Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 32 577
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Честит рожден ден на Гогата , Яна , Ивка и Лина

Ей , почти на финала сме с рождениците . Останаха само Васи и  Селин да се родят  Simple Smile

Да сте живи , здрави  и щастливи всички дечица ,  майки  ,   роднини .  Hug

Болничките от  настинки , коремчета , тестиси да оздравяват бързо  Hug

И аз имам въпрос - Докъде "стигнахте " с гърнето . Ние сме доникъде  Sad. Държа го по половин час на пустото гърне и не иска нищо  да свърши вътре . Веднага щом му сложа памперса и  свършва работата . Кога ще се научи и  аз незнам  Rolling Eyes

Прощъпулника ще е мое утре , ваше днес . Замесих тестото за питката и го мушнах  в хладилника . Утре  сутринта ще го майсторя и пека, за да е топла питката за гостите на обед  . Дано  се получи нещо . Четох и  как се правят краченца върху питката . Уж разбрах , ама да видим утре ще се получат ли  Rolling Eyes. От тук  разбрах как става ( мнението на "кокал")- http://club.biberonbg.com/read.php?6,716128,746179, а ето и нейния резултат -

Дано  да съм била полезна на тези от вас , на които им предстои прощъпулник  Hug

# 586
  • София
Добро утро и от мен,
Страхотни снимки видях- Дони, Патилина Heart Eyes
Бъробранче- и аз като Радостчо, Петя е товето дете и хич, ама хич да не ти пука кой какво казал и как погледнал, аз пък като кажа, че ЙоЙо е кърмена само до 6-я месец и то не само кърма, ами и АМ и се започва едно тц, тц, и клатене укорително на глава, ама аз се правя, че не виждам...дано скоро се оправи Петя и поздравления за решението ти за кърменето Heart Eyes
Това важи и за всички друго мами, които кърмят и ще продължават, браво, момичета, много ви се радвам истински Heart Eyes, аз и преди съм казвала, че ако зависеше от мен и аз щях да продължа още, но това вече е минало...но на вас ви се радвам с цялото си сърце Hug
Усмихнатко- хайде и аз викам вече стига вече с доктори и болести, сега пък и хирург Tired, прегръщам ви силно и чакам да видя какво ще споделиш за прощъпулника Hug
Сладурче- надявам се това да е временно и след това да се оправи оченцето на Никола и на него много му се насъбра Hug
Ели- радвам се, че се разписа, че одвна не беше писала и ми беше домъчняло за вас Heart Eyes
Пепи- това се отнася и за теб, забелязах, че много време не беше писала, прегръдки от мен, с пожелания да се почувстваш в скоро време по добре Heart Eyes
Натали- аз още никъде не съм с гърнето, не слагам все още ЙоЙо, просто защото тя не стой и една секунда на едно място, а и смятам, че все още не схваща за какво става въпрос...мисля да поизчакам още 3-4 месеца и тогава да опитам пак Rolling Eyes, и аз си мислех същото като теб да попитам, ама ме досрамя, реших, че само ние все още сме си на памперс Embarassed
Накри- да се оправяш бързо Praynig, знам какво ти е, защото и аз от вчера кашлям като трактор, боли ме гърлото и цяла нощ не можах да спя Tired, сега само се надявам да опазя ЙоЙо, и да попитам Praynig

# 587
  • Варна
Натали- аз още никъде не съм с гърнето, не слагам все още ЙоЙо, просто защото тя не стой и една секунда на едно място, а и смятам, че все още не схваща за какво става въпрос...мисля да поизчакам още 3-4 месеца и тогава да опитам пак Rolling Eyes, и аз си мислех същото като теб да попитам, ама ме досрамя, реших, че само ние все още сме си на памперс Embarassed

Simple Smile ти сериозно ли си го мислиш?

Моята педи каза, от 6-7 месец да я слагам. Е, аз я слагам от 20 дена - стои и някои неща прави вътре, но за сваляне на памперс е много далече..... Тези, които слагахте от много рано, докъде стигнахте?

# 588
  • София
Честитa годинка на Гого, Яна , Ивка и Лина Hug

Много много здраве на всички сладури Hug Hug
Патилинка - снимките ти са пълни с много настроение и любов! Много ми харесват Hug
Усмихнато Praynig Hug Ти си герой Hug
Натали, на мен определено ще ми бъдеш от полза с погачата  bouquet
Сладурка, успех с прегледа Hug
Дони, много сте готини  bouquet
Бърборанче, сладката Петя определено е дете с характер и не се дава така лесно Laughing Hug Hug

# 589
О, Ралче и ние сме мнооого далеч от свалянето на памперса. Снощи след 15 мин. на кукуто, нашта хукна да обикаля и се изпишка на килима Laughing Загледа се как и се стича по крачетата, направи учудена физиономия и каза "ооооо" ...и аз щях да се напишкам от смях!

Натали, мерси за идеята за краченцата HugНа нас ни предстои прощъпулник и се чудех как ще ги правя.

Вчера нещо се ошашках. Стори ми се, че Анджито си криви крачетата като ходи. Като е легнала и ги гледам са прави, но като ходи, и то като е голичка и ми се виждат криви newsm78 Днеска пак ще я поразгледам, но мисля и час за доки да взема, че нали това е признак за рахит. Уж я извеждам всеки ден, и витамини давам сега зимата....уф... параноясвам се нещо.

Започнах и да работя по плана за социализиране на дивото малко българче в английска среда Heart Eyes
Записахме се в един детски клуб. От 12 до 3, всеки делничен ден. Ходиш когато искаш, за колкото искаш...тъкмо като за мен. Има много играчки, чистичко е, лелките пеят песнички, учат се да хапват плодчета и тн. Grinning Та думата ми е, че започвам да я социализирам. Да свиква с компанията на други деца и да учи английски.

# 590
  • София
Едно клипче за настроение Hug
http://www.vbox7.com/play:9bc78835

# 591
Хайде и аз да се разпиша  Wink
Радостчо, криво ми е по няколко причини ( сестрата на мъжа ми изгуби бебчето си малко преди да влезе в 5 месец, вече съм регистрирана в Бюрото по труда, мъжът ми е без работа, писана ми от студа, та така), но вече съм по- добре.
РалчеHug
Сладурче, да се оправя вече оченцето на Никола. Много е гадно все нещо да тормози детето ти  #2gunfire
Настюхата започнах да я слагам на гърне малко преди да направи 8 месеца. Ходи си редовно и си стои мирно. Далече сме от махането на памперси, но това не ме тревожи. На този етап съм доволна да не си върши голямата работа в гащите, а в гърнето.
Все още сме с 2 зъба, не ходи, но  е по- подвижна. Обича да стои изправена в леглото. Напоследък обогатява речника си  Laughing Сега ,покрай игрите на нинджа с батко си, обича да казва " ииияя". Дълга е 76 см. и тежи 11, 200 кг.
Напоследък наруши традицията да спи по цяла нощ. Не знам от зъби ли се буди или се разглези нещо  Thinking
Усмихнатото,  Hug за вас. Хайде и за вас да дойде края с ходенето по лекари.

# 592
Ето и снимки от РД на Настюхата

# 593
  • София
Пепи- прекрасна е Настюхата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, но и баткото много е пораснал и е много сладък Hug
Съжалявам за сестрата на мъжа ти Tired, а за другите неща, се надявам скоро да се наредят и при теб, и при мъжа ти, знам какво е да си търсиш работа Praynig
Радостчо- не вярвам да й има нещо на Анджи на краченцата, но ако толкова се тревожиш, можете да направите една консултация при лекар, идеята за клуба ми звучи чудесно Hug
Моник- благодаря за поздрава Hug
Ох, успокоихте ме за памперсите...
И да се оплача, преди малко тъкно заспа ЙоЙо и някакъв взе да кърти и тя се събуди, сега до довечера няма да заспи повече, обаче ще мрънка, защото не се е наспала Tired Тези хора не знаят ли, че в обедните часове не се правят такива дейсности #Cussing out

# 594
  • Русе
Хелоу!
На гърне Карина седна само да позира за тематичната снимка. Иначе съм решила да я пробвам като се постопли напук на укорите от бабите.
Пепи, съжалявам за струпалите се събития! И на мен зимата ми действа депресивно. Много сладки дечица си имаш и майка ми има ушит същия гоблен с циганката с дайре.
Сладурчеста, дано по-скоро да отмине и това.
Радостчо, браво за изпита и много добре ми звучи това със социализирането. В този ред на мисли се притеснявам, че Кари обичайно изкарва дните с мен и прабаба си и няма контакти с др. деца на нейната възраст.
Накри, и ти да се оправяш скоро! Много е мъчно така да не се доближаваш до малчо.
Днес купих накрайник Nenedent с паста за зъби. Ще падне борба, като знам моята как не обича да я пипат по лицето.  Laughing Ще се пробвам довечера, може пък да й хареса.
Сега ще се връщам да разглеждам снимките на Патилина и Доника.

# 595
pepi съжалявам за сестрата на мъжа ти... Sad Знам колко е гадно аз миналата година преживях същото със сестра ми.За останалото ще се оправи стига да сте живи и здрави. Hug
Радостчо дано грешиш за Анджито, но ти все пак я заведи при педи. Heart Eyes
ral4e и ти бързо да оздравяваш. Hug
Мерси на всички за пожеланията, малко по малко минава тази настинка.С тези болести не можахме и да излезем да се възползваме от намаленията, които стигнаха и до 50% и 80%.

# 596
Здравейте!

ПепиHug Hug Hug. Всичко ще се нареди някак, не се притеснявай.. Знам, че отстрани сигурно изглежда много по-лесно, но нещата винаги някак се оправят  Hug Hug Hug А двата ти бонбона са просто страхотни! Много са сладки на тази първата снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И браво на Настя, че е станала по-подвижна!  Laughing

Натали, много мерси, ще ми свърши работа идеята за питката с крачетата. А нали и още някой тук беше правил такава питка с крачета  newsm78 Моник, ти ли беше?  newsm78 Сподели, моля те, как точно - аз помня, че тогава питах, но не помня отговора  Blush

Сладурчеста, тъкмо си викам, че забравих да ви поздравя за успешната операция на Никола... Уф, дано е нормално това секретиране сега и да минава бързо...  Hug

Аз на гърне още не съм го слагала  Rolling Eyes. Купих му едно когато всички почнахте (или повечето де - когато много се говореше на тази тема), пробвах го два пъти, той рева и го забравих. Да взема пак да пробвам  newsm78

Моник, никакъв герой не съм - я виж как ви тормозя и вас с нашите истории  Crazy. Ако бях герой, щяхме тихомълком да си минем през всичко и после само да разказвам минало-заминало, но не би. Ама така ми е по-лесно на мен и затова споделям  Wink

Аз имам друг контролен въпрос - за бибите. Махнахте ли ги (тези, които давате) и как; ако не - кога мислите, че е удачен момент? На мен ми минават напоследък мисли да я махам, но не знам как ще се спи просто. Аз затова и почнах да му давам изначално де, беше прикован към мен, не можех и на 2 см да мръдна  Crazy. А той и докато спи си я посуква, а пък като го боли коремчето и не ще да суче, бибата много помага. Та може би засега ще съм пас, но искам да чуя и вас.

И накрая - почерпете се за здравето на мама, че днес има рожден ден  Grinning:

# 597
 hahaha Усмихнатото, вие сте си го присвоили целия месец януари, бе. Мъжът ти и той през януари ли е роден? Да не би да съм го пропуснала? Laughing
Да е жива и здрава майка ти!  bouquet

# 598
  • Варна
Аз имам друг контролен въпрос - за бибите. Махнахте ли ги (тези, които давате) и как; ако не - кога мислите, че е удачен момент?

Хич няма да е скоро. Намира си ги сама и си ги слага. Не мисля да и ги махам скоро.
Да е жива и здрава майка ти:)

Пепи - ама много, много сте готини:) И кураж - не може да е все на лошо...

# 599
  • Варна
Дани няма биба .
За гърнето - голямата работа я прави само там , за малката - случва се и в гащите . По едно време го държах само по гащи , но като го изтърва 1 - 2 пъти и за 2- 3 дни се натрупат 3 - 4 анцуга за пране . А в това време всичко съхне мнооого бавно . И засега сме с памперс през деня , и като се сетя , го слагам на гърне . Смятам като се постопли , да го махам пак .
Радостчо - рано е да се мисли за крачетата дали се кривят или не . Детето има устойчива походка някъде към 3 , така че има време , нормално е да се криви насам- натам ( особено в очите на майка си  Simple Smile )
Усмихнатото - да е жива и здрава майка ти . Много години да се радва на внуци и правнуци
Любито - Дани обожава да го дъвче този накрайник . Аз спрях да се опитвам да му мия зъбите , че боли , като ми сдъвче и пръста с него .
Пепи - нещата ще се наредят . Има трудни моменти , но както казва поета - "Това е антракта , а не края"
Уф и аз съм тук в една дупка , малко ми идва нанагоре с децата , но това е друга тема и няма да ви занимавам  Cry
Да са ни живи и здрави вчерашните рожденници , че не ми остана време да ги поздравя . Много здраве , щастие , късмет , пък за другото - мама и тати ще дадат парички   Laughing
Патилина - разкошни снимки ! Беше ми безкрайно приятно да ги гледам . Вижда се колко сте щастливи и човек ще каже , че живеете на крачка от рая
Дони - при вас се е вихрил чуден купон май

Общи условия

Активация на акаунт