Отговори
# 240
Сиска, все ще те питам и  в последния момент се разколебавам. Правиш лш още календари? Ако да, удобно ли е да те притесня по скайп или на лични, евентуално?

А защо се разколебаваш  Grinning
Те са отговорили двете майки на Габита,правя целогодишно дет се вика.Днес привършвам поръчката на Маги и съм свободна да поема друга  Mr. Green Ако имаш мерак,на скайпа ме намери ще се разберем ( siska180387 ) разгледай албума с поръчки в сайта ми,там най-отзад ще видиш и форумските ни госпожици - Елица,Габи1 и Габи2  Peace

Блонди,Мирка,нИдейте да ме хвалите толкова.Те като са ви хубави момичетата нормално да излязат и хубави календари,моя принос е много малък  Hug

Галя Илиева и Дани много обича от детските бонбонки (разбирайте хомеопатичните гранулки) яде ги като....това са неговите бонбонки,никакви дрги не му давам (колко съм лоша Mr. Green)
isane,радвам се,че се появи  Hug Пусни ни снимка на Криси,кой знае колко се е променила...сетих се сега и за dariq и нейната Криси...искам и нея да видя Grinning

# 241
  • Пловдив
.Маги., какво беше туй кекс  Mr. Green Споко, като се изморите още повече, няма да имате сили и да се карате даже  Mr. Green
Сериозно, вчера си мислех, че от 4 години и половина не съм спала като хората. И Тео беше същият, почна да спи на 2 години и 2 -3 месеца, после се преместихме в новия апартамент и 2 месеца докато свикне беше някакъв ад със среднощни писъци.....и после се роди Любина. Та така, събират ми се сигурно 2-3 месеца сън между двамата.
Дормикинда не свърши никаква работа при нас.

# 242
Да ви кажа и моя Сами не спи много добре, събужда се през нощта и иска да го люшкам в леглото. Обаче той от бебе е такъв, много рядко е спал цяла нощ без събуждане, може би само като беше с биба. А сега понеже я махнахме малко случайно покрай автите в устата и не ми се иска тепърва да я връщам при положение, че я забрави...та и аз не знам как да го накарам да не се събужда. Следобедния сън пак е така, буди се, реве, защото не се е наспал и ако го полюшкам да заспи пак чак тогава се наспива като хората. ooooh!
С 2 думи и на мен ми е писнало от ужасното му спане и не знам до кога мисли така да я кара. Sad

Може ли линк за темата за срещата, в кой подфорум е, не я намерих. Embarassed

# 243
Ех,че кофти  Confused.Дано скоро започнат д аспят децата по цяяяла нощ непробудно. Мойто дете още от малко го свикнах да има режим,няма 6,5,това е.Реве,тръшка се...сам разбира че няма да се разколебая. Абе като в казарма сме в къщи  Mr. Green . Естествено,че има и изключения,понякога от гости се прибираме в 12  Embarassed,или пък има нещеша които нарушават спокойствието му,като например никнене на зъбки или болка в крачето от ваксината...тогава си поплаква и си го гушвам през нощта. Но има неща с които компромиси не правя-вода не давам нощно време,биберона не съм давала никога,бонбони и мед скоро няма да дам.   Та общо взето такива са ни ежедневните мероприятия.   Само да са ни живи и здрави.  Рабирасе има деца неподатливи на такива "дресировки" както има казвам аз.
Сис,да те поФаля и аз-чудни календари.Още преди да дойде 2010г. съм го окичила.
Нана,браво за махането на памперса. Аз му взех боксери,да му ги слагам от време на време,но като ги пробвах,че оказаха доста големи,та ще рябва да купувам пак.  В неделя ходихме в Кауфланд и набарахме една хубава промеция на Памперс,че си взехме и викам на Ники,че му е последния пакет с памперси това,той ме гледа неразбиращо,а баща му добавя,че след като свършат,ще си пишка само като големите деца.Той помълча малко и заключи "Дааааа" ,та да видим до къде ще стигнем.

