А с какво вие дразните другите

• 22 556
  • 125
  •   1
Отговори
Понеже има теми с какво ви дразнят свекървите, мъжете, но вие също сте дразнители - няма идеални.
Та с какво дразните другите и вглеждате ли се в себе си в стремеж да се подобрите към по-добро.

# 1
Дразня ги с това, че съм откровен.
Не мисля, че е лошо да си откровен, че да го "оправям" Simple Smile

# 2
Мъжете по принцип сте по-откровени от жените, макар понякога да е грубо и брутално. Все пак трябва да има здравословна граница.

За мен е показателно, че досега само един човек се е вписал в темата и то мъж.

Очаквам в семейните отношения да се появи и тема, че децата също са дразнители. Много дразнене и изискване към другите, но какво се дава на отсрещната страна някои може въобще да не са се замисляли.

# 3
Ми дразнят ми се, че спя ужасно до късно, защото си лягам в 2-3 минимум. Някои хора направо се потрисат, като чуят че почвам работа в 10  най-рано, а в събота и неделя преди 12-1 не ме търси.  Laughing
Също се дразнят някои, че планирам много напред, примерно почивки и морета организирам с половин-една година преднина заради ранните записвания, а и не само.  Което им се вижда безумно на хората, свикнали да решават от днес за утре и се дразнят, като ми звъннат за нещо, а на мен ми е планиран целия месец и няма как да стане.  
А майка ми се дразни, че отказвам да се втелявам в какво и кога ям  и да се тегля на лягане и на ставане. Никой не е умрял от плюс - минус 2 кила, аз пък се дразня на нейната мания като тежи 200 грама в повече от вчера да изпада в истерии и да яде ябълка на ден.  Crazy
Нито едно от трите обаче нямам намерение да променям.

# 4
Често сменям настроенията си. Лошото настроение може да ме накара с дни да не говоря.

# 5
Понеже има теми с какво ви дразнят свекървите, мъжете, но вие също сте дразнители - няма идеални.
Та с какво дразните другите и вглеждате ли се в себе си в стремеж да се подобрите към по-добро.

Съобразявам се единствено с какво дразня мъжа си.Той си мълчи (в 99% от случаите), но аз си знам и се стремя да не прекалявам.   Grinning

С какво дразня останалите, хич не ме вълнува.На който не му понасям, да се спасява от мен.    Laughing

# 6
  • София
Е, то ако знаех с какво дразня хората щеше да е добре, но не зная. За мен резонния въпрос е: как да разбера с какво дразня хората?

# 7
  • София
ММ трудно мога да го раздразня. Освен ако не готвя доста дълго време, ама пак се разминавам.
Децата ги дразня като мърморя и викам.
По принцип май дразня околните, че съм малко лежерна. Но съм на границата. Държа нещата да са ми свършени в срок, все пак.

# 8
Мъжът ми от това точно не се дразни, но повечето хора да ... или поне докато не разберат, че не влагам абсолютно никакви лоши чувства в това, а просто е някаква особеност:

Както говоря с някой, понякога казвам: "Хайде, че вече не ми се приказва" и искам да затваряме (ако е по скайп или телефон) или да си тръгвам, ако сме някъде си. И също така се е случвало да имаме гости, стоят, стоят, стоят, стоят, на мен вече ми омръзва или например искам да си лягам и казвам: "Хайде, тръгвайте си".  Laughing Включително като живеех още сама, така казах на едни приятели, които бях поканила на един мой рожден ден. С тях сме израснали от деца заедно, така че не ми се разсърдиха, ама изкоментираха къде през смях, къде през досада: "Гледай я тая простата, да сме си ходели".

# 9
Аз съм голям дразнител. Майка ми твърдя, че ядразня с азът ми при мен било все аз, аз,аз. Тя живее да ми начуква канчето. Мъжът ми го дразни голямото ми самочувствие. Детето се дразни, че го карам да учи и че му казвам, че няма да го храня цял живот. Свекърва ми се дразни, че не я уважам.

# 10
  • София
С припряност. Когато имам куп задачи, препирам да си ги свърша и моткането на някой по веригата на изпълнение на задачата ме дразни, което ми избива в подръчкване, което "лежерният" (това е евфемизъм) не понася.

Не давам да ми се качват на главата и си отстоявам правата. Няма смисъл да влизам в детайли колко е дразнещо и нетипично за България подобно поведение.

# 11
Аз съм прекрасна и перфектна.  bowuu Предполагам, обаче, че прекалено острият ми и бърз език едва ли доставя голяма радост на потърпевщите. Също така, командаджийската ми , нетърпяща възражения натура едва ли е лесна за понасяне. Обаче някак си ме понасят ближните. Милите те. Laughing

# 12
Неуверените хора се дразнят от мен. Докато решат какво да правят и аз вече съм заела мястото с 30% сянка с гледка към морето  Laughing
и така за всяко нещо...

# 13
Скрит текст:
С припряност. Когато имам куп задачи, препирам да си ги свърша и моткането на някой по веригата на изпълнение на задачата ме дразни, което ми избива в подръчкване, което "лежерният" (това е евфемизъм) не понася.

Не давам да ми се качват на главата и си отстоявам правата. Няма смисъл да влизам в детайли колко е дразнещо и нетипично за България подобно поведение.

В това отношение съпругът ми е казвал, че ако мине номера, а той често минава.

Това ме подсети, че съм раздразвала някои хора, когато отида няколко минути преди края на работното време някъде за да свърша работа и се получава недоволно мърморене "все в последния момент чакат да дойдат", без да търся този ефект.

Мога да раздразня като проява изнервеност, така че се старая да не се ИзнеРВям.

# 14
Не си мълча като нещо не ми харесва.
Гледам дребните детайли, което понякога си е направо дребнавост.
Страхлива съм, което доста ни ограничава като тръгнем някъде "не оттук, че има кучета", "не искам да се кача на самолет" и др. подобни.
Обичам да отлагам разни неща, което на даден етап изглежда като мързел.
Ако нещо ме подразни в магазин/ресторант държа да си тръгнем, без значение, че всичко друго е бижу и другите това нещо не ги дразни.
Непоправим оптимист съм, като изключим случаите, свързани със смърт, на всяко друго намирам хубава страна, а на някои хора това им пречи, защото по-лесно преодоляват проблема, ако си го приемат за труден.
Спирам, че се започвам да се плаша от себе си Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт