Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 32 605
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна.....

Аз добра свекърва смятам да бъда, ама каква тъща ще съм... Злите свекърви още от сега са ме надушили и затова не си дават синчетата! Joy Joy Joy
Издаде се най- накрая, а???  Heart Eyes И ми искаш момчето  Mr. Green Цък!!!

Ралче, не мия още но май е време за първата чатка за зъби.
Накри- ваксина само на здраво дете се слага!!!
Лено, Ванила, страхотни бебоци  Hug

# 541
Тайс, ти няма ли да почерпиш, че да ти честитим днешния празник? newsm78

Ние все още няма какво да мием. Laughing

# 542
Честит Първи Рожден Ден на Атония, Александра и Георги /на патерици/ и на Даниел, Никола и Белослава!

Честито и на техните майки!

Страхотни снимки сте сложили всички! Heart Eyes
Сладурче, много се радвам, че операцията е минала леко и че Никола вече е добре. Вие сте герои!
ral4e:), аз със закъснение отговарям, но имуностимуланти не давам никакви. И още не мия зъбките Embarassed
Ягодке, това с тениската и аз не очаквах да има ефект, ама има. Четох го в една статия за това как да подобрим сънят на детето през ноща. Явно малчо си мисли, че съм в стаята, след като ме надушва. Страхотно клипче си пуснала, с мъж ми се смяхме със глас, докато го гледахме Joy

Момичета, чета ви за отибването, че повечето казвате, че много ще ви липсва чувството и гушкането и ми става много болно, като си представя какво изпитвате. Силно гуш от мен Hug. Разбирам ви отлично, като казвате че безсънието ви идва в повече, защото знам какво е да имаш непрекъснато будещо се дзверче и колко е изтощително Crazy. Защо не опитате, да отучите детенца от буденето нощем, без да отбивате. Може да сработи, може и да не сработи, но ако сработи хем ще се наспивате, хем няма да отбивате, за което както казвате ще ви липсва и ще продължите да кърмите сутрин и вечер примерно. От друга страна след като отбиете не е гаранция, че децата ще спрат да се будят… Thinking Разбира се, решението е изцяло ваше, аз си мисля просто на глас, защото и аз доста се чудих как да спра буденето и да не отбивам… Hug
Между другото, ето още една сатия за това как децата да спят по-добре през ноща http://www.askdrsears.com/html/7/T070300.asp дано помогне
Кокосче, Зеленоочке, кажете какъв е този сладкиш с майонеза, че ми стана много любопитно
Много ви говорят децата на всички – браво! Моят мишок нищо не казва, даже мама. Sad

Хубав и усмихнат следобед   bouquet

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 22:29 от Espa

# 543
  • София
 newsm67 newsm67на Дани, Никола и Белослава HugМного да слушкат и да бъдат здрави Hug Hug
Ванила, честити краченца на Маги:hug:Радвам се, че вече сте здрави Hug
Патилина, вярно не се явяваш много HugЧудна торта  bouquet
Лено, супер снимки Hug
Ралче, аз още ни мия зъбки, а май трябва Embarassed, но реших като станат 8, а засега са 6 Sunglasses
Еспа, това би бил идеалният вариант - да кърмиш и спиш HugПри мен не се получи Cry. Сега спя горе-долу, но не кърмя Laughing Буди се, но далеч не е онова чудо, което беше. Спи при нас. Всъщност взимаме го, като се събуди и плаче. Но разликата е огромна с преди.

За имуностимуланти му давам сребърна вода с няколко капки клеева тинктура и съм много доволна. Сутрин и вечер по една лъжичка Hug
Целувки на всички сладури и мами  bouquet

# 544
  • Варна
Гледам обсъждате имуностимулантите . Някой да може да ли каже защо точно да се дават , освен че е много модерно .  newsm78 Щото аз се сещам само за приказката на една доцентка тук по онкохематология , която наистина разбира от имунитет - " Като даваш имуностимуланти , не знаеш какво правиш . Не се знае една имунна клетка като я стимулираш , тя накъде ще кривне"(Това за съжаление се отнася и за ваксините , разбира се)

# 545
Специални поздрави на днешните рожденици и техните майки!   bouquet

Еспа, как не знаеш за шоколадовия сладкиш с майпнеза на сладка хапка  Mr. Green Ето да те образоваме http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0 Не вярвах, че нещо толкова бързо, лесно и евтино нещо и с такава странна съставка като майонезата може да става за ядене, но уви, изяде се за 2 дни при положение, че пазим линия  Laughing

Вики май се сдобива с кътник  Crazy Последно време усети, че гелът за мазане не е лош и ми дава да го мажа. Така успях и да напипам едно връхче. Простено му е за всичкото мрънкане денем и рев нощно време, ама дано скоро да се кротне, че аз трябва да оцелея някак.

