго ,ами и аз съм си пожелала още 2 деца,та нямам много време Laughing

# 277
  • Германия
първият път на 31,вторият път на 32 и ми беше добре,тогава се чувсвах готова за тази важна стъпка в живота.

# 278
На 26 г. Нормално ми се струва . Даже бих поизчакала още малко  Simple Smile

# 279
  • Winterfell
на 19,на 20 родих.Чувствах се готова и не съжалявам за избора си GrinningСама отглеждам дребосъка(таткото е по фин.част) и се справям страхотно FlutterМисля,че инстинкта си е инстинкт-дали  на 20,30 или 40 жената ще роди-все тая(изкл.12-13 годишните).

# 280
az parvoto na 27 a vtoroto 28

# 281
Гнидка,таткото мен чака.Той е навит от 3 години вече.Аз съм тази,която се дърпа.Отгледала съм сестра ми.И въпреки,че знам какво прекрасно нещо е-все се дърпам.Отговорна съм,не се съмнявам в себе си (че няма да се справя),просто се чувствам малка, на 20 примерно,а не на 25 и това ме спира,може би....Не знам.По цял ден вися във форумите,събирам инфо и въпреки това все отлагам.Пия фолиева киселина от другия месец уж ще бебеправим.Нооооооо,мисълта направо ме побърква....Както и да е-сигурно мен нещо не мо е в ред главата   #2gunfire newsm78 #Crazy Искам го това бебче,но се страхувам,от какво-и аз не знам....

# 282
Е, дай Боже да стане факт, и тогава вече страховете ти ще изчезнат, сигурна съм в това. Аз забременях на 33, родих на 34. Няма по-голямо щастие, вярвай и не се страхувай! Дерзай!

# 283
И аз на това се надявам.Като забременея-страховете просто да изчезнат....Защото това ми положение просто ме побърква.По цял ден мисля за това и по-добре да се навия на тази крачка,иначе ще полудея   Shocked

# 284
  • Видин
Страховете ти няма да изчезнат със забременяването! Напротив - ще се увеличат! Но са най-сладките страхове, които съм изпитвала.
Човек никога не е 100% готов и не може да каже "СЕГА е моментът за бебе". Отпуснете си душите, радвайте се на любовта, ако искате бебе си направете и си живейте щастливо   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт