Да са живи и здрави. Много щастливи.
Безгрижно детство.
Весел празник.
Момичета, благодаря на всички ви за милите пожелания за моя бъдещ батко
Представих си как ще изглеждаме и ние след година от снимката на Дони. Дони, страхотни са ти момчетата, пу- пу. 
Ели-г, много хубави снимки. Александрина е прекрасна, както винаги.
Първа част от нашето партии приключи преди час. Днес изкарахме голям късмет с това време и някои от гостите ни не успяха да дойдат за съжаление. Рожденика пък проспа посрещането на гостите, та аз получих подаръците му- играчки и дрешки,с кoито не знам кога ще си играя с играчките и дали ще ми станат дрехите му
но да не е спал
Купона ще продължи и довечера вече с роднини- баби, дядовци, лели, вуйчовци и т.н. Снимки ще кача по- късно или утре. А сега и да ви почерпя.
А тук не само, че разходките са мираж, ами и днес едвам се замъкнахме на консултация. Кари е станала 80см и 9600гр. Взеха й кръв - този път се държа като герой. Веднага й дадох моя портфейл и забрави, че са я боцнали. За урината имахме същата одисея като Сладурчеста. Час и половина я разнасяхме с тъпия колектор и голо дупе, докато пусне 10-20мл. Сладурче, не питах педи дали е от значение, но Кари пи АМ преди консултацията. Предположих, че не е нужно да е на гладно щом изрично не ми е казала.

( след като ден и половина нямаше, пуснаха я за 20 минути и пак я спряха). Настюхата е по- добре. Ще гледам скоро да покажа снимки.
.
Много добри резултати от консултацията
бързо Ивайла да си върне апетита. А хлябът винаги е решение в такива случаи 
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЛАДКИ РОЖДЕНИЦИ , НА КОИТО ПРОПУСНАХ ДА ЧЕСТИТЯ
Иначе ви мисля