Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 32 575
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Благодаря за пожеланията на всички Simple Smile Да са живи и здрави и Яна, Ивка и Лина  Hug
рожденика с тортата линк
Утре повече, че втората партида гости дойдоха.

# 571
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ, ЛИНА, ЯНА, ИВАЙЛА!! Да са гордостта и радостта на мама и тати:)Весело детсво им желаем с Анди:)
Разгледах снимките от партито на Гого, голям купон е било!

# 572
Честит Рожден Ден на Гого, Ивка, Яна и Лина !
Да са радостни, безгрижни и най-вече много здрави  Hug
Нека усмивката никога не слиза от лицата на прекрасните им майки!

# 573
Патилина, страхотно семейство сте!!!!!!  Heart Eyes  Hug Да сте живи и здрави!

# 574
Патилина, страхотно семейство сте!!!!!!  Heart Eyes  Hug Да сте живи и здрави!
Peace

# 575
честит рожден ден на Гого, Ивка, Лина и Яна!!!
Много здрави и щастливи дечица да са и все така да носят безмерна радост на майките си!!!

честито и на всички едногодишни вече, госпожици и господа, на които пропуснах да честитя!

Тайс, да ти е жив и здрав баткото! И много да слушка!

Дони, тортата е разкошна! Една такава приказна! И партито изглежда да е било много весело, а ти и малкия сериозен мъж сте големи сладури!

Ягодке, и после снимки...да не забравиш!

Аз си взех изпита! newsm44
 Имам вече легално разрешително да сърфирам и сега се връщам да ви изчета, за да не изоставам с материала.

# 576
Дони, честит празник!
Да ти е жив и здрав Гого и поне колкото Хриси палав и жизнен!
Весел празник!!!

# 577
Честит рожден ден на Ягодката (и двете ягодки всъщност) и Лина! (Другите са поздравени овреме)
Ягодке, нали знаеш моя поздрав  Laughing Да сте все така ягодови  Mr. Green Ааааа и да си намериш зет като мед, а ти да не си зла тъща Wink

Я да питам един контролен въпрос. Кой НЕ мисли да отбива още? Защото ми прави впечатление как повечето споделят кой отбил, кой отбива, кой иска... Та ми е интересно кой иска пък да кърми още. Сещам се вече за настоящите и бъдещи консултантки по кърмене: Любопитка, Усмихнатото, Лорини, Еспа, Зозима... Също за Ланг се сещам. А дали има и други?

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 22:10 от Kokonut

# 578
Привет, мамчета! Не съм влизала от доста време. Нопоследък ми  е нещо криво и нямах желание да пиша.
 Честит рожден ден на Гого, Яна, Ивка и Лина! Да са много щастливи дечица!  :hug:
Утре ще гледам да пиша повече.
Кокосче, аз още не мисля да отбивам.

# 579
Кокосче, точно днес четях едни статии... И се замислих колко ли трудно ти е било в началото... а и после като даваше АМ заради жълтеницата на Вики...  Hug Hug Hug Евала, че си запази и лактацията, и желанието да кърмиш, и че се кърмите вече годинка, че и отгоре!  Hug

Радостчо, може ли да кажеш, че нещо съм изтървала пак - какъв изпит, какво сърфиране?  newsm78 Честито де! Simple Smile

# 580
Кокосче, аз вече категорично реших , че няма да отбивам...От една страна ми писна да ме гледат укорително, че още кърмя  #Cussing out Защото едно е ти да обясниш, че кърменето след годинка е полезно, но аз като тръгна да обяснявам всички правят някакви странни физиономии, все едно "Я си виж какво ти е мало детето, заради твоето кърмене!" Размерите и храненето на Петя така или иначе са ми болна тема, а от укорителните погледи напарво ме боли...
Обаче нито аз, нито Петя може да се откажеме от връзката помежду ни..поне на този етап. Тя сега е доста зле, за 1 седмица и изникнаха 2 зъба, а като че ли са тръгнали още 2...супер често плаче, бърка си в устата и се криви от болка. Гърлото и е червено, нослето хърка, кашля. Но тъй като е инат, лекарства не мога да и дам...всичко дадено насила го повръща  #Cussing out Снощи двамата с Милен и Мечо (новата любима играчка) играхме какви ли не представления, за да и дадем Панадол...дадохме и-НАСИЛА и оповръща всичко...изчистихме, измихме,проветрихме, поиграхме и в един момент когато реших, че е достатъчно весела опитах да и сложа капки в носа...РЕЕЕВ, ЗАДАВЯНЕ И ПАК ПОВРЪЩАНЕ  #Cussing out Накрая беше толкова изтощена, че лапна (.)(.) и заспа...е как да я отбия! Вариант няма! За това си слагам капаците (до колкото е възможно) и въобще не ми пука кой как ме гледа, ще я кърмя...обратното ще е ужасно болезнено и за нея, и за мене! А и живея с мисълта, че на около 2 годинки (когато тръгна на работа) тя сама   
ще се отбие  Hug
А на теб, Мила, аз също много ти се възхищавам! Страхотна майка си- крехка, нежна, даваща всичко от себе си  Hug
Радостчо, честито  Hug (разкажи повече!) 
Патилина, само твоите снимки успях да рзгледам...страхотно семейство сте, а Дани е уникален бонбон  Hug
Сиси, пиши ми  по-подробно как е Кало в скайп или фейс, че ви мисля  Hug
Ще се върна да ви изчета, че хващам само по 1-2 поста, но няма да е днес  Cry
Иначе да се похваля и аз дне взех един изпит в университета, а колко глупости още предстоят  ooooh!
А за общия РД какво става?
Отивам да уча, до скоро... Hugнадявам се

# 581
Честит рожден ден на Гого, Яна, Ивка и Лина!
Дони, Павлина, Ягодка и Мария да са ви живи и здрави и все така да ви радват!

