Майчета,на колко години забременяхте?

• 53 345
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 930
# 931
На 28, след дълго очакване.Ако можех бих родила доста по-рано, но с Божията помощ дано наваксаме  Grinning

# 932
Забременях на 23 години

# 933
  • София
С първото - на 29, с второто - 31

# 934
С първото на 18, с второто на 27, третото на 28. Не знам дали бяха подходящи възрасти, просто така се случи.

# 935
С първото - на 27, с второто - на 32г. и все през м.септември. Laughing

# 936
# 937
На 21 и се чувствах много добре.

# 938
идеалния вариант, като намерих подходящия човек ...Hug
Ох, едва сега успях да "открадна малко време"  Grinning Laughing (както се казва в една реклама) и да почета малко във форума. От написаното дотук съм объркана. AnMary казва, че трябва да се почувствам готова. Друг, че трябва да усетя, че съм намерила подходящия човек. Някои от вас гледам, че изобщо не са се замисляли над тези неща и са много щастливи. Аз имам човек до себе си от 3 години, но не знам дали той е "подходящият"  Embarassed Embarassed Embarassed Само да не изпусна влака Sad

# 939
  • София
Ако е грижовен и отговорен, ако искаш да си с него и занапред - давай. Не си ли сигурна, че можеш да живееш с него, не бързай, защото за детето няма нищо по-травмиращо от разделени родители. Виж и отношението на баща му към майка му и към семейството въобще - подобно ще е и неговото към теб. Момченцата възпроизвеждат модела, с който са израснали.

# 940
  • София
klavdia_rimska, аз забременях на 28, родих на 29. Не бях чак толкова готова и подготвена да бъда майка. Ако трябваше обаче да се "подготвям" щях да откарам още доста време.
Колкото до подходящият човек... излезе ми късмета Simple Smile

# 941
  • ул. "Мечтание"
klavdia_rimska, ако ти не знаеш, дали е подходящия, ние няма как да ти кажем!  Flutter

# 942
Да така е, не винаги нещата са на 100% планирани. Понякога наистина разбираш дали си готов, когато избора е пред теб.
При мен обаче, въпреки, че бях малка по думите на доста хора около мен, на 20 години бях повече от готова. И двамата ми юнаци се появиха като по поръчка (на 21 г.)
Щастлива съм, очаквахме ги, те са нашата сбъдната мечта  Heart Eyes Вече 5 години не мога да повярвам с колко много щастие се пълни сърцето ми  Simple Smile
Taka e!На 100% съм съгласна,няма по-голямо щастие от семейното..всичко остава на заден план когато си с любимия и детето ви  family newsm53 newsm53 newsm53

идеалния вариант, като намерих подходящия човек ...Hug
Ох, едва сега успях да "открадна малко време"  Grinning Laughing (както се казва в една реклама) и да почета малко във форума. От написаното дотук съм объркана. AnMary казва, че трябва да се почувствам готова. Друг, че трябва да усетя, че съм намерила подходящия човек. Някои от вас гледам, че изобщо не са се замисляли над тези неща и са много щастливи. Аз имам човек до себе си от 3 години, но не знам дали той е "подходящият"  Embarassed Embarassed Embarassed Само да не изпусна влака Sad
Ако до сега не сте живели заедно,опитай,това сигурно ще ти помогне да решиш..въпреки,че ние с моя мъж не бяхме живели заедно..но поне бяхме убедени,че сме си подходящите  newsm53 newsm10 luvbed

# 943
Забременях на 27 и родих на 28 г.

# 944
klavdia_rimska, ако ти не знаеш, дали е подходящия, ние няма как да ти кажем!  Flutter

Joy Joy Joy Joy Joy Сигурни ле сте, ще съм благодарна ако някоя от вас извади кристална топка  и ми предскаже бъдещето.  Peace Сега сериозно. Знам, че е така, но исках да прочета различни мения и да чуя за различни съдби, за да видя дали може да си изградят формати примерно. Не знам. Може би мисля прекалено схематично, и наивно, но така ми е по-лесно да възприемам света. Пък и да се вписвам в него.
Колкото до връзката ми: живеем заедно от около година, ама у тях. Това ме дразни, защото аз не се чувствам като у дома си. Това си е неговият апартамент и аз нямам нищо общо с тази къща. Слава богу сме без родителите му, т.е. нямаме утежняващи обстоятелства. От наблюденията ми върху взаимоотношенията на родителите му баща му е страхотен джентълмен. След 30 години брак нарича жена си "цвете". Тя е по-зла. Лошото е, че приятелят ми не е възприел модела на баща си. #2gunfire
Благодаря на всички, за споделените лични истории.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт