Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 32 595
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
ЧРД на Георги, на Ивайла, на Лина и на Яна!!! Да са ви живи и здрави и послушни!!!

# 556
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО,ЯНА,ИВАЙЛА И ЛИНА!ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ,ПОСЛУШНИ И МНОГО РАДОСТ ДА НОСЯТ НА СВОИТЕ СЕМЕЙСТВА!
ДОНИ,ПАВЛИНА,ЯГОДКЕ И МАРИЯ,ВЕСЕЛ ПРАЗНИК   bouquet

# 557
Дойде време Яна да мине от отбор "Бебе" в отбор "Момиче" Grinning
И като едно голямо дете ви черпи

Честит рожден ден на астралните близнаци Георги, Ивайла и Лина!Да са живи и здрави! bdbaloni

Честит празника на Доника, Ягодка и Мария!

Много целувки за Гого от Яна, че имаме да си връщаме едно нацелуване!

Специални благодарности на Алекс, която днес първа ни честити!  bouquet

# 558
Честит първи рожден ден на Ивайла, Георги, Лина и Яна!
Да са живи, здрави, много усмихнати и щастливи!

# 559
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ!ДОНИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВА!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЯНА, ИВАЙЛА И ЛИНА!
Да растат живи и здрави и много весели игри да имат! Hug Heart Eyes
Ние се върнахме живи, здрави от Ист., времето беше отвратително, но успях да напазаря, страшни намаления имаше. Направихме и прощъпулник, малката първо хвана ножица, после портмоне.  Crazy
Поздрави на всички празнуващи и празнували.  Hug

# 560
  • Русе
Честит Рожден Ден на Гого, Ивка-усмивка, Яна и Лина ! Да растат здрави и безгрижни!
Мюрвет, честит прощапулник! Разкажи по-подробно какво напазарува. Чувала съм, че Истанбул е мн. добър град за шопинг.

# 561
Мерси Лубито, наистина сега е време за пазаруване в Ист., всичко е -50%, -70%, които наистина са така, не като нашите едва 20%-30%. От Waikiki взех на малката пуловери за 9,90, ризка 7,90, панталон 9,90. От един магазин за ишлемета анцунг комплекти за 12,50, долнища за по 5лв, блузки с дълъг ръкав 3,50лв, на големия пак анцунг долнища по 5лв, джинси 7лв, горнища по 8-10лв. Много съм доволна, на малката взех предимно размер 2-3г. защото за сега има много дрехи, също така и от Бенетон пролетно яке за 39лв тук същото намалено беше 59лв, риза за големия 28лв. Ако можете да отидете поне до Одрин, пакги има марковите магазини и ще си напазарувате много евтино.  Peace

# 562
Честит първи рожден ден на Ивайла, Георги, Лина и Яна!Да са живи,здрави и много щастливи дечица!

Честито и на техните мами и весел празник!

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 14:33 от nakri

# 563
Благодарим за всички поздрави, пожелания и картички!  bouquet

Хайде и ние с Ивайла да почерпим за нейно здраве:

Честит рожден ден на астралните ни близнаци Гогича, Яна и Лина!
Да са здравички, да папкат и да слушкат мама! Да й помагат не само в градинарството, но и в разтребването на къщата! Grinning
А на мама Дони, мама Павлина и мама Мария да не им пука хич,
че до 12 годишна възраст така или иначе подредена къща няма да видят,
така че да не се хабят много много, ами да се радват на слънчевото детство на своите мъници!  bouquet

Тайс, то малко изпросена работа стана нашата, ама айде. Laughing Варна е много хубав град - моренце, това - онова... А и зетя си го бива... Grinning Ма като си такава майка орлица - ша си помисля.  Mr. Green Да ти е живо и здраво  и голямото момче! Много радост и гордост да ти носи и същата любов стократно да ти връща!  bouquet Айде и за него една картинка, да се радва, пък ние да се подмажем, че може девер  newsm78 да ни стане. Mr. Green

Бисислава, за теб си мислех тия дни и че ви няма в списъка. Много рядко пишеш!
Усмихнатото, дано най-накрая се разбере от какво са тия колики!

# 564
  • Варна.....
Еххх, последни януарчета вече празнуват!
Якодке, Дони, Павлина, от сърце Ви прегръщам и желая здрави и послушни деца!!!
Благо- даря за пожеланията за моето пораснало момче /ах,  как бързо мина времето  baby_neutral/
Мюрвет, ти ме узкушаваш, а мъжът ми пък така обича да пътуваме..... С това шавливото хлапе обаче не се навивам на повече от 100 км. да пътуваме.
А викодин някой да има да ми даде?  Mr. Green
Питай Хаус. Д-р Хаус  Mr. Green
Ти като Бонд, Джейм бонд прозвуча!!  Mr. Green
Усмихнатото, ама айде стига вече сте ходили по лекари!!! Дано това е последният, или просто Кало да го израсте.
[/color]

# 565
  • Пазарджик
Благодаря за пожеланията,а сега набързичко скромно ще почерпя:

Честито и на астралните ни близнаци.Да са живи и здрави,весели и засмяни.

# 566
Честит първи рожден ден на сладкишчетата Георги, Ивайла,  Лина и Яна!Честит ви празник мили мамчета! Да са ви радост и гордост!

А ние с Дани сърдечно благодарим за хубавите пожелания от вчера! Наистина не пишем често, но понеже и не успявам да чета всичко, не мога да взема отношение по обсъжданите въпроси.  EmbarassedАко ви е интересно как я караме ето снимки:  Hug
http://picasaweb.google.bg/SteDalin/BabyDaniel12thMonth?authkey= … gCOjQ5qyK_PelsQE#
http://picasaweb.google.bg/SteDalin/BabyDaniel11ThMonth02?authke … RgCJu23Ie5rM_dbg#...

От рожденния ден ще качим допълнително, защото официалното парти предстои на 31-ви.

Хубав и усмихнат ден - търсете положителното на студеното време, че и жега ще дойде скоро при вас...  Mr. Green

# 567
Честит първи рожден ден на Георги, Ивайла, Яна и Лина! Нека да растат много здрави, усмихнати и щастливи. Весел празник!!!

За техните мамета:

Аз не съм се включвала скоро поради причини, които само колегите счетоводители ще ме разберат - много промени из данъчните закони, разни пререгистрации в знайни и незнайни комисии и агенции, с една дума доста задачи имам последния месец. Добре, че сме при нашите, че ми остава време да се концентрирам и работя, че Александрина е станала много палава. Вчера направихме първата си самостоятелна дължинка с ходене, по-точно тичане, на метър и половина, два - от баба й до мен и обратно  Mr. Green ( как звучи само, все едно е направила 100 метра гладко бягане на олимпиадата  Laughing), но определено предизвика същите, че и по-големи емоции и еуфория у родата. Самата тя много се забавлява и го приема за игра. Но все още е нестабилна, та за сега това май не го броим за прохождане  Wink. Жива и здрава да е ще стане по-смела и стабилна.

Патилинка, така се размечтах за топло време, моренце, бриз в косите ми, чаша маргарита в ръката и в прегръдките на любимия на някой плаж по залез слънце....ех...мечти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Иначе вие сте страхотни, много хубаво смейство, а Дани е невероятен сладур  Heart Eyes.

Сватеее, а дано с Кало от тук насетне всичко е ок и да не ходите повече по лекари. Да го нагушкаш сладкото пиратче  Hug Hug Hug.

Нашите мерки и теглилки са: 10 кг. и 79 см. Кръвта е ок, но урина не съм носила още, все не успявам да я издебна да пишка, нали ояе не сме на гърне, а като и залепих колектор се скъса да мрънка и да си дърпа панталоните, явно и е било много некомфортно, та го махнах. Вземаме манджи от МК, всичко си изяжда, даже и спанака, който на мен ми е супер гаден  Sick.

Мюрвет, браво за шопинга и наистина супер цени. Леля ми така лятото накупи на бебка страхотни дрешки на Gap Baby, Esprit, H&M и Mexx от разпродажбите в Щатите.

Кокосче, бързо да се оправя крачето  Hug

Отивам да ви чета, че не бях се вясвала в темата от сумати време  Embarassed Wink.

# 568
Честит рожден ден на Гого, Яна, Ивайла и Лина!

На Гого вече го честитехме и лично Sunglasses . Страхотно парти беше спретнала Доника с домашно приготвени мъфини и кифли.  И двамата с Делян добре си хапнахме  Joy /Не, че не ни личи де, че си хапваме добре  Blush /
Снимков материал сигурно ще приложат щастливата мама и обичайните папараци. Кокос как си  Mr. Green
Патилина много сте сладки на снимките. А пък Дани е невероятен сладкиш    Heart Eyes Направо ви завидях за хубавото време, на мен как ми писнаха тези студове и снегове  ooooh!
Нещо друго щях да пиша, ама не помня  Thinking
Нищо, ако се сетя - отново  Hug

# 569
Честит рожден ден на Гого, Яна, Ивайла и Лина! Да са живи и здрави!

Ааа, Бубче, я ела ми покажи къде пък точно ти личи, че си хапваш  Crossing Arms. На Делян му личи де, ама той мъж, трябва да си тежи на мястото  Mr. Green
Усмихнатото, ама айде стига вече сте ходили по лекари!!! Дано това е последният, или просто Кало да го израсте.

Тц, няма да е последният  Mr. Green. Ще ходим скоро и при хирург, че са му асансьорни тестисите  Crazy. Аз се бъзикам вече, че накрая ще им стане колега на всичките тия лекари  bowuu Но ще видим какво ще си хване на прощъпулника - в събота ще го правим Simple Smile.

Свате, свате, наскоро много си мислех за теб, къде се изгуби така... Ама то и аз напоследък нещо не мога да се събера...  Hug за двете красавици  Sunglasses

Тайс, честит ти юбиляр!  Mr. Green Да ти е жив и здрав и да бъде добър батко  Hug

Мюрвет, супер сте си напазарували! Добре, че нямаме нужда от дрехи засега, че иначе толкоз ни е акълът... (нямаме и паспорти, ама това друга работа  Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт