Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 33 075
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден на Моника, Лия, Боян, Ивет и Преслав! Да са живи и здрави и много послушни!

Честит рожден ден на Сиси! Желая ти много щастие и усмивки! Бъди все така добра майка!
Честит рожден ден и на вашия татко на патерици!
(вчера май забравих да му честитя и на него)

Мини, много са ти хубави децата. Да вземете да направите още, че много добре ви се получават  Laughing. Много е красива рожденичката с тази рокля.

Мацки, много ви благодаря за подкрепата. За щастие ме успокоиха, че операцията е безобидна, но са си разправии все пак. Вече нямам търпение да мине и този дерт, че вече ми писна цяла година да вървя след детето с памуците и капките за очи. Измъчи се горкия.
Утре Никола е на ваксинация и ще уреждат и документите и изследванията за операция. Ще искам от педи и болничен, че иначе няма как да уредя опрацията. Само да не ми даде, вече скандал ще й вдигна. Можеше тази процедура да я задействам още докато бях майчинство, а да не чакаме досега и да се чудя кое как да огранизирам, а тя ни викаше - чакайте да му мине. Бясна съм й.  #2gunfire Утре съм организирала майка ми и баща ми да го водят при педи. Ще видим какво ще каже. В Токуда направо ми се изсмяха, че сме чакали досега. Много ми стана неудобно.

Копривке, хайде бързо възстановяване ти желая, че като знам какво е с куц крак и малко дете... Докладвай утре как е минало.

Еспа, Никола е само 14 кг.  Joy Нищо работа. Опитва се да ме стигне.  hahaha

Ралче, и аз съм за торта с фигурки. Някак по весела ми изглежда.
Аз да се похваля, вече ще мога да снимам-имаме си фотоапарат newsm44
Ха, честито. Трябва да почерпиш.  Laughing Ако не друго поне снимки на Преслав.

Като гледам как сте организирали рождените дни, вече ме е яд, че ние нищо не можахме да организираме с други деца, ама пусто като нямаме място. Ама догодина ще наваксаме. Пък и като се преместим живот и здраве, ще му направим един купон на патерици.
По този повод - Какво става с общия рожден ден? Мисли ли някой нещо по въпроса?

# 181
  • София

По този повод - Какво става с общия рожден ден? Мисли ли някой нещо по въпроса?
Мисли, мисли...ама нищо не измисли. Дайте идеи за клуб, че в наше село няма.Този , в който аз мислех така да се каже ни отказаха.

# 182
честио на днешните рожденичета!

Усмихнатото, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и вечно влюбена!

Мини, много шарено хавайско парти сте си спретнали! Страхотни са ти момиченцата! Подкрепям Сладурчето, че още трябва да си направите Grinning

Накри, Еспа, Ралче, много сте мили, момичета  Hug Hug Hug

Ягодке, а вие след юли месец да не би пак към Англия да идвате?

# 183
Днес цял ден ви чета на порции и все не успявам да се разпиша.
Честит рожден ден ( със закъснение) на Преслава! Много красива рожденичка! Тортата много ми хареса.
Като стана дума за торта, аз съм за фигурките. По ми е тортено, отколкото със снимка.
Честит първи рожден ден на Моника, Лия, Боян, Ивет и Преслав!
Яхаха, много ти е сладичка госпожицата. Дано се включваш по- често. Стелето Русева и тя се изгуби.
Честит рожден ден на Усмихнатото! Да си здрава и да имаш много поводи за усмивки! Много гуш- гуш   remybussi
Сладурче, много мъчно ми стана и за Никола, и за теб. Трудно е с новата ситуация. На мен, когато ми е трудно, си повтарям " и това ще мине". Дано по- бързо свикне зетя с баба си и също така да се свършат разправиите ви с доктори. Не се кахъри за РД на Никола. Ние също няма да правим на Настюхата голям РД. Ще си бъдем само татко, батко, рожденичката и аз. Живот и здраве, много рождени дни ще имаш да организираш.
monick , поздравления за повишението  Grinning Спомням си, че и аз се радвах  Laughing
Копривче, и твоята не е лека. Успех и смелост утре! Hug
Като четях за храненето, ми се стори , че Настюхата е недохранена. Тя яде по 4 пъти.
1. Сутрин- кърма
2. Обяд- 220 мл. пюре / без десерт/
3. Следобед- каша, или плод, или кикесло мляко, или ...
4. Вечер- кърма
Май ще трябва да й увелича храната.  Laughing
Ралче, как работи кафемашината?  Wink Шварц ли е или еспресо?
Еспа, радвай се на всеки ден вкъщи! Толкова бързо ще отлетят 2 месеца. Чак днес разгледах блога ти  Embarassed Възхищавам ти се!  smile3501 Това твоето си е дарба. Кажи на мъжа си, че е щастливец, че те има. smile3521  Hug
Данче, как е на новата работа?
Още щях да пиша. Ама  ooooh!
Хайде лека от мен!

# 184
  • София
Честит рожден ден на Ивчо !!!

За мама
- пресни  Wink

# 185
Честит рожден ден на Ивайло!
Да е жив, здрав и много щастлив!

Честит празник и на майка му!

# 186
  • София
Честит рожден ден на Ивайло, да е здрав, да расте щастливо и усмихнато дете и да е все така лъчезарен! Grinning

И за щастливата му майка Party

Люби, Сладурче- благодаря ви за мненията за тортата, и аз май натам клоня, да е с фигурки, вчера цел ден гледах из нета видове торти, да изберем някаква да поръчаме, накрая цяла нощ сънувах торти Crazy
Любито- не знам за зелето, аз още не съм давала, ама ми се струва тежко, все пак има много целулоза, може би след годинката или малко по-нататък newsm78
Пепи- за еспресо е кафемашината, Саеко, аз много й се радвам и кафето много ми харесва, няма нищо общо като вкус с предишната машина, която беше нещо средно между еспресо и за шварц Grinning, благодаря ти, че питаш Hug /Според мен Настюха си яде добре, и ЙоЙо има подобен режим, само, че вечер вместо кърма и или АМ, или кисело мляко с бисквити или млечна каша/
Еспа- имаш още два месеца, наслаждавай им се, като те чета и знаеш ли как ми подейства добре и ми стана едно хубаво за това, че аз пък ще си стоя вкъщи цялата година /че бяха взели да ми се прокрадват едни такива мисли дали не изпускам нещо и тн/ Hug
Мини- наистина страхотин снимки Heart Eyes
Честит фотоапарат на Моник Laughing
Копривка- с две деца и гипс Crazy, преставям си какво ти е, целувки на Аничка от нас с ЙоЙо Hug
Вчера започнах да си пия хапчетата, бях забравила колко леко минава с тях цикъла, изобщо не го усещам Simple Smile А на ЙоЙо дадох Фризо 3, но то било по-сладко от 2-ката и нашата опука 260 мл Crazy
Хубав ден от нас Hug

# 187
  • София
Добро утро на ранобудните!
Честит 1 рожден ден на Ивайло и Алексей! Да растят здрави мъже и да духнат едната свещичка!
Честит имен ден на всички мои адашки Таня, Татяна да ни е живо и здраво името!

# 188
Добро утро!

Момичета, много ви благодаря за честитките и пожеланията! Трогнахте ме много  Heart Eyes  Hug

Честит рожден ден на Ивайло и Алексей! Да са живи и здрави!

Пепи, как може да държиш Настюха на 2 твърди хранения само!!!  Shocked Я я виж каква е заслабнала  Laughing Бързо да вкарваш пържолите и бирата!  Naughty

Сладурчеста, и аз на твое място щях да съм бясна на педито! Аз затова всъщност и реших да си останем при нашата - нали исках да я сменям, щото прекалено се взираше в разни неща. Но пък реших в крайна сметка, че е по-добре така и да сме сигурни, че всичко е наред, отколкото да изпусне някои важни неща. Е, сега пак изпуска одисеята с коремчето, ама нейсе... То нали за това съм аз Wink. Аз вече съм 99% убедена, че проблемът му е с лактозата. Ама 99.9% даже. Само не знам сега какво изследване да му направим. Но в четвъртък мисля да го водя, хем и изследвания да направим (пак ще ми се кара, че не давам Малтофер и Вигантол ooooh!), та ще я питам тогава какво да правим. А щях да го водя на гастро в токуда, ама така и не успях покрай тия празници  Embarassed Пък и нали сега се чувства добре  Embarassed. Ама ще си взема поука и ще форсирам нещата вече..

А Никола верно те гони  Laughing. Мойто си стои на 9 кила от бая време вече  Rolling Eyes. Да го видим и сега качил ли е нещо или тц. Залагам на "тц".

Хайде, че се разписах нещо. А той си седи в другата стая и вика "Бауууу, бауууу, бауууу..."  Laughing

# 189
  • София
Честит имен ден на Таника Hug
Аз днес водих малкия да му вземат секрети от гърлото и носа, че ми писна с тия сополи вече. В петък ще са готови резултатите и да видим...
Ралче, машината за еспресо си е къде къде пред другите. Нашата е Де Лонги - подарък за сватбата от вуйчовците на мъж ми. А в момента съм и с Тчибо еспресо - мммм горчиво и ароматно - най-добрата комбинация...
Айде до после, че имам санитарен полуден Close

# 190
тъй тъй, свате и аз такова жуля
и фемилито е хубаво, в Кауфланд 1 кг Чибо Фемили е 5 лева  bowuu

Честито на днешните рожденици- Алексей и Ивчо да са здрави и послушни деца   bouquet  Heart Eyes

Преслава е с леко подпухнало оченце, сълзи от време на време, съмнявам се че е гепила конюнктивит, ще видим тази работа
викам аман от болести, а - вие кво ще кажете  Tired
Сладурче, аз се връщам след 20 дена на работа, направо сърцето ми е свито на топка, зная какво ти е
очен лекар ти препоръчвам д-р Алек Топов, не зная при кого сте водили Никола, моята братовчедка води тяхната Ивон при него, прави й две операции /тя е със синдром на Даун, имаше вродена катаракта и на двете очички/

поздрави и целувки на всички бебоци  Hug

# 191
Честит първи рожден ден на сладкия ми племенник Ивко  Hug !!!

Честит празник и на сладката му мама

# 192
Честит рожден ден на Ивайло и Алексей!
Да растат живи, здрави и много щастливи!

Честито и на всички именици днес!   bouquet

# 193
Честит рожден ден на Ивко и Алексей! Да растат здрави и щастливи дечица!
Честит имен ден на Таника и всички Тани!
Днес обикалях за торта и много се разочаровах от предлаганото в нашия град. Навсякъде едно и също- предимно фототорти. На едно от местата, като попитах нямат ли торти с фондан,  се  Shocked и ме изгледаха все едно съм ку-ку. Избрах най- накрая, но можеше и по- хубава, ама догодина.

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛО И АЛЕКСЕЙ!
Днес резервирах място за рожденния ден, избрах торта, тоалета ни е готов, сега чакаме датата... Flutter
Аз скоро няма да започвам работа, от една страна добре от друга знам че ще изкуфеЯ Към КраЯ НА годиНАТа, надявам се
времето да е хубаво. Praynig
Аз пък започнах да отбивам, стига толкова от мен.
Мини, дано само с това се размине хубавицата.  Praynig
Доника, дано и на вас открият причината за сополки и да си ги лекувате.

Общи условия

Активация на акаунт