Моят крак смени вече няколко цвята - от синкаво през лилаво и червено. Ходя почти без да куцам, държа се мъжки и преглъщам болките Wink А и няма как, налага ми се да ходя напред-назад да върша разни неща... Все си представях, че като има баба вкъщи ще мога само да си лежа и да чакам да ми мине. Да, ама не  Mr. Green Бабата не знае къде е ДК, нито магазина, нито къде се плаща нета... Отделно Вики на моменти не иска при нея и все ми се вре да го нося или развеждам. Сега чакам да ми мине навяхнатото някак при интензивна употреба  Mr. Green Дано има и такъв вариант. А викодин някой да има да ми даде?  Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 19:58 от Kokonut

# 546
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА Атония, Александра и Георги от вчера и на днешните сладурковчета Дани , Никола  и Белослава  newsm51

Ягодке , страхотен клип и  Алекс танцува почти като детето от клипа ,но ето това дете ми скри шапката   Shocked - http://www.youtube.com/watch?v=T6GhG1WEIEI

Ей , много са ни хубави рождениците , много сте се постарали всички, страхотни украси , ястия . Браво !

Патилинка , пиши по-честичко ,че ми беше домъчняло за вас  Hug

# 547
А викодин някой да има да ми даде?  Mr. Green
Питай Хаус. Д-р Хаус  Mr. Green
Честито на днешните рожденици  и техните родители   bouquet

# 548
Добър вечер!

Пак позакъсняла -
Честит рожден ден на Антония, Александра и Георги! Честит днешен рожден ден на Дани, Никола и Белослава! Да растат живи и здрави и щастливи!

Аз да се отчета... Днес бяхме на гастро, пак никакви по-специални прегледи/изследвания - само опипване на коремчето и гледане на памперса. Но пък много подробно ме изслушаха, и съм сигурна, че си ме чуха, та поне от тази гледна точка съм доволна. Заключението е - най-вероятно не ставало дума за непоносимост към кравето мляко, а за лактозната непоносимост каза, че ще видим.. Сега ще пие Ентерол за около 10-тина дни, понеже подозира бактерии из червата, които нямало как да се хванат с микробиология  newsm78. И трябва да се оправи акото (което всъщност напоследък понамирисва на кисело и не е като пластилин вече), а и болките да намалят. Ако ли не - водим го пак и щели някакъв тест с лакмус да му правят, който бил за тази лактозна нещотия. Малко ми се скара, че бил на отслабваща диета, понеже му давам два пъти дневно зърна с плод и веднъж месно-зеленчуково. И така бил само на въглехидрати  newsm78. Е, после като го видя голичък и като чу колко често се кърмим, каза, че всъщност не било така  Crazy.

Ох, нямам сили за повече, страшно много ми се спи и си лягам!  Hug

# 549
  • София
Кокосче, ама ти май сериозно си се пребила, доста време мина вече!!!

На който му позволява географията, нека лапа сладкишена майонеза. Е на това му се вика изобретателност!  Grinning

# 550
  • Варна.....
Тайс, ти няма ли да почерпиш, че да ти честитим днешния празник? newsm78

Ние все още няма какво да мием. Laughing
Каквото и колкото поискаш.
Днес моето голямо момче стана на 10 (юбилей каза, че имал)
Абе може и да се сватосаме с теб, но си в изпитателен срок.
Първо условие- да се вземат ТУК. Да е до МАМА момчето  Mr. Green
Имаме ли сделка??

# 551
ЧЕСТИЖ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛА, ЯНА, ЛИНА И ГЕОРГИ! Пожелавам им да са много здрави, умни и игриви!

# 552
  • София

Честит рожден ден от мен и ЙоЙо на порасналите вече ГоГо на Дони, Яна на Павлина, Лина на Мария и Ивайла на Ягодка- от сърце им желая здраве, радост и щастливи игри, да са послушни и все така прекрасни, да имат много сбъднати мечти и да радват своите родители  bouquet
Тайс- честит рожден ден и на твоето пораснало момче, да е здрав и много успеху му пожелавам newsm59  bigdance2

# 553
Честит Първи Рожден Ден на Ивка, Георги, Лина и Яна! Да са здрави и добрички, много щастливи и късметлии!

Честит празник и на техните мили майки!

Чакаме снимки на рождениците! Hug
Таис, да ти е жив и здрав юбиляра Laughing! Много да те радва и слуша! newsm59
Кокосче, мерси за рецептата, много вкусно изглежда сладкиша. Представям си как адски те боли крака и трябва и по дете да тичаш...дано бързо се опривш Hug
Усмихнато, няма край вашата одисея с докторите. Нацункай и нагушкай Кало.
И последно, струва ми се, че имам проблем с изпращането на личните съобщения, та ако има някой който ми е писал след 20.01 и не съм му отговорила, да знае че не е от заплесия и ако може да ми пише пак, за да  знам че не си е получил отговор и да пиша пак.

Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 554
Доникаааа, да ти е жив и здрав Гогата!  Gift Да расте здрав и умен и да слуша мама точно толкова, колкото трябва и нито сантим повече  Mr. Green Хубав празник и на теб, с прекрасни емоции и незабравими спомени    Hug   bouquet

newsm59 на Ивайла и прекрасен ден на майка и с изкушаващ ник  Mr. Green Нека да расте като принцеса - умна, красива, талантлива Hug   bouquet Честит първи рожден ден и на принцесите Яна и Лина   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт