Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 32 552
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Аз пак съм тук  wavey
Оказа се, че и на работа имам вече форум - ураааааааа.....  Grinning Grinning Grinning

Честит рожден ден на Селин! Да е жива и здрава и много щастлива!

Честита и бременност и на Ели Георгиева, лека и безпроблемна!

Забравих аз да ви се похваля, че ни довършиха монтажа на мебелите в новата детска стая на Никола. След 50 дни чакане доживях. Сега мисля да пусна във всички форуми, какво прдставляват Аико и как 4 ПДЧ плоскости ги доставят 50 дни от датата на рекламацията. При това цялата този процедура след напомняния и скандали.
В събота ще снамам прословутия апартамент, с който се занимавам от толкова време.

Дони, бива ли такива вкусотии да ни показваш. Просто лигите ми потекоха, а напоследък нямам време да си сготвя даже.

Копривоооо, къде се загуби? Как е кракът?
Зари, пиши и ти като имаш време.

Натали, много ти е сладък Алекс, пу, пу....

Аз първо уж ми се връщаше на работа, ама вече ми се седи вкъщи. Да ама няма връщане.... Оф... ooooh!
Много изморена се чувствам. А колко ми е мъчно за Никола през деня.....

# 691
здравейте, минавам да ви навестя
аз вече съм на работа от началото на седмицата, работа има на корем, обикалям три магазина
баба гледа децата вкъщи, за сега се понасят взаимно
миналия петък Стефания отново направи спазъм и вече е на профилактика с Фликсотайд
не е астма, но ако не вземем мерки може да стане
сигурно няма да я пускам на ясла, защото така Преслава по-лесно понася липсата ми през деня
поздрави и целувки на всички порастнали деца, особено на Гогича и извинения, че не честитих лично, но бях и аз на не зная коя планета  Hug Heart Eyes той ще ми прости, знае че си го обичам  Heart Eyes

# 692
Моник, благодаря ти  Hug А мога ли да те попитам колко сребърна вода даваш на ден на Преслав? Оказа се, че освен вит. Ц, Петя харесва и сребърна вода..само като види шишенцето притреперва. Опитах се да и капна 1 капка клеева тинктура, но веднага се усети и изплю  Joy Четох доста за сребърната вода и реших, че ще давам,но не можах да намеря нищо за дозировка  newsm78
Сладурче, страхотно ще е да се видим. През седмицата сме си вкъщи, така че ако имаш свободен ден (или време) звънкай и заповядайте на гости  Hug Събота и неделя, Милен си е вкъщи и сме по задачи, но ако се разберем предварително пак може да се видим!
Патилина, аз сама съм си кръстила "млечни" супите. Иначе това е обикновенна крем супа + мляко. Варя зеленчуците с малко мазнина, пасирам и добавям мляко. Не обичам застройки и това са ми любимите супи  Hug
Мини  Hug Hug Hug

# 693
  • София

Не съм вярвала, че някога ще успея първа да ви почерпя с кафенце Hug Hug
Бърборанче, ако искаш прегледай и тази тема - тя е само за сребърната вода.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153633.255 Аз лично му давам по 1ч.л сутрин, а понякога и два пъти дневно, с няколко капки клеева, но след като Петето не харесва тинктурата, опитай само с малко водичка Hug Hug.
Все се каня да я поръчам и все или не мога да я намеря в нашия град,или забравям.Поръчах я по интернет.Но искам да попитам мамите който са доволни от нея може ли да се дава от нея за подсилване на имунитета ако детето не е болно?Разбрах че има такива който не дават,освен ако не е болно детенцето,но по принцип възможно ли е?Ако да,по колко давате и за какъв период?Само да кажа че ние сме на 1год и 2мес.
Просто вече незнам кой път да хвана и за това питам.Има ли приложена листовка в нея?Благодаря още веднъж   bouquet

Да може да даваш за подсилване на имунитета. Разреди 1-2с.л. концентрат в 1л. вода и му давай да я пие като обикновена вода.  собено ако детето посещава ясли и градини, където има концентрация на вируси и бацили, и при техния слаб имунитет.
Не знам и аз, какво да те посъветвам за количеството newsm78 Hug Hug Hug
Мини, домъчня ми за теб и адашката. Дано  бързо се адаптираш към работата Peace
Сладурка, цункай Никола и на теб желая бързо свикване с работния процес Confused
elena_d, да е честито на твойта приятелка момиченцето  bouquet

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 11:15 от monick

# 694
Една приятелка има момиченце днес!
Много се развълнувах и искам да го споделя с вас!

# 695
  • София
Елена, да е чеситита дъщеричката на твоята приятелка, прекрасна новина  bouquet Heart Eyes и моята най-добра приятелка в момента е бременна, така че те разбирам прекрасно как се чувстваш Hug

# 696
Здравейте и от мен!
Изчезнах тотално аз,но си имах причини,но вече преодолях дупката и съм на линия Crazy!
Ние сме добре,само където аз започвам работа от 22 февруари и то нова,което по принцип е чудесно,защото започвам точно това,което исках и то в доста добра фирма и от една страна съм много щастлива от постижението си,но ми е заседнала буца как ще оставя Йоана,а и доста ще пътувам.Аз уж си търсех работа между другоото,а то толкова бързо стана и може би не го очаквах,но ще свикнем.Йоана ще се редуват да я гледат бабите за сега,която колкото има отпуск,после ще го мислим.Иначе зверчето е добре.Правихме прощъпулник още на бабин ден и хвана първо книгата ("Брулени хълмове" hahaha) и после паричката Mr. Green Ходи си стабилно,но си е същата гад на яденето и не качва много.Кокос,свате,аз не смятам да отбивам скоро,още повече като започна работа сега и вечер това ще ни е най-интимния момент,на който все още ще мога да се наслаждавам.А и тя толкова сладко си иска и даже си им казва "каки" като ги види и си ги гали Heart Eyes.
С гърнето по-рано имахме по-голям успех,сега няма сядане.Ще се научи има време,то ще си покаже.
Биберон,така и не го обикна и като пробвах по-рано през нощта д ай го набутам вместо гърда,скачаше като опарена и плюеше все едно отрова й давам. Peace
Много ми беше домъчняло,но нямах настроение да чета и пиша,а и имах доста задачки покрай новата и старата работа.Надявам се да се включвам по-често Hug
Ето малко снимки от нас: http://yorieta.snimka.bg/?album;aid=465743;pid=17052407-от прощъпулника(питата аз я правих Blush)
и Йоанка-калпазанка:) http://yorieta.snimka.bg/children/yioana-1-godinka.459747.17052258
Целувки на всички!

# 697
Здравейте, момичета. Аз все по- несериозна ставам към този форум  Blush ама нищо лично  Hug
Аз съм добре, растя на корем и ..... дупе  Crossing Arms
Еспа, благодаря за напомнянето, много мило ми стана и честно казано като се сетих как си го написала се сетих и да се обадя за час за ФМ. На 23 март сме в центъра на д-р Марков.  bowuu
И новото покрай нас е, че си имаме ходещи крачета. Утре ще правим Прощапулник. Бях се отчаяла, че скоро ще се пусне, но стана съвсем ненадейно. Много се зарадвах, още повече че към мен се запъти.  Party
Това е за сега от нас. Лека вечер на всички.

# 698
  • София
Daninceto, много хубави снимки HugПиши по-често, да е весело Grinning
Сиситу, браво на ходещите крачета HugМного си мисля за теб, какво е чувството да чакаш второ сега, докато едното прохожда Rolling Eyes, сигурно е много приятно, но има ли кой да ти помага, защото иначе ми се струва малко трудно, но естествено не и невъзможно Hug Hug

Исках да те питам мамите от Сф, къде ходихте на ЖК, че сега една приятелка е бременна, а там, където ходих аз няма как да се запише, че си бил надвишил бройките доктора. Можете ли да ми препоръчате някой добър АГ по касата newsm78 Иначе мойта приятелка е в кв. Люлин, но не е проблем и да е на друго място доктора SunglassesRolling Eyes Благодаря ви предварително Hug

# 699
Честит Първи Рожден Ден на Селин /на патерица/. Да е здрава и весела!
Честито на ЕлиГеоргиева. Лека да и е бремеността и здраво бебче на финала
Елена, честито на приятелкатат ти! Да е жива и здрава дъщеричката!
Сладурче, много се радвам, че окото на Никола е по-добре. Честито за мебелите и очакваме снимките с нетърпение
Натали, страшна си в питките! Алекс е един малък бонбон!
tais, мерси много, че сподели за хапчетата Hug
bisislava, много ти благодаря, мила
Нане, много се радвам, че си се преборила с бучките!
Мини, Сладурче, и всички които сте на работа – бързо аклиматизиране.
Дани, честито за новата работа! Супер е, че е такава каквато искаш. Дано бързо свикнеш и ти и малката рожба. Много е сладка тя...а питкатат ти е много красива
Барборанче, и аз щях да питам за млечните супи, но Патилина ме изпревари. Много вкусно звучат – ще пробвам малчо с тях.  chef
monick, докторът който ме следеше по ЖК е в Люлин, после и той ме изражда – работи в Шейново – Ангел Илиев се казва, ако искаш ще ти пратя координати на лични.
СиСиТуHug. Честити ходещи крачета
Разбрах, че една моя много близка приятелка е бремена, след дълги опити и съм много-много щастлива за нея – все едно аз съм бременна отново. Grinning
Май-май и аз утре – вдруги ден ще правя питка за прощапулник – малчо кръстосва вече смело стаята

Хубава и спокойна нощ от мен  bouquet

# 700
  • София
Хайде да се наканя да пиша и аз Simple Smile
Отзад напред - Моник, по вътрешна информация МЦ "Лора" (до съдебната палата) правят модерни АГ кабинети в момента. Аз лично съм ходила там на гинеколог след бременността и съм много доволна.
Сиси, хайде честит пешеходец Simple Smile Да кажеш как е минало Laughing
Дани, и тук честито Hug

поздрави и целувки на всички пораснали деца, особено на Гогича и извинения, че не честитих лично, но бях и аз на не зная коя планета  Hug Heart Eyes той ще ми прости, знае че си го обичам  Heart Eyes

сърдит ти е малко, но каза, че ще го преглътне  Wink Ако пуснеш и някоя снимка на снахето да не го забрави Simple Smile
Ели, да е живо и здраво бебчето на приятелката ти Simple Smile
Понеже нали всички отслабват и на диети...аз взех, че се уважих с една от големите лилави крави - с цяла бисквита ммммм - любимият ми шоколад. Пък от сряда тръгвам на аероБИКа   261uu Утре отиваме да приберем Хриси, тате ще прави погребение на Пешо (прасето)....Е как да пази диета човек  hahaha
Нещо ме хваща депресията....Май ми се почва работа...Пък хем ми е гузно, че дребния няма да му обръщам внимание колкото на батко му. Три години и половина в нас са си време....и така. Сега да си пусна и едни диетични пуканки...А за всички, които не споменах  Hug Heart Eyes

# 701
Здравейте и от мен! Не съм писала много отдавна, така, че Честит рожен ден на всички дечица от миналия месец Embarassed и щастлива и спорна нова година! Embarassed Embarassed Embarassed
Не писах, защото точно преди празниците с мъжа ми се хванахме да постегнем вилата, за да празнуваме там с приятели, а после една след друга от чужбина си дойдоха братовчедка ми и сестра ми.....
Вече от няколко дни не кърмя Гого.  Понеже господина по цяла нощ спеше на гърдите ми, го оставих за няколко нощи при баба му. Постепенно разредих кърменията -  първо през вечер. Резултатът е, че вече спи в кошарата си и сам си взима шишето с млякото....
Не знам дали помните, но Гого се задавяше от всички непасирани храни... Е, и това отмина - като че ли изведнъж започна да си иска от нашата храна - сега се храни предимно от моята чиния, отказва всичко специално приготвено за него.... И му е много интересно да се храни сам - по цял ден хапва солетки, бисквитки .....
Трудничко ще ми е да ви изчета назад, но се надявам занапред да имам повече време за форума!
Мярнах, че говорите нещо за хемоглобина - на георги се качи доста с Тотема.
СиСиТу, Ели Георгиева - честито!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 702
  • София
Добро утро, дами,
Дони, Еспа, благодаря ви за отговорите и за бързата реакция Hug Hug
Билянче, браво за постиженията с Гого Hug
Желая на всички хубав уикенд  bouquet

