Майчета,на колко години забременяхте?

• 53 162
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 30
  • UK/София

Да, възрастта ми беше напълно подходяща.Бях се наживяла пълноценно и знаех, че вече искам деца.

# 31
На 21 забременях на 22 родих. Не бях напълно подготвена,но като се замисля като се роди се чувствах подготвена. Както се казва "Апетита идва с яденето" Peace

# 32
На 28 забременях.

# 33
Първия път-на 24 години,втория-на 27.Така и исках да бъде,и съм щастлива че се случи.

# 34
Забременях на 31 години,родих на 32 години.

# 35
# 36
Забременях на 22, родих на 23тия си рожден ден.. За мен беше подходящо... даже ми позакъсня идването на бебка, но щом Бог така беше решил, значи точно това беше подходящия момент. А иначе, ако чакаш да дойде времето, няма как да разбереш, че е дошло докато не ти се случи.

# 37
На 26 г. забременях на 27 г. родих Peace

# 38
На 26 год. забременях, родих 2 месеца преди да стана на 27 год.  Peace

# 39
На 18 и родих на 19 г. , а втория път на 29 и родих малко след навършване на 30
и двете планирани и желани бременности  Peace

# 40
На 16 забременях с голямата ,на 31 бях като забременях с малката, на 34 родих третото ми момиче ,но за съжаление  бебето почина ,много искам още едно дете нищо ,че съм на 36 на лято почваме със бебе правенето .

# 41
  • ул. "Мечтание"
Забременях на 22, планувахме да опитаме след година, но малкия беше с друго мнение по въпроса. Не съжалявам, че така се получиха нещата. В момента съм на 24 и правим опити за второ.

# 42
На 23 г. първия път и на 32 г. втория път и сега съм в очакване на появата на второто бебче. baby_neutral

# 43
  • Лондон
На 38, родих 1 месец преди да навърша 39, представяш ли си?! Sunglasses
Перфектна бременност, работа, фитнес, пътувания до последно, перфектно бебе и сега момиченце Heart Eyes
Тази вечер обсъждахме дали имаме желание за 2ро дете, но не стигнахме до конкретни решения Wink ще видим Grinning
Не мисля, че отговорът на този въпрос е важен въобще, кой когато иска и може...мое мнение

# 44
Забременях на 28,по принцип искахме бебе 2-3 години преди това,но първата ми бременност беше неуспешна,след това мина доста време,докато отново се" престраша" да забременея  Hug

Общи условия

Активация на акаунт