Как учите сина си да пикае?

• 15 707
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
От краткия му опит с маминото ходене по малка нужда е възприел сядането, скоро ще го връча на баща му- да го изправи  Laughing

# 76
Според мен заключението, че едно момче не пикае право и , заради това ще стане женчо, п***о и тем подобни са абсолютна идиотия.  ooooh!

Както е казала ~Бубето~ доста мъже тук пикаят седнали и не само тук в Германия, Холандия, Чехия, Белгия, Швеция и най-вероятно някоя пропускам, е малко е смешно да наречеш всички мъже от няколко нации пу***вци, а българите разбира се са единствените мъжкари  Sick

Сина ми пикае прав и подробностите съм му обяснила аз, е, понеже не са разяснени от таткото да очаквам да не стане мъж така ли?  Rolling Eyes

ПС: Ей това не бях пропуснала  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 22:05 от estrador78

# 77
  • София
Научи го татко му с нагледни примери как става таз процедура.
Майка му по технически причини не е компетентна  Mr. Green

# 78
Научи го татако му, прав.
Няма гърне, няма седалка Laughing, и двете ги купих, но той си иска "пав" Peace

# 79
В началото като сваляхме памперса започна да пишка на гърне.От скоро започнах да му помагам да пишка прав.Но сам милия още не може.Миналата седмица като го взимах един ден от яслата беше със сменени дрехи и реших, че се е напикал, но ми обясниха, че казал, че му се пишка и те го пратили в тоалетната, а той шматката се върнал мокър и заявил, че " пишкал куту татиииииииии ".Има желание горкия, но не му се получава за сега Simple Smile
А това с издърпването на кожичката задължително ли е, че аз чак сега разбрах?

# 80
Според мен заключението, че едно момче не пикае право и , заради това ще стане женчо, п***о и тем подобни са абсолютна идиотия.  ooooh!

Както е казала ~Бубето~ доста мъже тук пикаят седнали и не само тук в Германия, Холандия, Чехия, Белгия, Швеция и най-вероятно някоя пропускам, е малко е смешно да наречеш всички мъже от няколко нации пу***вци, а българите разбира се са единствените мъжкари  Sick

Сина ми пикае прав и подробностите съм му обяснила аз, е, понеже не са разяснени от таткото да очаквам да не стане мъж така ли?  Rolling Eyes

ПС: Ей това не бях пропуснала  Mr. Green
Да ти кажа не си много далеч от истината, че много мъже в западна Европа са пу***вци.

# 81
Кой мие и дезинфикцира под и тоалетна чиния след всяко пикаене и почиства всяка капка попаднала не където трябва:sick: ? Да си призная поради тези причини, в домашна или не, в БГ тоалетна и аз си върша нуждите права или се катеря на гърнето.

Кой, къде и как пикае се определя от нивото на развитие на интелекта, цивилизацията и стандарта. Винаги остава опцията ПРАВ, когато бързат и нямат време, но в Германия мъжете предпочитат седналия вариант, защото е по- удобен и не си пестят труда да си свалят гащите, за да се насладят на удоволствието.

У нас пикаенето не е само физиологически акт. Това е удоволствие и облекчение, и за да му се насладим напълно, му отделяме необходимото време и удобство, сядайки.

# 82
Кой мие и дезинфикцира под и тоалетна чиния след всяко пикаене и почиства всяка капка попаднала не където трябва:sick: ? Да си призная поради тези причини, в домашна или не, в БГ тоалетна и аз си върша нуждите права или се катеря на гърнето.

Кой, къде и как пикае се определя от нивото на развитие на интелекта, цивилизацията и стандарта. Винаги остава опцията ПРАВ, когато бързат и нямат време, но в Германия мъжете предпочитат седналия вариант, защото е по- удобен и не си пестят труда да си свалят гащите, за да се насладят на удоволствието.

У нас пикаенето не е само физиологически акт. Това е удоволствие и облекчение, и за да му се насладим напълно, му отделяме необходимото време и удобство, сядайки.

Предлагам ви като в средновековието в Германия да пикаете седнали в нощни гърнета, че да след удоволствието от пикаенето да можете да се наслаждавате и на прекрасния аромат на златистата течност цяла нощ Wink

# 83
Как може нещо толкова просто и естествено като ходенето по малка нужда, да се превъзнася като важна част от живота на едно момче  ooooh! Толкова е комплексарско, че се притеснявам какви ценности ще има това дете и какви ще са нещата, с които ще се гордее.

# 84
какви ще са нещата, с които ще се гордее

Че се е изпикало бавно, съсредоточено и с притворени от наслада очи, как какви...

# 85
Моят син е без памперс буквално от седмица.
Пишка на адапторната седалка седнал, навън клекнал, като аз го държа.
Все още не желае да пишка прав, трудно му е.

По какъв начин пикае един мъж определено не го прави повече или по-малко такъв Crazy.
И Боже мой, нали пикаенето прав не е повод за гордост?

# 86
  • В заешката дупка
какви ще са нещата, с които ще се гордее

Че се е изпикало бавно, съсредоточено и с притворени от наслада очи, как какви...

Едните с това. Другите, че не са пу***вци.

Полудяхте ей.  Grinning

# 87
има култури, при които мъжете пишкат също седнали и това е съвсем нормално, и никак не се счита за "немъжко"....
моят син пишка прав или седнал, зависи колко е висока тоалетната чиния - ако е по-нисичка успява прав, ако е нормална го слагам седнал, защото прав няма как да улучи...
за забелването - моят син е обрязан и може да пишка без дори да си го държи ако иска - дали това го прави още по-мъж? Joy
за съжаление няма да може да играе на "циканица" в общите бани с приятелчетата си...
апропо мъжката половина: знаете ли какво е "циканица"? hahaha

# 88
има култури, при които мъжете пишкат също седнали и това е съвсем нормално, и никак не се счита за "немъжко"....
моят син пишка прав или седнал, зависи колко е висока тоалетната чиния - ако е по-нисичка успява прав, ако е нормална го слагам седнал, защото прав няма как да улучи...
за забелването - моят син е обрязан и може да пишка без дори да си го държи ако иска - дали това го прави още по-мъж? Joy
за съжаление няма да може да играе на "циканица" в общите бани с приятелчетата си...
апропо мъжката половина: знаете ли какво е "циканица"? hahaha
Честни да ти кажа не знам Simple Smile

# 89
Е как не знаеш?
Какъв мъж си тогава Wink?

Общи условия

Активация на акаунт