Майчета,на колко години забременяхте?

• 53 330
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 885
Живи и здрави да са дечицата на жената- какво значение има каква разлика е имало написана преди между децата и;
дори и да е 2, или 5 месеца.. това ли е най- важното!?
Всеки може да сгреши в изчисления.. безгрешни хора няма!

# 886
Първия път забременях на почти 25г.,родих на 25.Бременността ми беше страхотна/изключая 2м. поносими неразположения в началото/.Бях ентусиазирана и търпелива.
Сега забременях на 31,родих на 32.прекарах много тежка бременност,докрая с проблеми/не с износването,а с моето здравословно и общо състояние/.Бебето ми е лесно за гледане,но аз самата се уморявам по-бързо,по нетърпелива съм,тежи ми чусто физически да се грижа за бебето,макар "вина" Simple Smile да имат увеличения брой ангажименти.
За мен до 30г. е най-добре една жена да стане майка на броя  деца,които желае.Бих желала трето дете,но не знам дали на възраст 35-6 г. ще имам още хъс за отглеждане на деца.Simple Smile

# 887
на 24  и се чувствам по готова от всякога Simple Smile

# 888
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
На 25 и ще родя на 25  Mr. Green (живи и здрави)

# 889
на 19 и го чакам януари месец догодина когато вече ще съм на 20  Simple Smile

# 890
на 19 и го чакам януари месец догодина когато вече ще съм на 20  Simple Smile
Радвам се,че не съм единствената тук 19-годишна бъдеща майка.Лека бременност на вс.бремелинки  bouquet  bouquet  bouquet

# 891
на 21 първо мислех че още ми е рано но когато се появи малката принцеса това е без значение но по-рано по-добре имаш сили за всичко тя е много ревливо бебе и ако бях по вазрастна май нямаше да ми издаржат нервите

# 892
  • Пловдив
на 19 и 24 ,като първия пък не е било изненада, а желано забременяване Mr. Green

# 893
на 19 забременях и родих на 20  newsm44

# 894
Първият път забременях на 32 и родих на 33. Имах ранни контракции, но с магнезий нещата се успокоиха и карах лека безпроблемна бременност.
Вторият път забременях на 38 и ще родя на 38. За бременността мога да докладвам по-късно. Засега всичко е под контрол.

# 895
 На 22 забременях, на 23 родих.
 Годините нямат значение, по-важно е дали си готов. Има хора на по 35 и нагоре и още не са готови   ooooh!

# 896
Забременях на почти 35 г.Бременността ми мина много леко и неусетно, без никакви неразположения или притеснения. Работих си до началото на 8 месец, като се превозвах с трамвай и автобуси доста често, след това ремонт в къщи. Може и безотговорно да е било от моя страна, но наистина се чувствах прекрасно. Но си мисля, че търпението ми за гледане на бебо, който си е доста спокоен и лесен за гледане е наполовина по-малко отколкото би било до 30-та год. Но усмивката му ми е критерий за добре свършена от мен работа, но има доста какво да коригирам в отглеждането на малкия..и то относно търпението ми и стискането на зъби при тръшканията му.

# 897
първият път на 28г.,а вторият на 32г.Според мен около 28г.е най подходящата възраст,но все пак когато усетиш че си готова да станеш мама годините не са толкова важни

# 898
На 24 и ще родя - живот и здраве- на 25.

# 899
Забременях на 22 год., а ще родя живот и здраве на 23, 14-ти ноември е терминът ми. До сега карам лека и безпроблемна бременност, дано и за напред да е така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт