Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 32 616
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Благодаря за всички пожелания!  bouquet
Честит рожден ден на Александра и Георги и всички рожденници до сега,които не съм поздравила!!!!!!!!!!!!!!!

И да почерпя набързо newsm38 beer beer2

# 526
- почерпка нас с  Даниел за форумските ни приятелчета и техните майчета- малка, но от сърце.  Hug Hug Hug
Най - после и ние да се присъединим към едногодишните  Heart Eyes bowuu

Честит празник и на вече порасналите сладурчета, на коите не сме им честитили  Embarassed

# 527
 Rolling Eyes Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 11:23 от Patilina

# 528
  • Варна
ЧРД на Дани, Никола и Белослава!!! Да са живи и здрави!!!

Ех, колко малко деца останаха още и всички ще сме на 1 годинка;)

# 529
Честит рожден ден на Даниел, Никола и Белослава!

Да са живи, здрави и много щастливи!

hbday

# 530
  • Варна
Patilina да ти  е живо и здраво момчето! И всички други , които порастнаха днес - много здраве , щастие , късмет и безброй палави игри !
Варненки - аз съм на линия за среща - с удоволствие ще избягам от къщи , че от 2 седмици сме с баткото и вече полудявам .
Кокосче - моето говори , без майтап . Разликата от баткото е огромна . Повтаря мама от 6 - 7 месечен , сега като кажа дума и той я повтаря , чак ме тръшка в джаза понякога . Сочи ми ябълка и скрибуца нещо , аз му викам - ябълка ли искаш , той повтаря - аплка и аз  Shocked Нонстоп си мели нещо .
Ягодке , аз ще съм свекърва за чудо и приказ  Twisted Evil
Ставам , че крокодилът застреля Мечо Пух , Прасчо и Тигър и бе затворен в затвора ( тоалетната) ooooh! Тези деца как ги мислят тези игри( баткото , не Дани все още)

# 531
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на Даниел, Белослава и Ники ! Нека растат здрави и усмихнати деца!

# 532
Честит Рожден Ден на Даниел, Белослава и Ники !

Момичета исках да ви питам дали мога да направя ваксина на Криско, макар и да му тече нослето? Чувала съм, че ваксина не се прави когато детето е болно, но той няма темп.. newsm78 Благодаря ви предварително.

# 533
  • София
Честит рожден ден на Дани на Патилина и на Белослава на Наиема- Желая от сърце да са здрави, щастливи и послушни дечица, да имат прекрасно детство и много сбъднати детски мечти  bouquet и весел празник и на техните майки Heart Eyes

Благодаря ви за отговорите за имуностимулаторите.
Накри, аз мисля, че трябва да е напълно здраво детето за ваксина...или поне нашето педи така ни казва.
Любопитка, много се смях на играта на баткото Laughing
И аз досега съм правила кремчетата с АМ и без захар, ама като въведа прясното мляко, може и да слагам малко кафява захар Thinking
ЙоЙо пък не говори, казва само Па-Па за яденето, и Ма-Ма на мнр, другото с някакви нейни си бърборения, които не се разбират.

# 534
Здравейте момичета!Първи искам да поздравя днескашните рожденици,както и всички момиченца и момченца които пораснаха с една годинка през изминалите дни, и които не съм поздравила.Нека бъдат много здрави,винаги усмихнати,обичани и щастливи деца. Hug  bouquet Hug

През тези дни не ми се пишеше,но влизах и хвърлях по един поглед за какво пишете.Последно когато писах,бяхме болни,аз и Маги.Сега сме добре,Маги имаше два дена температура,лека хрема и много плюнчене.Не знам дали беше вирус,но и избиха два горни зъба. Heart Eyes
Когато беше болничка,проходи.И преди правеше по някоя и друга самостоятелна крачка ,но аз държах за прощъпалника да върви по уверено.Една сутрин явно забрави , че не я държим и се разходи от единия край на стаята до другия  Grinning,същия ден направихме прощъпалника,месих питка  Laughing/скоро няма да правя,голям зор беше/.Търкулнах я по бялото платно и пуснах Маги,е да ама питата беше по интересна и понеже не може да кляка седя и се чуди как да я докопа ,в крайна сметка стигна до масата,първо пипна химикала,но не го взе,взе си портмонето с парите...Ще си имам една бизнес дама или банкерка  Laughing.Няколко дена се пускаше самичка да върви ,но доста я е страх и протяга ръчичка да я хвана,така ,че вървим ,но иска да ми държи едното пръстче.Аз и не я насилвам,когато се престраши ще се пусне самичка.
Иначе говорим,мама,тата...от доста отдавана ги казва,вече казва " айде " когато иска нещо,знае имената на доста от куклите,като я питам къде е " Пухи " и тя ми го показва като повтаря името,казваме ало-ало само че на мишката на компютъра вместо на телефона.Всеки ден по нещо ново ме изненадва,веднъж я обличах/което вече става доста трудно и тя ме рита,питам я защо ме риташ и знаете ли какво ми отговори - " така ",незнам дали беше случайно,но съвсем ясно го чух.
За кърменето,поотложих заради боледуването,но честно да ви кажа ще ми е много мъчно като я отбия.Започнахме да пием АМ/давам и само преди сън/на Фризо 3 - мирише много приятно,аз преди винаги съм купувала АМ ,защото готвех с него за Маги и винаги е отказвала да го близне даже,и много се изненадах ,когато си изпи 200мл. и искаше още от 3-ката.Кърмя я вечер като става,но вече нямам много кърма.Смятам до пролетта да съм я отбила.Аз вече се чувствам,много зле от това безсъние,косата ми пада,ноктите ми се чудят,отпаднала съм.Мисля,че 1 година е добре,че съм я кърмила, а и тя вечер понеже нямам много кърма ми се струва ,че би приела и АМ,но на мен ми липсва да я гушна и накърмя и пак и давам.Вече и мъжът и се кара ,хем ми се иска ,хем пък не,апък се оплаквам.
И така,аз както не бях писала доста време,сега изписах света.
Накри,аз лично бих изчакала да се оправи детето и тогава ваксина.
Ето и малко снимки:

# 535
Честит рожден ден на Дани, Белослава и Ники!
Да са здравички, весели и послушнички дечица!

Патилинка, много рядко пишеш вече!
Ванила, честити ходещи крачета!
Любопитке, сигурно са много сладки двамата малчугани и сигурно колкото ти е трудно с двамата, толкова ти е и забавно! Laughing Аз си мисля, че това по-бързо проговаряне се дължи на повечето хора вкъщи.

Аз добра свекърва смятам да бъда, ама каква тъща ще съм... Злите свекърви още от сега са ме надушили и затова не си дават синчетата! Joy Joy Joy

Тоя сладкиш с майонезата го сънувам вече. Rolling Eyes

Ние няма да каним гости. Днес смятам да се понапъна и да свърша малко работа, че да си освободя утрешния ден изцяло за цунквания, гушкания, разходки и гонене на балони с малката човечка. Heart Eyes

# 536
  • Пазарджик
Да са живи и здрави,
усмихнати,весели и щастливо детство!!!

# 537
Здравейте супер мами!

И да са живи и здрави всички, коиот навършихе една годинка до сега!

Реших да ви пусна малко снимки от рождения ден на Вики, за да не ни забравяте Wink то ние бяхме малко като циганите - три деня яли, пили и се веселили  Mr. Green Ама пък беше приятно и весело - поне за нас

Иначе ние сме добре, но и на мен ми минават еретичните мисли за отбиване... въпреки че и идея си нямам как ще стане това. И на мен ми писна от недоспиване, въпреки че наистина май гаранция няма, че ще спре да се буди. Вики още не яде пълноценно през деня, защото разчита на  bombs, през нощта продължава да се буди много често, особено напоследък, защото май някой зъб му избива. Сега, обаче, като тръгна на работа, би трябвало да прояде и може би ще ми е по-добре, ако остане само нощното. Че кърменето по цял ден вече ме изтощава  ooooh! Сигурно към пролетта ще започна опити с отбиване, пък да видим до къде ще го докарам.

Гледам говорите... ние пък не... супер отчетливо казва мама, ама май повече да се упражява, а не да ме вика, казва ба (разбирай бау), па-па, като докопа един счупен пистолет и бу на колички, камиони и прочие бутащи се неща. От там нататък, само посочва и казва "а" и аз трябва да съм разбрала какво иска. И това го започва още щом отвори очи... Така че май с говоренето ще почакаме.

Ми, това е май за сега. Целувки на всички сладки бонбони от нас със Вики  Hug

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 21:50 от Лено

# 538
Да са живи, здрави, много послушни и усмихнати!

# 539
  • София
Лено- страхотни снимки, тези дни си мислех за вас Heart Eyes
Да попитам нещо, вие миете ли зъбките на дечицата, и ако да с каква паста и  как - с накрайник ли Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт