Откога се опитвам да сколасам и да драсна два реда, но не би. Биберони няма да се отказват, щото някои не поискаха и до ден днешен, иначе с брата стана супер бързо. На 1,5 г. все едно идното лято, я скрих (смучеше я за заспиване и нощем от време на време, ама мноого рядко) и казах, че кучето я е взело. Помрънка, па заспа. На другата вечер само попита за бибата, но не мрънка и на третата вечер изобщо не попита. Споко - лесно е, но когато ви се струва, че детенце е склонно да я остави.
Кърмя, ама малко, поне според мен де. Не съм му налагала ограничения или режими, просто не е пристрастено кърмаче. Все още аз се предлагам, сам е поискал броени пъти явно от жажда, щото вода не пие. Нощем не се буди, а и да се събуди цока за успокоение/приспиване - отдавна не е за наяждане. Ама ми е кеф да кърмя и искам максимално дълго да споделяме тази връзка. Разбирате ме

Патилина наслада за душата са ми вашите снимки. Едно, че лъха толкова нежност и обич и друго, че не мога да не си доставя удоволствието да погледам Коледа по къси гащи. Винаги ми е било мерак да го изживея това.

Дами, застреляхте ме с тез кила да госпожиците. Матей хем яде като змей, хем е 9кг и едвам качва.
Гърне - сутрин след ставане - 99% успеваемост, напоследък и след обедния сън го слагам с неясен успех. Отчита се човекът, ако е на кеф, ако не - в гащите. Смятам юни да махам пампа директно, като оставя само нощен и за следобеден сън, а Пепа (пералнята) ще взима извънредни. На същата възраст махнах на брат му, не мога да кажа, че се научи бързо да сигнализира, то и бързо е относително понятие, де, но така ми уйдисва. На 2г вече беше и без нощен, но се оказа пиклив, та и до ден днешен са възможни фалове, поради комплексни причини

Щях да забравя - може да се каже, че Матеус ходи вече, но прощъпалник ще правя като добие известна стабилност.
Пепи

И КАКВО КАЗАХТЕ ЗА ОБЩИЯ РД?