Честит рожден ден на Сиси! Желая ти много щастие и усмивки! Бъди все така добра майка!
Честит рожден ден и на вашия татко на патерици! (вчера май забравих да му честитя и на него)
Мини, много са ти хубави децата. Да вземете да направите още, че много добре ви се получават
Мацки, много ви благодаря за подкрепата. За щастие ме успокоиха, че операцията е безобидна, но са си разправии все пак. Вече нямам търпение да мине и този дерт, че вече ми писна цяла година да вървя след детето с памуците и капките за очи. Измъчи се горкия.
Утре Никола е на ваксинация и ще уреждат и документите и изследванията за операция. Ще искам от педи и болничен, че иначе няма как да уредя опрацията. Само да не ми даде, вече скандал ще й вдигна. Можеше тази процедура да я задействам още докато бях майчинство, а да не чакаме досега и да се чудя кое как да огранизирам, а тя ни викаше - чакайте да му мине. Бясна съм й.
Утре съм организирала майка ми и баща ми да го водят при педи. Ще видим какво ще каже. В Токуда направо ми се изсмяха, че сме чакали досега. Много ми стана неудобно. Копривке, хайде бързо възстановяване ти желая, че като знам какво е с куц крак и малко дете... Докладвай утре как е минало.
Еспа, Никола е само 14 кг.
Нищо работа. Опитва се да ме стигне.
Ралче, и аз съм за торта с фигурки. Някак по весела ми изглежда.

Като гледам как сте организирали рождените дни, вече ме е яд, че ние нищо не можахме да организираме с други деца, ама пусто като нямаме място. Ама догодина ще наваксаме. Пък и като се преместим живот и здраве, ще му направим един купон на патерици.
По този повод - Какво става с общия рожден ден? Мисли ли някой нещо по въпроса?

Шварц ли е или еспресо?
Това твоето си е дарба. Кажи на мъжа си, че е щастливец, че те има.

А на ЙоЙо дадох Фризо 3, но то било по-сладко от 2-ката и нашата опука 260 мл