и от мен.
и ЧНГ! Да сте живи и здрави най-вече пожелавам на вас и семействата ви! Всичко друго ще си го купите и постигнете! 

Жив и здрав да е бебока!

Ей, такива дреболийки, важно е любов да има
Та на 01.01.2010 сутринта, та до обед бяхме в Токуда
На Бобката м,у бяха изписали антибиотик, после втори, но той не пожела да ги пие, ако щете ми вярвайте, как ли не пробвах, смесвах го с компот, сок, адапте, любими храни, с уговорки, със закачки , изненадващо и т.н. е не се получи, правих му и два пъти кръвна картина, която показа, че няма нужда от антибиотик, та това ме успокои и така изкара детето. Общо взето с парацетамол, капки за нос и Стодал, а и Зиртек. Сега само по 1-2 пъти на ден леко покашля, дано всички да отмине...
не искам да го мъкна пак по доктори, та само слухтя да го чувм как диша
незнам да се радвам ли да плача ли, ама здраве да е , когато тогава. Казвам да плача ли, щото много ми дотежава вече, едвам дишам вечер, ама от друга страна като ме е страх от раждането, хич не бързам д аидва момента
Незнам дали ви се похвалих, но помолих моя доктор да ми обещае най-тържествено, че няма да ми спре тоя път епидуралната упойка, то е повече от ясно, че тия обещания са за замазване на очите, щото ако не дай си Боже се наложи, едва ли някой ще ме пита какви обещания съм получила, ама поне ми олекна малко кто ми обеща човека, че тоя път няма да се мъча 
Даже много ще се радвам и вече чакам с нетърпение
Българска работа, к'во да правиш, пак тъжна смешка, като се замисли човек 
Боби е много контактен, навън така се радва на малките деца, които познава 
Ама помощ със сигурност е нужна
Успех ти желая 
Има си дворче за децата , ресторанта е добър с хубава кухня на сносни цени
Аз съм ЗА!
Да предложа и дата - 7, 8 и 9 май (нощувки на 7-ми и 8-ми), че се събират повечко почивни дни, пък и всички РД ще са минали...
(това откакто Косьо спря да плаче
Марагидик пак! Провереното си е най-добре Да предложа и дата - 7, 8 и 9 май (нощувки на 7-ми и 8-ми), че се събират повечко почивни дни, пък и всички РД ще са минали...
Така че и на мен ще ми е интересно да видя някое наборче което говори повече
Тъй,че вярвайте ми народе...няма да ви подведа 
Нали си ми е слабост Елицата...гледам я на компа и й се радвам!
-тия дни ще проверя до къде сме стигнали с номера в яслата...лек ден! Препоръчани теми