Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 33 076
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аууу, първа ?!?

Та честит рожден ден на сладката Ада, пухкавата Настя и бъдещия бате Боги !!!

и за мамите

Сладурчеста
...ми работното време във фирмата, в която работя е 18.30  Rolling Eyes и ми е на час и кусур път от нас... Няма да коментирам.
После ще пиша още, че хуната беснее.
Само да ви покажа сутрешно заседание в нас  hahaha

# 361
  • София
Добро утро,
Честит рожден ден на прекрасните Настя и Ада и на Боги  bouquet Желая от сърце да са здравички деца, да растат послушни и да имат прекрасно и незабравимо детство, очичките им винаги да греят от радост Heart Eyes

Пепи- има такива дни, за съжаление, но ето, че твоето прекрасно момиченце днес става на годинка, искрено се надявам днешния ден за всички ви да е по-хубав от вчера Hug, да сте здрави и да се обичате, другите неща някак си ще се наредят.
Доника- страхотна снимка Grinningиначе и аз и затова съм си казала, че такова нещо няма да купуваме, просто трябва да забравя отново да си влизам в старите дрехи /още мааалко ми остава Tired/, а иначе много ми се иска, защото си представям колко вкусно става всичко Crazy.
Моник- страхотен е Преслав Heart Eyes
Сладурче- и на нас ни казаха, че може и да не е на гладно за изследванията на ЙоЙо.
Мюрвет- честити ходещи крачета на прекрасната Ада  bouquet
Вчера я водихме до педито, да я види пак превантивно, този път е здравичка, много се зарадвах Praynig, станала е 11 кг и 100 /за 1 месец 200 гр е дръпнала, което с оглед и на боледуването й ми се струва добре/. И да попитам нещо- след като тя вече яде сирене, масло и кисело мляко и няма реакция, това означава ли, че може да давам спокоино вече и другите млечни - кашкавал, извара или и тях трябва да ги въвеждам като нови продукти Rolling Eyes

# 362
Честит първи рожден ден на Настюха, Ада и Божидар! Много здраве на целите им семейства!

Аз пак съм с въпрос  Laughing Как забавлявате децата в това време? Като беше топло изкарвахме по 2-3 часа навън и по-брзо минаваше времето, но сега.... На всяка играчка отделяме по 10 мин общи занимания (без мен не иска да играе), ровене в шкафове (тук по-скоро му преча  Mr. Green ). Подрежда буркани и капачки докато мия чинии, но по-често ми се катери по краката или по шкафовете  ooooh! Разглеждаме книжки пак за около 10-15 мин, играем на криеница, гоненица (когато не ме е изтощил с нещо друго преди това) и горе долу с това се изчерпвам. Всяко занимание му омръзва за 5-10 мин и после мрънка, че му е скучно. Преди се заиграваше сам, вече не иска. Само да ми види гърба или да започна да правя нещо и почва да прави всичко за привличане на внимание. Давайте идеи за някакви занимания за дълго.

# 363

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ БЪДЕЩ БАТКО БОЖИ , НА НАСТЮХА И АДА И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ,КОИТО СМЕ ПРОПУСНАЛИ.БЪДЕГЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА.

Днес минахме и оставихме материал за изследванията и дадохме кръв.
Точим едни сополи от около 2 седмици вече и няма никаква причина за това , секрета е чист и уж всичко е наред , та нашата педи каза, че имала малка алергия , ама от какво ,иди разбери.

Не успяхме да съберем дечица за РД, заради гадните сополи , но се надявам ,че другата година ще е по-добре.

Честити ходещи крачета на Петя.

Петя ,дано бързо да се оправите и да имате най-прекрасния РД днес.И успех с административните неща.

Дони, прекрасна снимка ,скъса ме от смях.

Усмихнатото, дано скоро се свърши с вашите проблеми , и тази диета да помогне , моята пък педи е много ЗА кърменето , дори ми се кара ,че сега се опитвам да я отбивам.

Не беше сукала 3 дена и вчера едни буци , едни болки не иска и да суче вече , та в просъница почти заспала вечерта ме издърпа , но буцици все още си имам и се надявам да не стигна до хапчета  Praynig, за спиране на кърмата.

Иначе ходихме на консултация и за едни месец сме пораснали с 1,5 см и вече сме 74,5 и сме натдали 450 гр и вече е 10450 гр.

Оооо Кокос  и ние сме така по около 5 минути на играчка и непрекъснато ги сменяваме и пак омръзват бързо , обаче като и дам зарядно за телефон половин час го премята и обръща и много се кефи на кабелите , лоша ама кво да се прави.
Даааа определено ще си чакаме топлото време .

Иначе и ние вечем правим уверени крачки сами , особено вечер се отпуска много .

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 10:53 от sisi_8227

# 364
Честит първи рожден ден на Настюхата, Ада и Божидар!
Живи, здрави и много щастливи да пораснат!

Дони, много ти кротки заседателите, бе!?! Да им се неначуди човек!  Wink
Kokonut, и аз съм се изчерпала от към идеи за забавление. Същите игри ги играем и ние, но и на Анчето всичко бързо й омръзва. Обаче хич не й омръзва да разхвърля дисковете и зарядните. Направо не мога да ги увардя.  Crazy В книжки се заглежда за няколко минути. В стаята няма място от плюшени играчки - хич и не ги отразява. Иска само да се разхождаме из апартамента /гарсониера/ и да седи в банята - да си играе с канчето и да отваря капака на тоалетната чиния.  Tired Ето сега например гризе микрофона на слушалките. Ааа, дойде малко спасение - почнаха рекламите. Това са няколкото минути, в които кротува.  Mr. Green
И понеже до сега се хвалих с нея  Twisted Evil, сега да се оплача - нещо се опитва да ми се сополиви от сутринта. Дано да не е нещо сериозно.
Такаааа ...... рекламите свършиха, съответно и моето време.

Ето снимки от кръщенето и рождения ден. Който има търпение да гледа, че са мнооооого.  Mr. Green

# 365
  • София

Дони, много ти кротки заседателите, бе!?! Да им се неначуди човек!  Wink

А тихи, това е само поза  hahaha
Оли, страхотен купон е било. И Аничка и ти изглеждате страхотно. Много добре изглеждаш. Ма Свиленчо не видях ?
Сиси, дали са от алергия сополите може да се установи като се направи тест с приемане на Зиртек. При Гого не даде резултат, в смисъл, отхвърлихме алергия като причина за сополите. Приемам, че са зъби и това е Whistling
Ралче, давай смело щом няма реакция. Аз от два три давам кашкавал на сандвич Rolling Eyes
 А за занимавки - кой е луд да се занимава с играчки като има паници и тенджери. Вчера дори е строшил порцелановата купа на баба си пререждайки шкафа и...

# 366

Почерпете се за моята пораснала мома, благодаря за пожеланията.   bouquet
Доника, уби ме с тази снимка.  Crazy

# 367
Оли, страхотен купон е било. И Аничка и ти изглеждате страхотно. Много добре изглеждаш. Ма Свиленчо не видях ?

Свиленчо си остана вкъщи и блаженно е спал цял ден.  Wink Сигурно му се случва за първи път от раждането насам. Нали хуната-бати беше на купона, та вкъщи е царяла тишина и спокойствие.
Благодаря за комплиментите!  Blush

# 368
  • Варна
ЧРД на Ада, Настюха и Божидар!!! Циви, здрави и добри и умни деца да порастнат!!!

green eyes, все едно нас описа - много бързо и омръзват всички играчки, иска да върви, само рекламите са спасението. Напоследък и Бебе Айнщайн.

# 369
съгласна съм че рекламите са единственото спасени или дистанционите

# 370
Ще взема да й го пусна това Бебе Айнщайн да видим дали ще има ефект.  Peace

# 371
Честит първи рожден ден на Ада, Анастасия и Божидар! Нека растат много здравички, усмихнати и щастливи. Весел празник мили дечица!

За техните мили мами Мюрвет, Пепи и Сиска:

Момичета, много благодаря на всички за милите пожелания за РД на Александрина. Ние празнувахме в събота с най-близлите роднини, но пак се събрахме към 20-на човека. Не мина без рев особено когато дойде време да духнем свещичката и всички пееха Happy Birthday  Mr. Green, но пък иначе геройски издържа целия ден тарапаната в къщи и до 9 вечерта си игра с новите играчки и каките й. Разбира се толкова гушкане и целуване от много хора доста я превъзбуди и заспа много късно.
Ето малко снимков материал, повече във фейсбука  Wink:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2732/195428741717845728841263 … bkYhArquZbpZD.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2350/260053042129100986712638 … h4qiAO2f2cDF7.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2015/280903475531890981126389 … R9gLPAj4Z5mYx.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2338/559350572102201690012638 … ccWsMmochTw47.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2970/183913787098855354212638 … oE2Lans0x8BhM.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2415/176155861819773201271263 … hKcQmve99lgq8.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1612/192045012918405720012638 … AVRN91Mg9CgAf.JPG

Green eyes страхотни снимки, а Аничка е голяма кукличка  Heart Eyes.

Пепинка, бързо да се оправя Настюха и да си изкарате един хубав празник. Ама как така няма вода в Свищов  ooooh!, ужас направо, добре, че не сме там сега, а и днес ми казаха, че имало около 30 см. сняг  Shocked. Тук на Разлог почти няма, а вчера бече толкова топло и слънчево, че направихме 2 часа и половина супер разходка.

Мини, как е Преславка, дано гадната температура е изчезнала  Praynig.

Гери, честити ходещи крачета на Петенцето. Да стъпва все по-уверено!

Дони, както винаги снимката е много забавна  Wink, признала съм те заедно с Мила за професионални папараци  Peace.

За игрите - сутрин Александрина се заиграва сама за около час в кошарата с играчките. Говори се нещо, реди си ринговете, почти обезкосми едно плюшено магаренце т.е гривата му  Mr. Green. , подариха й една музикална къщичка с животни  - за сега и с нея си играе, но след ден, два със сигурност отива в коша за играчки. Следобяд става по-трудно - ходим из цялата къща, кръста и гръба ми вече съвсем взеха да сдават багажа, пълзи от стая в стая, катери се. Почти не си играе в тази част от деня с играчките, а все нещо гледа да докопа - я кабел, я телефона и почва - алооо, бъля-бъляяя, я някой чехъл си взема, като идея си нямам какво интересно намира в него, но си го подмята и забавлява, даже от време на време и на вкус опитва  Mr. Green. Слагаме я и на люлеещото се конче и автомобилчето, но там й е интересно за не повече за 10-на минути.

# 372
Честит рожден ден на Настя, Ада и Божо!!! Да са живи и здрави, да са весели и щастливи, да бъдат безгрижни и щури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А Божо да е добър бате и да си дава играчките на малкото бебе  Heart Eyes  Hug
Настюхата пък да оздравява бързо, че купон я чака  Naughty  Hug
А Ада да бъде все така красива и загадъчна  Heart Eyes Hug

# 373
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСТЮХА,АДА И БУЖИ!ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА МЮРВЕТ,ПЕПИ И СИСИ!

# 374
Честит първи рожден ден на Настюха, Ада и Божидар!

Честит празник и на техните майки!

Общи условия

Активация на акаунт