Та честит рожден ден на сладката Ада, пухкавата Настя и бъдещия бате Боги !!!
и за мамите
Сладурчеста...ми работното време във фирмата, в която работя е 18.30
После ще пиша още, че хуната беснее.
Само да ви покажа сутрешно заседание в нас

Желая от сърце да са здравички деца, да растат послушни и да имат прекрасно и незабравимо детство, очичките им винаги да греят от радост 

, да сте здрави и да се обичате, другите неща някак си ще се наредят.
иначе и аз и затова съм си казала, че такова нещо няма да купуваме, просто трябва да забравя отново да си влизам в старите дрехи /още мааалко ми остава
/, а иначе много ми се иска, защото си представям колко вкусно става всичко
.

, станала е 11 кг и 100 /за 1 месец 200 гр е дръпнала, което с оглед и на боледуването й ми се струва добре/. И да попитам нещо- след като тя вече яде сирене, масло и кисело мляко и няма реакция, това означава ли, че може да давам спокоино вече и другите млечни - кашкавал, извара или и тях трябва да ги въвеждам като нови продукти
Разглеждаме книжки пак за около 10-15 мин, играем на криеница, гоненица (когато не ме е изтощил с нещо друго преди това) и горе долу с това се изчерпвам. Всяко занимание му омръзва за 5-10 мин и после мрънка, че му е скучно. Преди се заиграваше сам, вече не иска. Само да ми види гърба или да започна да правя нещо и почва да прави всичко за привличане на внимание. Давайте идеи за някакви занимания за дълго.
, за спиране на кърмата.
В книжки се заглежда за няколко минути. В стаята няма място от плюшени играчки - хич и не ги отразява. Иска само да се разхождаме из апартамента /гарсониера/ и да седи в банята - да си играе с канчето и да отваря капака на тоалетната чиния.
Ето сега например гризе микрофона на слушалките. Ааа, дойде малко спасение - почнаха рекламите. Това са няколкото минути, в които кротува. 

Сигурно му се случва за първи път от раждането насам. Нали хуната-бати беше на купона, та вкъщи е царяла тишина и спокойствие.

:
.
, ужас направо, добре, че не сме там сега, а и днес ми казаха, че имало около 30 см. сняг
.
, признала съм те заедно с Мила за професионални папараци
.