Отговори
# 105
Здравейте, милички,
питайте ме какво правя в тия часове - свалям температура, еми...няма сваляне, между приемите Нурофен се обтривахме с мокри кърпи с оцет, миришем на фабрика вече у нас  Mr. Green
Та, да се разпиша и аз в темичката, която много ми харесва как върви - дълги постове, появиха се старите момичета ( и аз в това число, но аз си ви чета, само не бях писала,ама...)
Пращам целувки на децата, после като се върнем от лекар ще пиша пак  Hug

# 106
Гледах клипчето та Хелън - да си призная не децата гледах колкото мамите и особенно разказите им слушах  Embarassed Първо-  изглеждате страхотно , аз бях неузнаваема - същински хипопотам/ слава богу вече не съм/ !!! Второ - един съвет от мен - от където и който ви предложи помощ не отказвайте и не се свенете да си искате такава!!!  И като чета все си мисля че малката разлика е по добре от 3-4 г. / както е при мойте/ защото поне ревноста не е още така изявена!!! Освен това след 1 г. децата ще са на един и същ режим и вс. ще е ок Peace Ако има как големите да са на ясли пък ще е супер  Hug
Сисе , разгледах и твоите снимки и аз също мисля че другите са прекалено взрачни  Wink  А спомняш ли си преди 2 г. като си говорихме за младите майчета, дето писах че ми е жал за младоста- имах точно това в предвид , ходи ти се на диско , ама никога няма да е същото както без Дани ! Сега да не решиш че те упреквам -нищо подобно , кой когато му дошло времето !

# 107
  • Временно
Barbie^girl страхотна е Катрин!!!! Heart Eyes
А за болницата - за съжаление така стоят нещата в нашата държава.Когато Сиана се роди на 3-тата нощ в болницата започна да се задушава и спря да диша - грабнах и тръгнах да търся помощ..дежурната детска сестра изскочи от някаква стая(в детския бокс нямаше никой),започна да я щипе,да и стиска нослето само и само да изплаче...след като изплака ми я взе.Следващите 12 часа нямах никаква информация какво се случва...Добре,че мина да ме види израждащата ме лекарка и я помолих да разбере какво става,та тя отиде да провери и ми каза,че Сианка била в детското отделение,добре била,но я наблюдавали.Така и не ми казаха защо спря да диша,но поне ми обясниха(след като няколко пъти ги попитах) как да реагирам в такива моменти,защото до към 2 -ия месец още на няколко пъти у дома се случи това.

И още нещо - вчера си купих "Моето бебе и аз" и в конкурса за "Най-чаровна бременна" видях снимка на Barbie^girl !!!Изглежда просто невероятно!!Знам,че ще спечели и без нашата помощ,но който иска да гласува за нея ето тук

# 108
Добро утро.
Барби,страхотно раждане си имала,браво!Ти кажи,речи  не си усетила,че бебето се е родило вече.
Каква е тази киста за която спомена?Дано не е нещо сериозно.Катрин е като мишле направо..много малка,нежна и лицето й е като на кукла оформено,много е сладка Hug
За нейната снимка вече съм гласувала Peace
Вени,не се обиждам,споко.Да ти кажа засега добре съчетавам двете неща...майчинството и задоволително,редовните излизания  Grinning Добре,че майка ми е на една ръка разтояние,иначе нямаше как да стане тоя номер.Предишния ми безгрижен живот не ми липсва кой знае колко ,защото сега не е много по различно Wink
Ева,за какава е причината да се случва това в началото?..да спира да дша.

# 109
Здравейте,
Барби, страхотна е и малката и ти Simple Smile Хубаво е, че леко е минало раждането, а за послеродовия период, аз мога да кажа същото и за св. софия..
Тифани, ужасна история, слава Богу, че е свършило добре. Честита ви Моника Simple Smile
Ева-мери, може ли да ми обясниш какво се прави, ако бебето е спряло да диша...нали каза, че са те научили? много е страшно това, добре че сте го израстли.
Около нас, какво ново - поръчахме си спалня за бъдещата къща, иначе целия уикенд миткахме по гостита с бебета, много беше весело Simple Smile за съжаление е понеделник..хубава седмица ви желая на всички !

# 110
  • Временно
Сиска,причина не ми казаха - случвало се.Това беше обяснението.
Лично за мен едно възможно обяснение,е че се роди секцио.Въпреки,че все пак беше започнала родова дейност,бях го докарала и до пълно разкритие.Чела съм,че при раждане със секцио са възможни дихателни проблеми.
nikitto,да права си много е страшно.Обясниха ми,че трябва да причиня болка по някакъв начин,за да може да изплаче бебето.Мога да щипя нослето,или направо да го запуша,докато си поеме въздух през устата.Също така може да се хване бебчето през гърдичките с едната ръка,да се наклони надолу и да се тупа по гръбчето докато изплаче.Само като си спомня що щипания и потупвания е отнесла Сиана...милата.

# 111
  • In someone's dreams
Хоп троп .... цоп  Mr. Green

Тръгвам веднага с похвалите - запазих си вече места за 13 и 14 февруари. Няма като миналата година в последния момент да драпам като коте на лед. Та кака ви и мъжа и /демек батко ви  Laughing/ ще ходят на Хисаря таз година. Ще има О, баня, о, кеф ......

Вени-б, аз не съм много от младите майки, ама не пропускам ходене на диско, кръчми, рИсторанти и прочие. Туй да ти кажа не е от възрастта, а от мерака  Wink

Айде, хубав ден на всьо майки и деца  Hug

# 112
  • София
Хоп троп .... цоп  Mr. Green

Тръгвам веднага с похвалите - запазих си вече места за 13 и 14 февруари. Няма като миналата година в последния момент да драпам като коте на лед. Та кака ви и мъжа и /демек батко ви  Laughing/ ще ходят на Хисаря таз година. Ще има О, баня, о, кеф ......

Milenni, тази година за гащите нищо не каза  hahaha hahaha hahaha

# 113
Такааа, прочетох ви от-до ( е, последната тема само).
Ще се опитам да се отчета по повечето въпроси...

Барби, страхотна е мъничката Кати, Слава Богу, че всичко е наред, но как си издържала на това толкова време, аз щях да извадя една пушка и да почна да стрелям. Както и за другото бебче - това не е просто безхаберие, това е безчовечност. Де да знам, като не им се работи това ( или са им малки заплатите), да ходят на някоя друга не толкова отговорна работа, поне няма да убиват дечица ( а понякога и майките им ).

За памперсите - и Аси тотално отказва да седне на гърнето, или като седне става веднага и казва "Готовоо" и иди го накарай да направи каквото и да е. Но не свалило памперса дете май няма  Rolling Eyes само става все по трудно да намерим къде да го сменя ако сме навън.

За бърборенето и игрите - ами, няма на кого да прилича Laughing не му млъква устата, дори като спи бълнува понякога за китарите и барабаните. Влюбено е това дете в инструментите - имахме един чифт детски барабани и една китара, е, потрошени са вече, но с тях се събужда, дето се вика, още излезе от стаята си и почва да думка. Само че сега си загуби едната палка ( или по-скоро я скри някъде) и постоянно повтаря " Дугата пака нинам къде е". Заиграва се и с компютъра, рисува на aqua draw -а , харесва му, обажда се по телефона. Ако сме си и двамата с баща му вкъщи не ни оставя на мира, иска "Тати (р)ака, мама (р)ака" и пее "Бауона се надува".

Сиска, не си мисли,че само Дани е такова перде ( знаете ли го този лаф - да не му пука), Аси е просто .. ами изумява ме как не му пука дали ще падне, дали ще се удари, мога да да го викам, той не се обръща, прави каквото си е наумил и така... Mr. Green Където идем после все едно торнадо е минало, но вече спря д ами пука от хората и как ме гледат.  Wink

Хайде, лек и приятен ден.

# 114
  • София
Аз ни в клин, ни в ръкав се включвам, за да покажа на мамите с породени дечица следната промоция:

http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=38 … D1%80%D0%B8%D1%8F

Видях количката преди известно време на улицата и изглежда много добре  Peace

# 115
  • In someone's dreams
Хоп троп .... цоп  Mr. Green

Тръгвам веднага с похвалите - запазих си вече места за 13 и 14 февруари. Няма като миналата година в последния момент да драпам като коте на лед. Та кака ви и мъжа и /демек батко ви  Laughing/ ще ходят на Хисаря таз година. Ще има О, баня, о, кеф ......

Milenni, тази година за гащите нищо не каза  hahaha hahaha hahaha

Досрамя мЪ Simple Smile, ама виж как се сети веднага  Mr. Green

# 116
  • Добрич
Привет мили другарчета! АЗ се позагубих,но много здравословни неволи покрай нас и семейството.Сега нещата се пооправят.
Да споделя-прекрасни са ни децата и големите и малките....ох,тия малките бебоци като ги гледам и ми се ще веднага още едно,НО при много условия от моя страна-да яде,да спи,да не болрдува....тъй че ще почакам още малко.

В рубриката "Пожелахте да видите"(Ласи Wink)

Ето го Борисчо

Борис в компанията на Милана(на мама Айриин555) и Калоян на мама АЗваси

# 117
Мале Нана,изобщо не мога да кажа,че Борко е набор на моя NaughtyИзглежда много по-голям,не само по височина,но и като физиономия.
Тези двете жени...Айрин и АзВаси им се загубиха дирите,що така???
Милени,завиждам ти за почивката през февруари Rolling Eyes
Ласи,досега съм ти гледала снимките в Пикасата...Максим май и той ще е блондин,много е сладък Heart Eyes и има страхотна прическа. Да те питам какви са всички тез анджеклами,които сте купували на Ема за кръщенето? Това дето прилича на чанта/куфар...за тях питам  newsm78 Като цяло доволна ли си от церемонията там,отношението към вас..нали и аз бях си избрала Троянския  Rolling Eyes Дай малко инфо,че съм забравила какво беше писала.

Ваня,да не роди Grinning да си чака дата 20-ти и да кротува.

# 118
Ей, чакането си заслужаваше Wink Борко  е станал прекрасен малък мъж - пу-пу! Нана, не го крий пак толкова дълго!

Щерката на Барби е малка прелест! Хубавица като майка си! Много да радва мама тати!

Миленке, ти сега що ни дразниш? Не е честно от твоя страна, ама айде от мен да мине - няма да ти се сърдя много Laughing Да се набаняш и накефиш и за мен, че не е ясно аз кога ще додрапам до таквиз благинки Rolling Eyes Само за гащите ни мЪ брой, че последния път както ми се получиха нещата от раз...... #Crazy

Сисе, тез анджаклъми ги донесе кръстницата от Гърция. Та е гъркиня, а както се знае те тачат много тия ритуали и съответно  имат много аксесоари свързани с тях. В тия куфари има всичко необходимо за ритуала - в малкия има стъкленици с олио и вино, сапунче, с което кръстника си измива ръцете и хавлия, с която ги избърсва - всички украсени.
В големия има 3 хавлии -  една платнена, с която първо се намята кръстницата, една голяма,която се слага върху нея и  в която се загръща бебето, и една малка. Там се слагат бельото и дрехите, в които се преоблича детето после. Има и 3 украсени свещи, които са нужни за ритуала, а също и подаръчета за гостите - малки сребърни кръстчета с розови панделки - за спомен.
Иначе ритуала не е подробен, според мен карат по съкратената процедура. Лошо е, че не записват предварително час, а отиваш с гостите и такъмите, казваш, че искаш кръщене и чакаш да минат тези, които са ви изпреварили. Ние обаче искахме да сме последни,за да не ни припират следващите,та беше по-спокойно.
Общо взето не е най-тържествения ритуал, но пък в повечето манастири било така Rolling Eyes Ако не държите на супер голяма тържественост - ще сте доволни. На мен ми харесва самия манастир, пък и се бях зарекла там да я кръщаваме - та затова.
За Соколския манастир обаче, четох много добри отзиви - дори бях колебателна в последния момент дали да не отидем там - ама суеверието ми надделя.
Отключих целия албум, само че трябва да се гледа отзад напред Laughing, че съм ги качила в обратна последователност.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 17:52 от Lassi

# 119
Сис, ние кръстихме Филип на Соколския - ако имаш въпроси питай ме  Peace
Нана - Борко колко см. е висок  Shocked Направо е като 3 - годишно дете  Hug
Барби, честито ти бебче - много е красива  Hug

Общи условия

Активация на акаунт