Майчета,на колко години забременяхте?

• 53 331
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 915
Първото си дете родих на 33 г. Учих в чужбина, работих, пътувах, купихме апартамент, кола и тогава детето.... мисля, че това е каналният ред Wink

# 916
На 18 години родих..... от първия си приятел, който в момента не ми е мъж. От сегашния си съпруг родих второ - на 27

# 917
На 18 години родих..... от първия си приятел, който в момента не ми е мъж. От сегашния си съпруг родих второ - на 27

Коя е оптималната възраст според вас. Защото аз съм на 26 и още не се чувствам готова да бъда майка. Нито физически, нито психически

# 918
Омйжих се на 22, но забременях едва на 27. Проблеми. Не знам коя е идеалната възраст

# 919
  • София
Коя е оптималната възраст според вас. Защото аз съм на 26 и още не се чувствам готова да бъда майка. Нито физически, нито психически
Когато се изпълнят условията от втората част на поста ви Simple Smile

# 920
  • Сред обкръжението
Аз забременях на 26. И все пак не смятам, че е късно.  WinkТака че, когато си готова.

# 921
С какат забременях на 26, сега с малкия на 31  Peace за мен това е идеалния вариант, като намерих подходящия човек се случи, слава Богу проблеми не сме имали и стана от раз Hug

# 922
№1 на 25
№2 на 33

Идеалната възраст, е тази на която жената се чувства готова да има деца.

# 923
На 27,тогава се почувствах готова и не сбърках Wink

# 924
Първия път на 26 години забременях на 27 родих сега на 29 забременях и на толкова живот и здраве ще родя Heart Eyes

# 925

Физически по-готова не знам дали ще станеш. Mr. Green Напротив, до към 26-27 е "най-плодородният" период.  bouquet

# 926
Родих първото си дете на 20г. - не мислех че съм готова за толкова отговорно нещо, но пък се оказа че съм  Laughing
Второто да е живо и здраво като се роди ще съм на 26г. Според мен човек не трябва да се страхува толкова или да чака да стане готов, защото никога няма да стане напълно готов. Важното е да го иска.

# 927
Според мен не винаги ние жените забременяваме и раждаме,когато смятаме че сме дорасли и готови.Първият път забременях случайно бях на 23, ожених се, дори не съм се замисляла дали съм готова или не да ставам майка - всичко стана от самосебе си. Слава богу не съм сгрешила.Втория път родих на 27 - планирано и вече 14 години съм щастлива мама.

# 928
Според мен не винаги ние жените забременяваме и раждаме,когато смятаме че сме дорасли и готови.Първият път забременях случайно бях на 23, ожених се, дори не съм се замисляла дали съм готова или не да ставам майка - всичко стана от самосебе си. Слава богу не съм сгрешила.Втория път родих на 27 - планирано и вече 14 години съм щастлива мама.
При мен също стана случайно,въобще не беше планирано Simple Smile но сега много се радваме,че стана.Аз забременях на 20 и родих на 20,в представите си винаги съм смятала,че ще родя чак към 25-26,но съдбата ми поднесе изненада.Когато човек е готов да бъде родител и е сигурен,че иска да има дете от партнъора до себе си,няма значение на колко си. newsm03 newsm10 newsm53

# 929
Да така е, не винаги нещата са на 100% планирани. Понякога наистина разбираш дали си готов, когато избора е пред теб.
При мен обаче, въпреки, че бях малка по думите на доста хора около мен, на 20 години бях повече от готова. И двамата ми юнаци се появиха като по поръчка (на 21 г.)
Щастлива съм, очаквахме ги, те са нашата сбъдната мечта  Heart Eyes Вече 5 години не мога да повярвам с колко много щастие се пълни сърцето ми  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт