Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 33 068
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на миличкия Сами!

Еспа, да ти е жив и здрав!
Честит рожден ден и на Ивет, Елина и Есер! Да са здрави и щастливи!Иники, голяма веселба е паднала. Дано да няма много поражения от дружина " Мърлина"  Laughing
Ралче, благодаря за загрижеността!  Hug Да ти е жива и здрава именничката!
Честит имен ден и на Бръм, на Иван на Данчето, на Калоян на Усмихнатото, на Калоян на Донята, на Йоанка на Данинцето и на всички, които имат повод да празнуват днес!
Момичета, благодаря ви за отговорите на моите въпроси. Който има нещо да добави, да пише!  Wink

# 61
Момичета, да почерпя за Рождения Ден на Сами!

Благодаря за пожеланията! Hug

Да са живи и здрави и астралните близнаци Ивет, Елина и Есер!

Да са живи и здрави всички които празнуват днес, да им е живо и здраво името!

Изчезвам, че чакам гости!

# 62
  • Русе
Честит Рожден Ден на чаровника Сами! Еспа, честит празник и на теб!   bouquet
Честит първи РД и на Ивет, Елина и Есер!
Честит Имен Ден на ЙоЙо, Йоанка-калпазанка, Калояновците, Ивановци и всички, които празнуват днес!
Ягодка, на патерици,  newsm59 и на теб!

# 63
Честит Рожден Ден на Сами!Еспа да ти е жив и здрав!

Честит първи РД и на Ивет, Елина и Есер!
Честит Имен Ден на всички именници!

# 64
Честит имен ден на именниците днес!   bouquet

Честит рожден ден на  Ивет, Елина и Есер! Да са здравички и послушни!

Честит рожден ден на Сами, да е здравичък и да обичка мама толкова, колкото и тя него!
 Че ще е добричък и добре възпитан, не се и съмнявам, защото: "Крушата не пада по-далеч от дървото"! Heart Eyes

Еспа, и за теб:

Благодаря ви за поздравите и пожеланията за рождения ми ден и специално на Наталито за тортата! Hug Hug Hug

И да почерпя по случай именния ден на Ивайла  Grinning:

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 13:29 от yagodka

# 65
  • Ловеч
Добър Ви ден ! Да се чувстват поздравени всички празнуващи !!!
И аз да почерпя с нещо по- съществено, че имам два броя Йвайло- Тати и бебе Heart Eyes

А туй за Бубченцето и всички останали които МИСО не ядат

# 66
Честит рожден ден на сладкия Сами! Мило детенце, бъди много здраво, винаги усмихнато и обичано. Радвай се на най-прекрасното и безгрижно детство!

Прекрасна Еспа, честит празник и на теб. Бъди все така всеотдайна и прекрасна майка!

Честит рожден ден на Ивет, Елина и Есер! Нека растат много здравички и щастливи за радост на всички, които ги обичат!

Честит имен ден на всички именници! Да ви е живо и здраво името! Специално за Калоях на Усмихнатото много целувки от нас  Heart Eyes Hug!

Честит рожден ден на паретици на милата ни Ягодка! Много здраве, късмет и семейно щастие  Hug!

# 67
за всички по една маргарита, за Иники 3!
Ти се опитваш да внушиш, че съм някакъв деградирал елемент, но това е твърде далече от истината. Както несъмнено знаете, или предплогате, съм краен въздържател. Алкохол не близвам, дори не поглеждам... Изчервявам се като се говори за тоя грах. Ето -  Blush

Цитат
(ако го нямаше стола щяхме да изюркаме прелестния ти мъж да поеме децата, и без това му отиват  Mr. Green)
Ще караш ти акумулаторна количка...  Twisted Evil

# 68
за всички по една маргарита, за Иники 3!
Ти се опитваш да внушиш, че съм някакъв деградирал елемент, но това е твърде далече от истината. Както несъмнено знаете, или предплогате, съм краен въздържател. Алкохол не близвам, дори не поглеждам... Изчервявам се като се говори за тоя грах. Ето -  Blush

Цитат
(ако го нямаше стола щяхме да изюркаме прелестния ти мъж да поеме децата, и без това му отиват  Mr. Green)
Ще караш ти акумулаторна количка...  Twisted Evil

и за да не съм голословна, аз никога не съм, прилагам доказателствен мат'риал  Mr. Green
(сама си го изпроси)

Когато кадрите говорят Иники е по-добре да замълчи!  hahaha hahaha

# 69
Здравейте от нас! Тъй като дълго ни нямаше, започвам подред, пък докадето издържите  Mr. Green:

Честита Нова година на всички - нека да е най-вече здрава и благодатна!   Hug

Честито на всички Иван и производни, както и на малките сладурковци, които стават на 1 година  - Сами, Ивет, Елина и Есер   newsm38.

Въпреки че не съм поздравявала поотделно, всеки ден си мислех за всички познати ни от форума декемврийски януарчета и януарските януарчета, които стават на една година и вълненията на майките им покрай това събитие   Simple Smile

Ние изкарахме Нова година в провинцията с една сюрия деца и сега, традиционно след голяма сбирка, Вики пак докопа някакъв вирус и пак се лекуваме и вече... аман ooooh! Но този път и ние с баща му сме болни, но по-леко. В тази връзка вече се чудя дали да празнуваме рождения ден с други дечица, както планувах, или да пропусна  newsm78 Като ми се е паднало такова прихватливо...

Сега ще се опитам да поизчета назад, въпреки че гледам, бая сте изписали, а и нас бая време ни нямаше, та да видим как ще успея да наваксам   Rolling Eyes  Но скоро, като тръгна на работа, ще мога да следя по-изкъсо нещата тук  Twisted Evil

Целувки от нас за всички вас!:loveekiss:

Еспа, прати ми на лични твоя блог  Hug

# 70
Първо да се изчервя  Blush , защото, както вече казах, напълно непознат ми е тоя грях.

А Краси е голямо и независимо момче, сам си поръчва от бара.  Crazy

Въпреки това, твърде рядко си придърпва цялата бутилка и всичките агнеси. Ако не си го представяте ето как изглежда:

# 71
Все пак съм със счупен крак и всичко трябва да ми е под ръка
Това се нарича добро обслужване!!! bowuu

# 72
Е, поне си изпросих похвала.  Mr. Green

Предлагам да не продължаваме с компроматите, защото има прекалено много... Толкова спам никой няма да издържи.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 13:46 от Иники

# 73
Честит Рожден Ден на Сами и всички които имат имен ден   bouquet

# 74
Честит първи Рожден ден на разкошкото Сами, да е много здрав и щастлив! Ето един музикален поздрав от нас с Рафа за рожденика и прекрасната му мама Еспа http://www.youtube.com/watch?v=blypORq3HMc&feature=related  Еспа, тортата е върхът! Много е забавна и сладка и според мен си се справила изумително!

Честита Нова година! Всичко най-добро, весело и прекрасно желая на всички! Да са живи и здрави и вчерашните и днешни именници, както и ако съм пропуснала някой рожденик при отсъствието си  bouquet
Ягодке, честит рожден ден на патерица! Имай предвид, че ако ме изкушаваш с такива ягодкови образи на ягодкови вкусотии, ще се наредя и при теб за осиновяване....И без това Ханука мина...

Любито, имаш право след спиране на кърменето, даже не право, а е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по наредба посещението при мамолог. В Тина Киркова Василев е много добър, а и като цяло се водят добри мамолозите.  Тук хем само веднъж съм ходила при гинеколожката като бременна накрая за болничния, иначе бях на платено проследяване, но тя самата като ме видя случайно с Рафа на консултация и ми натърти, че трябва да мина през нея да ме види и да ме прати и на мамолог, въпреки че аз вече бях ходила при частния ми.Така че й вдигни скандал на твоята лична, пък и се оплачи от нея. Няма никакво право така да се отнася с теб! Прегледът ти е включен по ЗК.
Сладурче, кликни как върви неравната борба с Айко.

Наталия, кошарата е на INTEX soft sides My first gym.  Аз така и не намерих подходяща пластмасова ограда, тук са малки, нестабилни и ниски и абсолютно не си струват, а пък американската ми излизаше 2 пъти стойността на продукта само доставката!Мила има такава още от лятото  от Пикадили и много  пъти я е показвала на синмки, само че нейната, а от вчера и моя е кръгла  http://bgdechko.com/product.php?id=601, и е по-просторна според мен от тази на ИНики http://bgdechko.com/product.php?id=689.   Така че тук е мястото да отбележа какво добро другарче е Кокос! След като прозвъних софийските Пикадилита, всяко от които си има отделен стоковедски отдел, Кокосът доброволно и самостоятелно ми я намери в Търновския! Изобщо покрай нея процъвтява търговията с Търново-постоянно нещо ни мъкне милата Мила, за което естествено сме й безкрайно благодарни.
Ще помоля някои дами, ако все още е уместно да ги нарека така, понеже се изявяват не само като спамаджийки, а и като големи портаджийки, да не използват снимков материал без авторско съгласие  cry Или поне да имат предвид, че са в дълг към фотографа откъм страхотните агнески и пинотаж  newsm18  Все пак благодаря, че са спестили някои детайли, касаещи факта, че с Рафето от това да бъдем прокудени като самостоятелна хипер-мърлинска единица ни спасява явно фактът, че той яко е влезнал под кожата на бъдещата си тъща. А, и да похваля котката Мита, която изтърпя кротко, достопочтено и невъзмутимо нашествието на десетина бебса.
Иначе ние сме в постоянен тръс от тържества, рождени и именни дни. Случва се и от едно бебшко парти да тичаме директно на друго. Щом Рафа е щастлив, аз също, но гледам да си отспива при всеки у,добен случай.  

Общи условия

Активация на акаунт