Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 33 076
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Честит рожден ден на Ада и Настюха.
Да са живи и здрави. Много щастливи.
Безгрижно детство.
Весел празник.

Момичета, благодаря на всички ви за милите пожелания за моя бъдещ батко  Heart Eyes Представих си как ще изглеждаме и ние след година от снимката на Дони. Дони, страхотни са ти момчетата, пу- пу.  Heart Eyes

Ели-г, много хубави снимки. Александрина е прекрасна, както винаги.

Първа част от нашето партии приключи преди час. Днес изкарахме голям късмет с това време и някои от гостите ни не успяха да дойдат за съжаление. Рожденика пък проспа посрещането на гостите, та аз получих подаръците му- играчки и дрешки,с кoито не знам кога ще си играя с играчките и дали ще ми станат дрехите му  Joy но да не е спал  Joy Купона ще продължи и довечера вече с роднини- баби, дядовци, лели, вуйчовци и т.н. Снимки ще кача по- късно или утре. А сега и да ви почерпя.

# 376
  • Русе

.. днес ми казаха, че имало около 30 см. сняг  Shocked. Тук на Разлог почти няма, а вчера бече толкова топло и слънчево, че направихме 2 часа и половина супер разходка.

Колко хубаво звучи само  Sunglasses А тук не само, че разходките са мираж, ами и днес едвам се замъкнахме на консултация. Кари е станала 80см и 9600гр. Взеха й кръв - този път се държа като герой. Веднага й дадох моя портфейл и забрави, че са я боцнали. За урината имахме същата одисея като Сладурчеста. Час и половина я разнасяхме с тъпия колектор и голо дупе, докато пусне 10-20мл. Сладурче, не питах педи дали е от значение, но Кари пи АМ преди консултацията. Предположих, че не е нужно да е на гладно щом изрично не ми е казала. За обувки ми каза да купя на Колев и Колев, понеже още нямаме ортопедични, а и не съм я пускала да ходи навън.
За изварата и кашкавала: педи ми каза да давам още преди 2 месеца, понеже изварата е от пресечен белтък и не е като пр.мляко.
Ралче, забравих да ти кажа, че и Карина не си държи шишето като пие мляко.
Мила, при нас спасение са рекламите  / например като искам да отида до тоалетна/, иначе я оставям да си се разхожда в хола, но под мое наблюдение. Домакинските си задължения върша докато спи. В краен случай я оставям в столчето за хранене и ме наблюдава докато върша нещо / например беля картофи или мия чинии/.
Дони, много забавна снимка. Ех, почти се навих за второ / да не ме чуе Венци, че веднага ще се възползва/, изглежда весело.
И накрая: Честит Рожден Ден на Ада, Божи и Настюхата! Да са най-вече здрави, щастливи и послушни деца!

# 377
Честит Първи Рожден Ден на Настя, Ада, Божи, Боян и Георги!
Да растат здрави, усмихнати и с късмет!

Честит празник и на техните майки и семействата им!

Нане, дано ви се размине шарката
Деси, сега търся видеото, за да видя Зозима и Борис, не знаех че са участвали, ще ми е много интересно
Дони, страхотна снимка Grinning
zinaida_y, непременно ще прочета петицията Peace
Кокосче, в общи линии това, което си изброила е и моят репертоар. За сега имам късмет, че все още се забавлява много сам, но идва друга възраст и...ще видим...казват че децата се лепвали като гербови марки. Телевизор пускам извънредно рядко, но рекламите наистина са като магнит
sisi_8227, ако искаш без хапчета да спреш кърмата, пробвай дали ще е подходящо за теб да намалиш постепенно кърменията и да отпада примерно по 1 на седмица-две. Така гърдите ти ще се напаснат сами към новото търсене на мляко и сами постепенно ще спрат да произвеждат. Честити ходещи крачета
green eyes, страхотен купон е бил, Ани е невероятен бонбон Heart Eyes
elli, много хубави снимки, много чаровна е рожденичката Heart Eyes

Хубав следобед  bouquet

# 378
Честит рожден ден на Ада, Настюха и Божидар!
Да са здравички, добрички и послушнички деца!
Да папкат много и да носят много радост и гордост на мама и татко!

Грийн айс, честито християнче! Много е красива малката Ана! И как хубаво е облечена с тази плисирана поличка! Heart Eyes
Моник, голям сладур е Преслав! Прилича на Мориц! Grinning http://www.vbox7.com/play:d660238d
Ели, много сте красиви с Александрина!
Мим, Дони, много хубави хлябове и други вредни за талията хлебни произведения сте направили! Моите първи опити бяха плачевни, но после разбрах, че проблемът е в маята. Намерихме и готови смески с разни семена и цели зърна. Хлябовете с тях стават много вкусни, а аз продължавам да дебелея... Опитах и козунак да направя. Стана даже много хубав(щом и мъжът яде от него), но не успя да се опече добре в машината, ами трябваше 5-10 мин във фурната да го допичам. Ето и някои от моите произведения: от смеска със семена: http://media.snimka.bg/5338/016931499.jpg, по рецепта: http://media.snimka.bg/5304/016863560.jpg, и две питки: http://media.snimka.bg/5206/016666580.jpg, http://media.snimka.bg/5245/016744614.jpg, а и един сладкиш с маслено тесто, което правих в машината: http://media.snimka.bg/5245/016744650.jpg
Усмихнатото, дано най-накрая да откриете причината!
Бърборанче, честито прохождане на Петя! Търпиш критика, че не пишеш вече много често! Hug

Ивайла от ден на ден става все по-злояда. Да се чуди човек на кого се е метнала... То не е бутане с ръце, стискане на устни, въртене на глава. Едвам успява да изяде 1/2-та, 2/3 от яденето. Единственото, което яде с кеф е хляб.  Rolling Eyes

# 379
  • Пазарджик
Честит рожден ден на Ада, Настюха и Божидар![/size]
Нека растат здрави, умни, усмихнати и много обичани деца!
 Да не спират да радват мама и тате,
да растат заобиколени от много приятели и да имат много щастливо детство!

# 380
Честит рожден ден на Ада, Боги, Боян и Георги! Да са здрави и щастливи!
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Рожденият ден мина добре, въпреки че все още нямаме вода  #Cussing out ( след като ден и половина нямаше, пуснаха я за 20 минути и пак я спряха). Настюхата е по- добре. Ще гледам скоро да покажа снимки.
Аничка е много сладка! И тя е пухкавел като Анастасия.
Ели много целувки за Александрина. Добре, че не сте сега в Свищов.
Утре ще пиша повече, че умората от РД си казва думата.

# 381
Честит рожден ден на Ада, Настюха, Боги, Боян и Георги!

Пепи много гадно това с водата! В кой век живеем беее #Cussing out

# 382
Честит рожден ден на Настя, Божидар и Ада! Много здраве и късмет им желая!
Пепи, ама как може цял ден без вода  Shocked Shocked Shocked.  Разбрахте ли на какво все пак се дължи това?

Оля, Аничка е много сладка, пу пу...

Любито, изследванията не е нужно да са на гладно. Пи нас беше изключение, тъй като му взимаха кръв и за уутайка и кръвна захар, а те са на гладно. За щастие всичка е нормално.

Аз преди много се дразнех когато Никола зяпаше рекламите, ама сега само чакам да пуснат рееклама, че да мога поне до кенеф да отида.
По този случай, а и както и Иники ме подсети, да ви питам как обработвате атрибутите на момченцата? Аз нещо не мога да справя със забелването  Sad.

Отивам да спя......

# 383
  • София
Честит първи рожден ден на Настюха, Ада и Божидар!
Слънчогледче, дано скоро проблемите с водата се оправят. Чакаме снимки Hug
Сладурче и всички работещи Hug HugПожелавам ви бързо да влезете в крак с многобройните задачи в работата  Peace
Кокосче, аз по цял ден съм навън с приятлеки с количките. Навън е силно казано-от кафета, където не се пуши до заведения и магазини. Така много бързо минава деня и почти не ми се налага да го забавлявам Laughing Laughing Grinning
Бърборанче, забравих да те поздравя за проходилата Петя Hug HugПредставям си колко е сладка  bouquet
Ралче, според мен след като няма реакция към белтъка на кравето мляко, спокойно можеш да даваш всички млечни. Струва ми се логично поне newsm78Много добри резултати от консултацията Hug
ЯгодкаPraynig бързо Ивайла да си върне апетита. А хлябът винаги е решение в такива случаи Wink
Ели, Александрина е много красива  bouquet
 Heart Eyes  bouquet

# 384
  • София
Аууу колко много рожденици! Да са ви живи и здрави, усмихнати и послушни! И да ви е сладка тортата  Simple Smile

Ади е добре, може да ходи сама, но не иска, още я е страх. Започна вече да рови в кофата за боклук, в тоалетната. Държи ме за гащите докато правя нещо в кухнята. Ужасно е любопитна, чуе ли звук, хуква да види какво става. С пълзене обаче. Придвижва се учудващо бързо.
Сега мен ме друса предстартова треска, защото ми предстои връщане на работа. Още не мога да се спра на вариант кой да ми гледа детето  Confused За тези, които работят, как решихте този въпрос?

# 385
Я, Калимби вече с нет! Ха да ти е честит, Калинке  Mr. Green Пропусна да споменеш колко прекрасно вика Ади  Laughing  Hug

Гери, и аз не съм ти честитила ходещата Петя  Heart Eyes. Ама някак не ми е направило впечатление, тя нали си ходеше на коленца и толкова много обикаля това дете, аз затова не съм се учудила, че ходи  Heart Eyes  Hug

Момичета, нямам време да пиша на всяка... Само исках да кажа колко хубави деца сте показали, много им се радвам, да са ви живи и здрави!!!   Hug

# 386
 bdbaloniЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЛАДКИ РОЖДЕНИЦИ , НА КОИТО ПРОПУСНАХ ДА ЧЕСТИТЯ  bdbaloni
Напоследък нямам много време за форума.
Отивам да свърша малко работа , докато малкото спи. После дано да имам време пак да понапиша нещо  Heart Eyes

# 387
Ох, Сиси8227, на теб исках да кажа нещо - ако не ти е вариант постепенното намаляване на суканията и съответно, постепенното отбиване, поне се изцеждай малко като усетиш буци или напрежение. Не докрай, само колкото да се успокоят гърдите ти. Спирането на кърмата няма да стане бързо, но поне ще е естествено и ще имаш по-малко проблеми. А изцеждането е важно да не си докараш пък други проблеми   Peace

# 388
Честит рожден ден на Ада, Настюха и Божидар! Да растът здарви, весели и безгрижни! !естит празник и на прекрасните им майки  Hug
Ягодке, приемам критиката...не стига, че не пиша, а и чета през редовете, но много странични ангажименти напоследък  ooooh! Иначе ви мисля  Heart Eyes
Всички снимки, които сте показали са страхотни! Гледам ги и си мисля колко прекрасни дечица имаме  Hug
Благодаря за честитките за ходещите крачета на Петя...тъпо звучи, но аз се развълнувах повече за зъбчето (цяла година го чаках  Joy).
Сиси, твоята приятелка с малката Ивана ме попита кога е проходила Петя и когато и казах, че още не е проходила тя каза, че не й личи  Joy  Joy  Joy
Изпращам ви много целувки момичета и дано скоро имам възможност да се появявам по-често  Hug

# 389
ЧРД на Делян!
Да е все така енергичен и палав, да е здрав и да продължава да юрка майка си

БУбе, честито миличка, на теб ти пожелавам здрава гърбинка и сили да издържиш с този юнак!
Наздравето ще ти го кажа лично пък   
bouquet

Общи условия

Активация на акаунт