Как учите сина си да пикае?

• 15 693
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
  Помисли за послесдствията върху психиката му от това.
За психиката на мойто дете - нямай грижа!
Сам ще прецени кое го притеснява и кое - не!

# 61
За сега седнал на гърнето  Mr. Green

# 62
Аз гледам да съм му пример във всяко едно отношение, да го уча на полезни неща, които ще му трябват в  живота за напред, за да бъде истински мъж и човек, а не разлигавено градско гевезенце.  В места като казармата не сме в тоалетната сами, както и в училишните тоалетни. Представи си подогравките и подмятанията на другите ако видят някое момче да пикае седнало. Всеки един елемент е важен, не подценявай и това което ти се струва дребно и смешно!
Където живеем в момента доста от момчетата и мъжете пикаят седнали. Нито сина ми се подиграва на съучениците си, че пикаят седнали, нито те му се подиграват, че пикае прав. В началото имаше момент на изненада и от двете страни.

# 63
Аз гледам да съм му пример във всяко едно отношение, да го уча на полезни неща, които ще му трябват в  живота за напред, за да бъде истински мъж и човек, а не разлигавено градско гевезенце.  В места като казармата не сме в тоалетната сами, както и в училишните тоалетни. Представи си подогравките и подмятанията на другите ако видят някое момче да пикае седнало. Всеки един елемент е важен, не подценявай и това което ти се струва дребно и смешно!
Където живеем в момента доста от момчетата и мъжете пикаят седнали. Нито сина ми се подиграва на съучениците си, че пикаят седнали, нито те му се подиграват, че пикае прав. В началото имаше момент на изненада и от двете страни.
Леле Боже и къде живеете? В Холандия? Ако при вас не се подиграват, то в България щяха да се подиграват на момче пикаещо седнало.

# 64
Живеем в Германия.

# 65
Не знаех, че и немците са се изчанчили толкова, ужас просто, възмутен съм. Хубаво е че вашето момче пикае право!!!!

# 66
  • Русе
Мъжо се погрижи големия да усвои техниката с уринирането и миенето. Нямам рисунки по плочките, значи и двамата владеят изкуството доре. След време ще трябва да обясни това и на дребния. Това си е мъжка работа. Въобще не ме вълнува дали ще пикаят седнали, легнали или на челна стойка. Искам като вляза след тях да не повръщам.

# 67
Не знаех, че и немците са се изчанчили толкова, ужас просто, възмутен съм. Хубаво е че вашето момче пикае право!!!!
Защото у нас ако пикае седнал и научат съучениците му, ще го скъсат от бъзици, ще се наложи да сменя даскалото. Друг е въпросът за хигиената на училищните кенефи и дали има изобщо такива с тоалетни чинии.

# 68
  • София
Не е учен нагледно от татко си. Ще му кажа на последния да се поправи. Щом имало таквиЗ тънкости за усвояване... Joy Joy Joy

# 69
.............................................. Щом имало таквиЗ тънкости за усвояване... Joy Joy Joy
Аз не видях голям смисъл от темата, а единствено необходимостта на автора да получи нашето одобрение, че е заинтересован всеотдаен, занимаващ се постоянно с детето си татко.
 Рядко е мъж да пуска теми в НД и дано Radoslav_Devin не се обиди и не се откаже да  навестява НД, но аз не видях да иска съвет.

# 70
.............................................. Щом имало таквиЗ тънкости за усвояване... Joy Joy Joy
Аз не видях голям смисъл от темата, а единствено необходимостта на автора да получи нашето одобрение, че е заинтересован всеотдаен, занимаващ се постоянно с детето си татко.
 Рядко е мъж да пуска теми в НД и дано Radoslav_Devin не се обиди и не се откаже да  навестява НД, но аз не видях да иска съвет.
Радослав трудно се обижда, и от много по лоши думи не се обиждам камо ли от тебе. Ама така сме ние в Девин, кротки и търпеливи Simple Smile. А сина си смятам, че го възпитаваме с жена ми добре и нямам нужда от нечие удобрение.

# 71
Не е учен нагледно от татко си. Ще му кажа на последния да се поправи. Щом имало таквиЗ тънкости за усвояване... Joy Joy Joy
И трябва да го научи. Това е важна част от възпитанието на едно момче!

# 72
Ако едно момче има здрав и прав баща, не смятам, че е работа на майката да го обучава на тоалетни навици.  Wink

# 73
Ако едно момче има здрав и прав баща, не смятам, че е работа на майката да го обучава на тоалетни навици.  Wink
Напълно те подкрепям. Те тука много от жените зорлем искат да обърнат синовете си на момичета, карайки ги да пикая седнали и тем подбни глупости.

# 74

Да

Общи условия

Активация на акаунт