Майчета,на колко години забременяхте?

• 53 361
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 945
Ако си купите общ апартамент на този етап по добре ли ще се чувстваш,по сигурна ?
Според мен щом от сега си се зачудила дали той е,дали пък не е,значи не е той човека.Ако пък просто си си такава нерешителна за всичко винаги ще го има този въпрос,може и след 20 год. да си задаваш подобни въпроси,,дали не сгреших ?''.

# 946
с първото на 26, с второто - 33

# 947
На 29-бях готова още на 26,но обстоятелствата все не бяха подходящи...То едва ли някога има такива  newsm78 .Надявам се(или поне искам още 2 дечица...

# 948
С първото - 25, вторият път на 34.

# 949
Ако си купите общ апартамент на този етап по добре ли ще се чувстваш,по сигурна ?
Според мен щом от сега си се зачудила дали той е,дали пък не е,значи не е той човека.Ако пък просто си си такава нерешителна за всичко винаги ще го има този въпрос,може и след 20 год. да си задаваш подобни въпроси,,дали не сгреших ?''.

Мдааа, мисля, че ако имаме общо имущество, ще съм по-уверена. Но си уцелила десетката, де. Принципно съм си нерешителна - много от нещата при мен са се случили просто от само себе си.  Laughing Laughing Laughing Laughing Което ме навежда на мисълта, че и забременяването може да се случи на този принцип. newsm78

# 950
1 път на 20
2 път на 30
ама искам още веднъж... но с тези политици.... може би в друга държава...

# 951
Първия път забраменях на 19,а втория на 20.Аз също искам още едно детенце,но може би по-нататък.

# 952
 Бях на 31, когато забременях.

# 953
аз забременях на 32. надявам се всичко да  мине нормално Praynig

# 954
Забременях на 33г....подходяща или не, колко повече да чакам  Crazy

# 955
  • Бургас
 На 29 години забременях.

# 956
  • offshore & overseas
За първи път -- на 28 -- изненадана бях, но не и нежелаеща дете (това все пак е някаква готовност, нали?). За жалост, бременността ми беше неуспешна.

За втори път -- на 31 без малко...

За трети път -- на 34 без малко...

Искам още 1 дете след 5 години.

Не мисля, че бременността би могла да е пробем -- за бременност сме готови и на 18, дет се вика (изключвам патологиите).

Майчинството обаче е за цял живот и май никой не е бил подготвен предварително. Учим се в крачка, за жалост, или може би за радост. Twisted Evil

# 957
Здравейте аз забременях на 20 и живот и здраве ще родя на 21.Чувствам се напълно готова  обожавам бебчетата сигурно се дължи на това, че съм израснала без майчинска ласка. smile3518 Weary smile3518

# 958
Здравейте аз забременях на 20 и живот и здраве ще родя на 21.Чувствам се напълно готова  обожавам бебчетата сигурно се дължи на това, че съм израснала без майчинска ласка. smile3518 Weary smile3518

Прегръщам те  Weary

Сигурно ще бъдеш чудесна майка  breastfeeding  Hug

# 959
Забременях на 36, родих на 37. Повече от това нямаше накъде да не съм готова.

Общи условия

Активация на акаунт