Дони, много хубава торта. Почти колкото рожденника и майката.

Тайс, да ти е жив и здрав баткото!

Я да питам един контролен въпрос. Кой НЕ мисли да отбива още?
Аз Peace. Май ще си го кърмя до първи клас или поне докато не се научи да заспива по друг начин. То и чрез друскане, разнасяне, пеене и мрънкане може да заспи, ама за целта си отнема 2 часа, а с кърменето - 10-20 мин. и е готов (ако му се спи де). Та, аз противно на останалите кърмя, за да си осигуря по дълъг сън за мен и за него.

Барборанче, мен пък ме упрекват, че все още кърмя и трябва да престана, че той е ще напълнее още. Еми няма угодия.

Усмихнатото, незнам за Кало, ама ти както е тръгнало професор по педиатрия ще станеш. Майтапа настрана, ама хайде стига болести и доктори вече при вас.

Аз да ви се оплача - 3 дни окото на Никола беше добре и сега пак сме на старото положение.  ooooh! От 2-3 дни пак се влоши, пак чистим гурели и промиваме. Омръзна ми вече  #Cussing out. Тя докторката ни предупреди, че може 10-тина дни да секретира, но чак пък толкова незнам дали е нормално вече. Не мога и с докторката да се свържа, за да я питам колко време е нормално да е в това състояние. Чак на 15 февруари сме на контролен преглед. Май ще си чакаме дотогава и ще се надяваме да мине и всичко да е нормално.  

Хайде лека нощ, че утре някой хора пак са на работа.....

# 582
Аз пък искам да отбивам, но толкова ми е жал като я гледам как човърка в блузата ми да намери ц...та, та още продължаваме с кърменето.

# 583
Дони страхотни снимки.Много весел рожден ден е бил и големи сладури сте с Гого. Hug
barboran4e страхотно е че още кърмиш и много ти завиждам за тази връзка между майка и дъщеря. Аз по принцип не вярвам, че кърмените деца боледуват по малко или са по малко разположени към алергии, но определено съм съгласна, че връзката която създава кърменето между майка и дете не може да се замени с нищо.
Радостчо  честито!!!
Патилина наистина много хубаво семейство сте...
sladur4esta дано всичко да е наред с Никола... Hug
Аз последно реших да изчакам за ваксината на Криско,въпреки че педиатъра ни каза, че теченето на нослето се дължи на зъбките и може да продължи за дълго.Но нищо ще чакаме... Confused Сега мен ме е хванала една настинка... ooooh!Темп.,гърло, кашлица от всичко по много, та гледам тези дни да седя на далеч от малчо ама никак не е лесно.Постоянно е зад мен да мамосва.И с това сладко гласче като каже мама направо ми се къса сърцето, че не мога да го взема.Хайде приятна вечер на всички мами и много целувки за всички малчовци.

# 584
Аз още кърмя. И май скоро няма да спирам. И на мен като на Сладурчето ми е по-лесно да я приспивам с кърмене.
А и съм убедена, че си е добре за детето. Но явно кърмата ми е доста хранителна- мерките на моята "манекенка" са 13 кг. на 78 см. Иначе не яде толкова много, но си качва. А като се нагласим за сукане и започва да надава възгласи и да се смее щастливо...е как да спра?!

Патилинке, много сте хубави, и тримата! И страхотна екскурзия сте си спретнали! Направо се вдъхнових и почнах да разглеждам оферти за почивки Laughing

Бърборанче, а на теб хич да не ти пука какво говорят хората. Това си е твоето дете и ти ще си решаваш. Бързо оздравяване на Петето! А на теб честито за изпита и успех с ученето. На мен другия месец ми предстои един много тежък, трябва отсега да почвам с подготовката. Но ми идва много трудно да се концентрирам с малката наоколо. Трябва някак да се организирам, че още доста остава... Ти какво учиш?

Усмихнато, аз имах изпит и милото ми забрани да си губя времето на компютъра, докато не го взема. И аз обещах.....но вече може. Да не забравите да сложите слушалки на прощъпулника Heart Eyes

И дано вече да се нормализират нещата с оченцата, коремчета и настинките на малчуганите...че наближава пролет и ще нападаме градинките Grinning

Накри, бързо да оздравяваш! Представям си какво ти е да не можеш да си гушнеш малкия.
Разгледах снимките от партито на Криско- много весело изглеждаше и вие сте големи сладури!

Пепи, защо ти е криво?

Общи условия

Активация на акаунт