А с какво вие дразните другите

• 22 561
  • 125
  •   1
Отговори
# 30
Припряна съм. Това понякога ужасно дразни мъжа ми.

И при мен така. Но то е защото той е прекалено муден и лежерен, което пък дразни мен.
Това, което дразни по-близките ми е неспособността да приемам "Не" за отговор и огромния ми инат, който с течение на време сама започвам да намирам за нездравословен. Рядко го прилагам адекватно и в ситуация, в която си заслужава. Другото е, че мисля прекалено много и трудно се отдавам на момента, винаги мисля какво ще е когато свърши или за неща за 100 години напред. Дразни ги и кашата между това да съм едновременно самостоятелна и заедно с това ако ми дойде музата да омрънкотя света за всяко дребно нещо, като малко дете.
Иначе за това с какво ме дразнят другите мога да говоря много  Laughing

# 31
Май само ММ дразня яко.. Joy
Щото съм проклето, упорито и адски самостоятелно рогато добиче.
А той все иска да ми помага, поучава, защитава, закриля, пази и тн.
И не му спестявам нищо.
Горе-долу така, а и съм същата зодия като Екс.

Не се оставям да ме водят, поучават и защитават, понеже съм някакво Алфа-Животно. На всичкото отгоре събрах твърде рано много житейски опит, който в много ситуации ми създаде здраво собствено мнение и върви ме убеждавай. С днешна дата това ме направи човек от сорта на: "Начини си има за всичко, трябва само да ги намерим". И се блъскам докато не ги намеря, а моят мъж е от типа хора: ами не може, значи не може. Няма  обаче за мене не може. Пътища правя и до луната, ако съм си наумила нещо. Той много се ядосва че съм такава непримирима понякога, но после се радва, че сме намерили начин и казва че всъщност цени това качество. Ама ела го виж как побеснява по време на "търсенето".

И не забравям, помня като слон. Години назад да е, някои неща не ги забравям. Не ги правя никога повече тема, но не забравям нищо и дойда ли в друга подобна ситуация съм консеквентна. ММ понякога на майтап не нарича "Волтури" (От "Twilight"), понеже "Волтурите не дават втори шансове!"  Laughing

Аргументирам до дупка. Намирам винаги какво да кажа, и то така че хората около мен не знаят какво да отговорят. С това навремето ужасно дразнех майка ми . Днес най-често моят, де. Simple Smile

А, и друго: имам си известно количество далновидност и често преценявам какво ще стане в дадена ситуация. ПОсле става точно така, и моят ужасно се дразни. В редките случаи когато не е точно така както съм сметнала, победоносно стои пред мен доволно заключва: " Siehst du, du hast doch nicht immer recht!!!". (Виждаш ли, не си винаги права!!!)  Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 12:24 от Mam4e Bandit

# 32
Дразня хората около мен с това, че помня обещанията, които са ми дали, и ги гоня до дупка. На всеки 6 месеца напомням на мъжа ми, че е обещал да залепи онзи перваз.
Точността ми също е дразнеща, ужасно мразя да закъснявам, а най-много мразя, когато имам среща с приятелка пред театъра, билетите са у нея и тя идва в последния момент. Сигурна съм, че в този миг съм много мила...
Имам остър език (във форума не го показвам), и понякога за околните е дразнещо, ако не са ми свикнали.
Дразня семейството си, когато искам да спя, а те искат да беснеят.
Наскоро силно издразних шефката, че отказах преместване с повишение. Явно съм изглеждала твърде хрисима и покорна, защото не бяха предвидили отказ. Сега съм в немилост.
Дразня с това, че понеже се усмихвам, не споря, не вдигам пушилка около себе си, изглеждам явно мекушава, и когато установят, че имам яки "топки" и като питбул мога да се боря за нещо важно, се чувстват заблудени.

# 33
  • София
Критикувам. Ужасно много. Обичайно точно в целта. Хората се дразнят  Laughing Laughing То и аз се дразня като ме критикуват  Laughing Laughing

# 34
Повишената тревожност, съчетана с убедеността, че обстоятелствата могат да бъдат контролирани, дразнят както мен, така и най-близките ми хора. Опитвам се да се огранича с еднократно изказване на съображения по дадена тема, след което да задържам тревогите  в себе си, когато не съм била чута. Не винаги ми се получава  Sad. Ядосвам се сама на себе си, че не мога да махна с ръка и да си кажа "Всеки да си тегли последствията!".

Обичам да оглеждам дадена ситуация от различни страни, да ставам "адвокат на дявола" и да споря. В някои случаи такава дискусия е интересна, а понякога и ползотворна. Не е проблем в близкия ми кръг, но извън него някои хора го приемат като липса на разбиране, на съчувствие или като заяждане. Почти съм се научила да не си отварям устата в такива ситуации, но понякога греша в преценката си.

# 35
Според ММ често си променям мненията и желанията. Сменям често местата на вещите. Ставам рано и в почивните дни. Когато ми заговори за работа, не го слушам внимателно и не вниквам в материята /висококвалифицирана/Не искам да шофирам. Това се сещам, но много повече неща мога да изредя, с които той ме дразни.
О, да - често се притеснявам за глупости. Това е много неприятно и за мен, но не мога да го преодолея.

# 36
Сменям често местата на вещите.

Оооооо. Оооооооооооооооооооооооооо. С това мога да побъркам някого, как не се сетих първо за него.
Периодично ми гърми бушонът и решавам да пренаредя, ами, всичко. Обикновено е съвсем спонтанно и изведнъж вкъщи започват да щъкат насам-натам дивани, гардероби, секции. Мога с часове да бутам, дърпам и нареждам докато бъда доволна от резултата и си подредя къщичката както ми е драго. Сигурно в миналия си живот съм била охлюв или костенурка и сега си наваксвам  Blush

# 37
  • София
Според ММ често си променям мненията и желанията. Сменям често местата на вещите. Ставам рано и в почивните дни. Когато ми заговори за работа, не го слушам внимателно и не вниквам в материята /висококвалифицирана/Не искам да шофирам. Това се сещам, но много повече неща мога да изредя, с които той ме дразни.
О, да - често се притеснявам за глупости. Това е много неприятно и за мен, но не мога да го преодолея.

Това почти изцяло все едно аз съм го писала.

Мъжът ми се дразни от тропането на чехлите ми по коридора сутрин рано.  Laughing Laughing Laughing Побърквам го  Laughing Laughing И обичая ми да оставям осветлението в коридора да свети. За мен е нормално. Ама той се е фиксирал в гасенето, даже подозирам че може да е бил наказван като дете, такава мания има за това  осветление в коридора Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 16:32 от Yangdze

# 38
С какво дразня другите си е техен проблем - сори  Sunglasses

# 39
Необщителна съм и съм песимист
Много хора това ги дразни, не знам защо. Не аз ходя да им досаждам, а те на мен.

# 40
И аз съм много припряна, пропуснах.
Даже и аз се дразня от себе си за това. Sunglasses

# 41
Бившата ми шефка много се дразнеше от моята необщителност, която по никакъв начин не ми е пречела в работата с клиенти. Напротив, по цял си говорех прекрасно с хората и съответно вечер и по време на почивки нямах нужда от общуване с хора. Ей това не го разбира тя. Как ще отидем някъде, ще се разхождаме сами и вечерта няма да се запознаем с двойка на съседната маса и да се сприятелим. Бива ли да сме толкова задръстени? А мен ме побъркват хора, които за всяко нещо имат нужда от компания.

# 42
  • София
И аз съм някаква такава - с някои хора си общувам с кеф, ама с други си мълча. Или някои дни просто не ми се говори толкова. В офиса хич не ми беше кеф да кудкудякам с кокошките.
Даже са ми казвали, че ме имат за надута.

# 43
Сменям често местата на вещите...
Това не знам как съм го пропуснала  Joy
Редовно подреждам всички шкафове и гардероби по коренно различен начин, голяма изненада се получава и определено дразни, но не мога да се сдържам. Всяко следващото подреждане е много по-добро и удобно (в моите очи Blush).

# 44
  • София
Сменям често местата на вещите...
Това не знам как съм го пропуснала  Joy
Редовно подреждам всички шкафове и гардероби по коренно различен начин, голяма изненада се получава и определено дразни, но не мога да се сдържам. Всяко следващото подреждане е много по-добро и удобно (в моите очи Blush).

И аз, и аз. Нали аз си домакинствам, аз си царувам в къщи и си правя каквото си искам.  Mr. Green ММ само си търси обувките, горкия.

Общи условия

Активация на акаунт