# 703
Здравейте всички!  Simple Smile
И аз да смогна да драсна някой и друг ред.
Първо, честито на Ели Георгиева! Много смели сте двете със Сиситу и ви пожелавам много щастие и късмет и здрави бебоци най-вече!

Сладурче, аз доколкото знем до навършване на 2 год. от детето можеш по всяко време да си подновиш майчинството  Wink Иначе, да, изморително си е на работа, но пък аз поне работя нещо, което найстина ми е интересно и не ми тежи  Simple Smile А и бубата слуша и вече много ми се радва като се прибера и много се гушкаме.
Успешна и бърза адаптация и на другите момичета, на които им предстои такава промяна.  Hug

Сиситу, честито ти ходещо човече  Hug

Бърборанче, аз чаках, чаках, но никой не ми дойде на гости от вас Sad Дано ти да имаш повече успех от мен. Иначе ние с удоволствие бихме ви навестили и да се запознаем най-сетне, но пък аз вече само уикенда мога  Sad Надявам се все да измислим нещо, ако не сега, то поне като пораснат дните и може и след работа да се срещнем някъде  Simple Smile.

Усмихнато, да ти кажа ние сме твърди фаворити за последен дечко без зъби - зъбчетата на Рая си прозират точно както и преди 4-5 месеца... Но пък поне напоследък по-спокойно спи, да не кажа голяма дума, та хич не се и оплаквам...

За детски клуб, какво да ви кажа, бяхме вече на 1 рожден ден, но май няма скоро пак да я водя. Рая просто лапаше всичко и си умрях от притеснение да не си хване някой вирус  ooooh!. Като се замисля, че най-вероятно още ще лапа и септември, когато искаме да я пуснем на ясла и си давам сметка, че честото боледуване ни е в кърпа вързано  Sad. Ще градим имунитет явно. Но поне дотогава мисля, че можем да си го спестим Wink

Толкоз от мен за сега, а от Рая имате много  Heart Eyes. Тя междувременно нахитрява, но си се учи сама. Иначе, ако решиш да я учиш нещо, не й е интересно и туй то. Надявам се по-натам да стане по-възприемчива...

# 704
Е разгеле и аз имам нет вкъщи вече и ще пиша по-честичко. Много ми липсвахте всички. Няма да мога да прочета всичко което съм пропуснала, но искам да честитя на всички вече големи деца и да им пожелая, безгрижно и много щастливо детсво!
Ние сме добре,аз съм от 2 месеца вече на работа, но за щастие продължавам да кърмя Габи. Много ми беше трудна раздялата с нея, когато се върнах н аработа , но постепенно свикнахме и двете че ще се виждаме предимно вечерно време. Още не е проходила, но има време. Честито на ношите бременлиики, много се развалувах като прочетох и се замислих дали аз съм готова на още  едно сега, еми НЕ СЪМ, Габинка ми спира тока по цяла нощ не спи, растат и много зъби по едно време и няма сън за мен, после на работа съм като зомби, постригвам на една страна..., ама то тук така  е модерно тъй че съм по модата:) Laughing
Момичета да ви питам ,моито пале за 3 месеца е качила само 200грама, нормално ли е? И още въпроси имам ама да не ви почвам от сега Peace
Хаиде отивам да пия една бира за лека нощ и в леглото.
И малко от последните снимки от Коледа и от рождения ден
http://www.bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_205e0e1cbfb318c5adc90a … 527a4_mainpic.jpg
http://www.bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_8ea94864192447c43a9a94 … a926b_mainpic.jpg
http://www.bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_728888d84d47994a3c733c … 0c655_mainpic.jpg

Общи условия

Активация на акаунт