Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 32 560
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Добра вечер!
bisislava, много е сладка Яна! Ти ли си майсторът на тортата? Много е красива. Вторият линк не мога да го отворя, обаче. Sad
Таис, а на теб защо ти изписаха достинекс? Нали плавно си намалила кърменията и казваш, че на края нищо си нямала? Бучки ли направи или по друга причина? Сори, че така нахално питам, обаче ми стана любопитно newsm78. А за зъбите - на Шуши след първите 8 зъба сега избива кътник и кучешки  Crazy Дано бързо избият зъбчетата на Преслав и да се успокои Hug
Гери, още не съм на бач. Имах 60 дни отпуска и ги пуснах и сега съм до 22 март в къщи Grinning. Малчо още не е на ясла, но трябва да му предвижа документите и изследванията. Как е Петенцето?

Хубава вечер от мен   bouquet

# 676
  • Варна
ЧРД на Селин!!! Много хубаво детство да има!

Чета ви,  но нещо не ми се пише особено - искам вече да става топло!

Ако знаете как ми се бачка вече...ама няма как да я дам малката на ясла още...

# 677
Добро утро!
Разгеле и аз успях да се разпиша. От няколко дни се каня, ама все стгам до четенето и до писане все не стигам.
Много работа имам напоследък, а като се прибера от работа имам време само за малкия, чистене, пране и толкоз. Едвам успявам да хапна вечер. Ама така е то с малко дете при това кърмаче.
Окото на Никола е по-добре. Откакто ви се оплаках и взе, че се пооправи. Сега ще чакаме контролния преглед на 15.02 и ще разберем надявам се какво е положението.
Много ми липсвате и се надявам да можем да сформираме някоя срещичка поне, ако не рожден ден, че и аз да ги видя тия сладури на живо.
Браво на всички проходили дечица. Изпреварихте ни ама има време и за нас.
Усмихнатото, ти май се притесняваше, че Калоян се развива бавно, а то какво стана - ей го, че проходи даже.
Кокосче, Вики направо ме разби с уменията си да се катери. Това и аз не мога да го постигна  hahaha
Гери, вие понеже сте ни близо, да вземем да измислим някой ден да се видим. То лошото е, че аз съм на работа през седдмицата, ама все ще уредим нещо.
Като говорим за класации - еми ние май печелим тази за най-огромно бебе - 14кг./81см. това естествено са приблизителни стойности вече, че от на тия килограми...
С гърнето и ние не се справяме, ама то защото той решава, че му се ходи точно, когато седна да хапвам.... пу, аман.
Хайде, че отивам на работа. После пак....

# 678
Кафетооооо . Да ви е хубав и спорен денят  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И  НА ПОСЛЕДНАТА РОЖДЕНИЧКА СЕЛИН !

Закъснели снимки от прощапулника ( така и  не разбрах  как се пише точно  рази дума  Sad ) -  http://natalia81.snimka.bg/children/proshtapulnik.469840.17244299

Без да искам разбрах  ,че още едма мама , която рядко пише при нас  е  бременна - eligeorgieva . Ако чете тук й пожелавам лека бременност и  да роди сладка   сестричка на Кристианчо Hug

Моник ,  много тенкю за  линка за хремата . Ние всички  в къщи  сме болни . Пробвах върху мен и  Алекс  компресът  със изварата за гърлото . При мен подейства , направо  не мога да повярвам ,  но на Алекс му  се зачерви вратлето . Сигурно ще да е от шала  Rolling Eyes

Бисислава , много  ти е хубаво момиченцето . Пиши и ни показвай  Яна по-често   Hug

Патилина ,  Дани  е такъв сладуууууууууур . Да го  нащипеш   Hug

Кокоске , браво  на катерача . Ей , бързо  ги  научават белите .

Тайс ,  дано бързо мине раничката и приятни  емоции със ските .

Доника,  тези   вкусотии изглеждат точно като американските . Браво !

Сладурка , дано всичко  е наред с оченцето на Никола . Пусни следващия път една снимка , че го забравихме големият ти мъж . И гледай да намираш време да ядеш , че хептен  ще се загубиш  Hug

# 679
  • Варна.....
Еспа, нямах бучки, но за да не няма проблеми, тъй като и преди бремеността бях с висок пролактин ми изписаха 2-те хапчета Достинекс. А може би се е презастраховал доктора, а аз нямах време да чета.
 Той юнака му се пооправи устата, ама постоянно прави опити да си разбие главата. Много щураво дете се оказа.

# 680
Добро утро! Мерси за кафенцето, услади ми се Simple Smile!
За съжаление тортата не е мое дело, само в декорацията имам пръст. Няколко дни преди рождения ден на Яна направих торта, но тъй-като импровизирах  и ползвах няколко рецепти, тортата стана мнооого сладка Embarassed. Това е причината да не посмея да изявя сладкарските си умения на празника.
Espa, извинявай за втория линк той води съвсем на друго място, но защо ли съм го сложила изобщо newsm78???? Изтрих го.  Да знаеш, много ти харесвам кулинарния блок и го използвам смело!
Приятен и усмихнат ден на всички майки и деца Grinning!

