Майчета,на колко години забременяхте?

• 53 194
  • 1 123
  •   1
Отговори
Майчета,на колко години забременяхте? И мислите ли ,че това беше подходящата възраст (доколкото може да има такава,разбира се ) ? 

# 1
  • plovdiv
Първият път забременях на 25 ,а сега втория път съм на 30.. първата ми бременност беше лека и се чуствах много щастлива,и сега съм щастлива,но малко ми тежи,в смисъл че  сега протича малко поразлично самата бременност.

# 2
На 24 години забременях, родих на 25. Възрастта е без значение стига да се чувстваш готова за това.

# 3
На 28 години.Не защото на тези години съм се почуствала готова а защото тогава стана.А иначе пробвахме от 2 години.

# 4
На 32 но мисля,че колкото по рано толкова по добре Wink

# 5
Малко след 22. Мисля, че е добре възрастта ми за първо бебче.
Но според мен не е толкова важна възрастта дали си готов да направиш тази стъпка, отколкото дали си психически зрял за отговорността, която трябва да поемеш когато правиш дете.

# 6
Почти на 26г.  забременях.
Възрастта е без значение.

# 7
Първият път на 23, вторият път на 28.

# 8
21.  и ми беше леко и лесно Wink

# 9
 На 23  Sunglasses

# 10
На 24 год. забременях
и дай боже на  25 год. ще си имам бебче.
Имам лека бременност.

# 11
  • София
Когато сме били вече емоционално и поне малко финансово готови...За мен това беше на 24г.(малко се дърпах Simple Smile), но сега си мисля, че можеше и по-рано...все пак имам квота да изпълнявам докато стана на 30 Flutter

# 12
  • Ню Йорк
На 36  Embarassed но не защото така съм го планирала, а по стечение на обстоятелствата. Смятам че няколко годинки по-рано щеше да ми е доста по-леко. Ако имах избор и можех да го планирам щях да искам да забременея на около 30г.

# 13
На 31 забременях Simple Smile
До 35 искам още 2 деца Simple Smile

# 14
  • Пловдив
На 24 и на 26 Peace

Според мен би трябвало да чуеш вътрешния си глас.

А пък има жени ,които осъзнават по-късно какво им се случва,но въпреки това са безумно щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт