Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Дали 19-годишна възраст е рано за майчинство?
Възможно ли е да забременея, ако сме били в позиция, при която аз съм отгоре?
Какви са рисковете и ползите от родителството на тази възраст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Дали 19-годишна възраст е рано за майчинство?
-
Възможно ли е да забременея, ако сме били в позиция, при която аз съм отгоре?
-
Какви са рисковете и ползите от родителството на тази възраст?
Родителството на тази възраст може да доведе до предимства като повече енергия и гъвкавост, но също така крие рискове като финансови предизвикателства и ограничения в образованието и кариерата. От решаващо значение е внимателно обмисляне и вземане на решение, което отразява желанията и възможностите на родителите.
-
Какво е важно при вземането на решение за бременност?
-
Какви са потенциалните рискове от приемането на Ескапел?
Не, не съм в овулация. Дойде ми на 31.07 и ми свърши на 05.08 . Чудя се, да, защото стана без да искаме, имам в предвид, че не беше умишлено... Иии да, знам, дилемата ми е странна.. но след като днес цял ден не достигнах до консенсус със себе си, реших да потърся и мнението на други хора...

... Време ви е да говорите какво искате от връзката си; накъде ще поемате; иска ли да се развива в големия град и той; ако не иска - дали те обича толкова много, че да "те пусне" да изживееш младостта и студентството си (не ме разбирай погрешно - с ММ се оженихме на по 20 и на 21 станахме родители за пръв път, та не съм против да се ражда на тези години - даже на голямата казвам, че най-добре според мен е да се стане родител в периода м/у 23 и 26 за пръв път) ..., но това става от двамата, а не се взема еднолично решение от него - ще свърша в нея пък, ако стане - стане ... Според мен той се е уплашил, че заминаваш и е решил да те "върже" ..., но не това е начина - трябва да говорите според мен ...