# 681
  • Варна
Ммм, при Гала дават секцио на живо!

Изпотих се само докато и слагаха упойката. Искам да кажа, че сте герои, които сте раждали секцио:)

# 682
Бърборанче, може и да сте обсъждали, и ако е така извинявайте  Embarassed ,  но как се приготвя млечна супа?

Натали, а на твоя сладурко да му нацелуваш  сладките бузки - много е чаровен  Hug

Тайс, да го цункаш и от нас да му мине по-бързо  ooooh!

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 14:00 от Patilina

# 683
Момичета, това със зелето за запушвания е приказна работа. Вече съм на 6. Пия и лецитин за всеки случай. Мерси на всички за съветите. Simple Smile  bouquet

# 684
  • София
Натали, благодаря за кафенцето-една сутрин и аз да се класирам, преди да сте изпили Laughing
 newsm59 на Селин HugМного щастлива и здрава Hug
На eligeorgieva леко бременеене Hug
Сладурка, ма той Никола вярно много голям HugБраво, браво, истински мъж Hug
Ако знаете как ми се бачка вече...ама няма как да я дам малката на ясла още...
Аз ли съм най-големият мързел. Хич не ми се връща на работа LaughingЗанимава ми се с нещо различно, но със сигурност не ми се затваря в офиса #Crazy
Нането, радвам се, че си добре вече  Hug

# 685
Честит рожден ден на Селин! Много здраве и щастие   bigdance2
И аз гледах "На кафе". Душичката ми се сви- това беше болницата, в която и аз раждах, дори и анастесиоложката беше същата. Ама сега по телевизията много по-страшно ми се видя  Shocked
Мим , аз миналата седмица ходих до работата ми и ми стана едно такова носталгичнооо... Май и на мен ми се приработи  Joy Ама няма - поне за сега. Пък и идея си нямам как точно ще се разделям с малкия  Rolling Eyes
Сладурке радвам се, че Никола се оправя  Hug Хубаво да го нагушкаш и нацелуваш от мен  Hug
Тази снимка е уникатна Ако се чудите какво е изобразено на нея - ние с Коприто си пием коктейлчета в новата й къща на брега на океана   Joy Тази година виртуално, догодина Дай Боже и реално  Laughing
Хайде лек и успешен ден на всички  Hug

# 686
Мим, на мен ще ми се наложи да се върна през лятото, че ме викат на работа, но хич не ми се работи Simple Smile Явно съм се наработила...

# 687
  • София
Здравейте момичета  Hug

Само ви чета и не успявам да пиша ( то се знае защо)Малкия много се впечатлява от клавиатурата и мишката и се пробва да ги докопа.

Дони, ама какви са тез изкушения  #Cussing out  ...Някои хора се пробват да отслабнат Heart Eyes  Даже кафе не пия, за да съм режимна.

И ние прощъпулника ще го правим тази неделя. После-ще докладвам  Peace

Бърборанче- трябва да си по- твърда с храненето. Като не иска да яде- остави я гладна. На следващото хранене ще видиш как ще отваря уста Laughing

Сладурчеста....не ми се мисли , като почна работа, как ще се организирам- децата, прането, готвенето, направо не знам  newsm78 

За гърнето- имахме един период, където веднага, щом го сложех, вършеше каквото трябва.....За жалост беше 2-3 седм. и се научи да се изправя. Сега като го сложа седи няма и минута и се навдига да става. Не го насилвам, явно засега няма смисъл ( поне тъка пише по дебелите книги)

# 688
  • София
Здравейте и от мен,
Тези дни ми  е едно такова никакво, подгонила ме е някаква депресия и не ми се пише...на Йоанка й избиват три зъбчета и е много кисела, само върви след мен и мрънка и иска да я нося, а на мен вече ми тежи, отделно не иска да яде, плюе, дави се Tired Размишлявам и аз тези дни връща ли ми се на работа или не...но така или иначе аз одавна вече взехме решение, че ще я гледам и тази година.
Нането- радвам се, че вече си добре Hug
Сладурче- радвам се, че оченцето е по-добре Hug
Гери- целувки на Петя и се радвам, че е добре, за храненето, аз съм сигурна, че каквото зависи от теб, ти ще го направиш за нея и ще й го дадеш Heart Eyes
Патилина, Бисислава- дечицата ви са страхотни Heart Eyes
Еспа- специални прегръдки за теб и Сами, с пожелания за скорошно по-ведро настроение Heart Eyes
Натали- да се оправяте бързо с малчо Praynig
Щях да забравя да честитя и на последното рожденниче- Селин- да е здрава и щастлива  bouquet
И чеситита и лека бременност на Ели Георгиева Hug

# 689
Честит рожден ден на Селин! Да е зрава, послушна и да носи много радост на мама и татако! newsm38 Tada  party002 Gift
Мим, малката само сега е малка. Ще работиш цял живот.
Наталито, Алекс е много сладък! Що не му даваш питката на човека, бе? Тя си е негова! Laughing Много са красиви и двете питки, които си направила, аз съм голям ценител, вЕрвай ми! Grinning
Бръм, защо си спряла и кафето? То няма никакви калории.  То и аз уж съм на диета, ама да видим... Покрай тоя форум трудно ще ми е. Confused

Общи условия

Активация на акаунт