А с какво вие дразните другите

• 22 563
  • 125
  •   1
Отговори
# 15
Май само ММ дразня яко.. Joy
Щото съм проклето, упорито и адски самостоятелно рогато добиче.
А той все иска да ми помага, поучава, защитава, закриля, пази и тн.
И не му спестявам нищо.

# 16
Де да знам с какво, предполагам, че всеки се дразни от различни неща, за които дори не подозирам. В темите за свекървите и мъжете не съм писала, защото моите не ме дразнят с нищо.

# 17
С част от нещата съм наясно, с огромния остатък обаче не съм, както повечето хора.
Сред нещата, които със сигурност могат да изкарат близките ми от разновесие, се нареждат най-отпред случаите когато закъснявам, когато в спор приведа неактуални случки като аргумент (за това и сама си се ядосвам и работя върху това), когато по 99 пъти проверя дали съм изключила всички електроуреди и заключила навсякъде, преди да изляза (също осъзнавам, че е досадно и дразнещо, но ако не го направя изпитвам тревожност), както и когато в момент на вдъхновение лепна прякор на някого - обикновено е на майтап и свързано с определена случка, пък то им се залепи и остане и едва ли трупам точки така.  Thinking Grinning

# 18
Аз пък май дразня с точно обратното на Обич - прекалено точна съм и   държа на точността в другите, отделно като нещо трябва да се свърши, ако не  започне да се върши веднага, ми   все едно    ме въртят на шиш. Изнервям се и със сигурност изнервям и околните с нетърпение. Много пъти  аз съм изпълнявала, това, което  другите се бавят да направят, а така пък  допълнително изнервям  горките други. Бе, ужас Laughing

# 19
Еййй, закъсняващите адски ме изнервят, ама много. Има такива, които ги знам с точно колко закъсняват абсолютно винаги и тръгвам и аз със съответното закъснение, за да не вися. По принцип разцепвам секундата или отивам малко по-рано.

# 20
 Аз съм такъв ангел небесен , че се чудя с какво ли ги дразня - явно с ангелщината си  Joy

# 21
Жармен, честно - това може да е изключително дразнещо  Laughing

# 22
  • София
Еййй, закъсняващите адски ме изнервят, ама много. Има такива, които ги знам с точно колко закъсняват абсолютно винаги и тръгвам и аз със съответното закъснение, за да не вися. По принцип разцепвам секундата или отивам малко по-рано.
Ох, мен също ме вбесяват.
Не мога да закъснявам- обикновено 15- 30 минути преди срещата съм там.
Дразня другите с това, че защитавам мнението си не докрай, а докато не ме убедят в тяхното.
Но, не понасям убеждаване без факти, което ме изнервя и ставам по- остра, отколкото някои са очаквали и могат да понесат.
Накратко, около мен виреят хора, готови на спор по същество, с които оставаме в добри отношения, дори и да сме останали на противоположни позиции по даден въпрос.

# 23
Ооо,  Зандали,  едва ли толкова дразниш ти  Peace Улесняваш хората,  даже ги разтоварваш от задължения -  с мед да те намаже човек  Simple Smile  Но закъснението,  дори и с пет минути,  е тъпо и дразни,  абсолютно е така.   Peace

# 24
Жармен, какво пък беше това -мен не ме дразниш, даже си ми симпатична, просто  се сетих, че   и аз се имам за  съвършен ангел небесен...понякога... и сама се дразня от  себе си...често,  за другите -не знам  Laughing
Обич, дразнещо е,  като някой те ръчка да свършиш нещо веднага, а ти  си искаш  да е кротко и полека и накрая той да го свърши, все едно  си  неспособен.  Просто  аз съм си такава - не ме свърта щом има нещо за вършене, а толкова ми се иска да  ми е айляшко  и спокойно. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 21:15 от ЗАНДАЛИ

# 25
  • Пловдив
Дразня абсолютно всички около мен с това, че те си мислят, че съм много мекушава и страхуваща се да си изказва мнението. Първите години се опитвах да им обяснявам, че причината да не вдигам скандали и да си замълчавам, дори когато съм права е, че просто за въпросната ситуация не давам и пет пари. Те продължават да ми се дразнят, а на мен продължава да не ми дреме. Това наистина вбесява околните ми, освен ММ - той ме е виждал как отвръщам на удар, по тема, която всъщност ми е важна. Та, така  Wink

# 26
Темата е с какво ние дразним другите, а не какво нас ни дразни..))
Или - в другите потребители.
П.С - правенето на забележки ми е от дразнещите черти и знам, че близките ми де дразнят от това. Та се старая като цяло, но ми е трудно..))

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 10:37 от EXQUISITE

# 27
Че съм информирана, знам много неща и си търся правата.
Че съм много подредена.
Че ставам рано и си лягам рано - това дразни дъщеря ми, тя е обратно. Mr. Green

# 28
  • София
Мъжа си дразня с мрънкането за домакинската работа, да не си мята мократа хавлия на леглото, за това да се оправят някои неща вкъщи. Обичам нещата да стават веднага, да сме навреме някъде и не мога да стоя мирно, ако нещо не е свършено.
Всъщност съм мързелива, но не мога да търпя някои неща.
Свекърва ми, сигурно, дразня, с това, че не я викам да гледа детето...само ако е въпрос на живот и смърт. След поредното и питане, съвсем нормално, даже леко на шега казах, че имам нужда от помощ за чистене вкъщи, тя не отговори нищо  Rolling Eyes Та може би, тогава съм я издразнила.
Дразня някои свои посестрими майки, че не мога да мълча за някои неща.
Мразя някой да престъпва правилата, да е нагъл и мърляч  Peace Обикновено правя забележки.
Това е едно от нещата, с които дразня мъжа ми  Laughing

# 29
Припряна съм. Това понякога ужасно дразни мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт