Майчета,на колко години забременяхте?

• 53 160
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Тъкмо бях навършила 27 години, когато забременях. Мисля, че възрастта има значение и е хубаво да се роди по- навреме, тъй като има по-малък риск както за детето, така и за майката.

# 46
  • На брега на морето
Забременях на 26 родих на 27, мисля че не толкова възраста е важна колкото това родителите да са готови и да осъзнават отговорността си  Peace

# 47
На 23 забременях и родих месец преди да навърша 24 години.

# 48
  • София
Кога е идеалната възраст за ставане на МАМА? (анкета)
Цитат
Е,вие сте на ход! Аз лично смятам,че е добре след 26 години,когато жената вече е натрупала трудов стаж и се е дипломирала. Не мисля,че добре се съчетават студентството и гледането на деца. Както и не мисля,че дори да срещнеш голямата любов на 18,е добре да се ожените...
И кога родихте за пръв път? Ако можете да върнете времето назад,кога бихте родили? И защо?

КОГА РОДИХТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ (АНКЕТА)?  (архив)
Цитат
Аз на 26 г. станах мама за първи път! 
Вие сте!

На колко години родихте? (архив)
Цитат
На колко години бяхте когато родихте за първи път и какво е мнението ви за раждане под 20 годишна възраст?

На колко години бяхте, когато родихте за първи път? (анкета)

Цитат
Бях на 23 години /почти на 24/, когато родих сина си /сега е шест годишен/. Много от моите приятелки обаче още нямат никакво намерение да стават мами. А аз още тогава чувствах вътрешна необходимост, чувствах се узряла да бъда мама.  А вие как се решихте, на каква възраст бяхте?

# 49
Забременях на 23,а родих 6 дни след като навърших 24 години.

# 50
На 27 и след това-на 28 Mr. Green Мисля,че възрастта ми си беше съвсем подходяща Wink

# 51
Бях на 24 когато забременях с баткото,родих 11 дена след като станах на 25 .С малкия бях на 26.Едно след друго ги направихме. Blush

# 52
Месец преди да навърша 24. Абсолютно  подходяща възраст за мен.

# 53
на 20 забременях и на 20 родих  Mr. Green

# 54
  • София
Първия път на 29, с второто на 37

# 55
С първият ми син забременях на 23г., а с вторият на 25  Peace

# 56
Аз с баткото забременях 3 месеца след като станах на 22 и родих точно 2 дена след рожденния ми ден, а сега със второто забременях 1 месец преди да стана на 28 и живот и здраве през февруари ще съм мама за втори път. Но честно казано с втората бременност имам повече неразположения. А първото когато го родих на 23 бях много неподготвена. Сега чета повече, интересувам се повече, имам опит от първото дете и се надявам да се справя по-добре в отглеждането на детето

# 57
Забременях на 26 и родих на 27 Simple Smile

# 58
Малко преди да навърша 27 години.

# 59
 С големият си син на 22 год..

Общи условия

Активация на акаунт