# 244
Охх, за това заспиване ли говорите.... Crossing Arms TiredСнощи беше поредната битка, оставихме я накрая след опищяване на махалата да заспи когато иска, вече стана 22.00 и едвам ходеше, при положение че обикновено в 20.00 е в леглото. Спеше й се та едвам ходеше, но не.... И още повече си викам, сега ще спи цяла нощ, какво ти?! ooooh! То се буди през два часа с рев, на сутринта кукуряк в 7.00! Добре че спря да се буди в 6.00-6.30 (ПУ-ПУ Whistling)

Вече сме по-добре, днес не ми е вдигала температура. Но пък сега яко кашля де. Rolling Eyes

И, всичко е само не, не, не и не. Вчера й викам - кажи "Не" и тя и на това върти глава за отрицание.... hahaha

Към шоколади влечение няма, то само аз ям шоколади вкъщи и ме е виждала, но не е искала, бонбони не купуваме изобщо.

Сиска, и аз видях, много са хубави календарите Peace

И да не забравя да кажа колко е прекрасна малката принцеса на Барби! Hug Heart Eyes

# 245
  • Варна
Здравейте, момичета!!!  bouquet

Прочетох ви малко по диагонал, за което моля да ме извините, но ми е супер тъпо и криво и влизам май по-скоро да ви се оплача.

Да питам първо вярвате ли в магии и тем подобни неща, защото имам чувството, че някой ме урочасал както се казва да не ни върви на цялото семейство.

Мислех че тази година нещата ще тръгнат много по-добре, след като изпратихме като цяла една ужасна за нас година, изпълнена с много проблеми от всякакво естество, но увииииииииии... и новата година започна много зле, особено за мен. Бива ли толкова много да не ми върви ми кажете. Като изключим това, че не мога да видя детето си напълно здраво има и дуста други неща, ето част от тях: На първия работен като отидох на работа съм забравила фаровете на колата вкл, естествено като си тръгвах нямам грам ток в акумулатора и не мога да запаля. Хубаво, че имам свестни колеги,на които да разчитам. На другия ден заредихме акумулатора, тръгвайки от работа ударих и счупих стоп и броня на един микробус, и то на толкова широко място, че направо мога да потъна в земята от срам. А още в самото начало на шофирането си, ударих капака в едно дърво и го огънах и си казвам от тогава че ще внимавам още повече, ама ей го на. Колкото повече внимавам, по зле става положението. Вчера отивам да взема Малвина от ясла, госпожата ме посреща с думите "много ви е болно детето, не е спряло да кашля на обяд, почти не спа". Аз веднага се обаждам да я водя на лекар, тръгвам за там иии какво ме сполети: поднесе се колата на един завой, не можах да я овладея и се ударих в друг автомобил. Зимната обстановка беше станала кошмарна само за броени часове, и останах адски изненадана че се поднесе колата, въобще не очаквах да е заледено, но както и да е.... Хубаво че момчето беше свястно и се разбрахме, но естествено прегледа при доки отпадна. Дойде мъжа ми, след което точно два часа не можем да се приберем до в къщи, а разстонието е 3-4 км. Задръстването беше тотално, не можем да изкачим баирите, пързалка, вятър и вее като за световно - ужас ви казвам. Накрая оставихме колата на 500 м от вкъщи и се прибрахме пеш с Ина в това ужасно време. Днес същия ужас продължава, времето е ужасно и пак не можахме да отидем на лекар, незнам дали утре ще успеем. Справям се с компреси от ракия на гърдите и гърлото и това е, нищо друго не мога да направя. Дано по-зле не става положението. Та като цяло, се чувствам ужасно... Благодаря че ме изчетахте!!!
[/size]
[/i]

# 246
Алоха ! Grinning
Голям сняг, голямо чудо ! Тъкмо има време да драсна 2-3 реда. Наскоро по една щастлива случайност се запознах на живо с нашата съфорумка Мира - Макс и малката Мая. Просто съм очарована и от двете , няма такива сладурани като тях! Мира, ако четеш, драсни 2-3 реда !  Hug Още веднъж мерси !

Чета,че имате проблеми с дисциплината на хлапетата и спането, направо ви съчувствам Confused Ние спим като талпи по 12 часа ,слуша ме детето,почти винаги Simple Smile не ми боледува, освен 2-3 пъти вдигане на Т .
Силно се надявам и следващите ми деца да са като нея Simple Smile
Ами това е, нахвалих ви се ,айде до скоро ! Peace

Бисе,аз не вярвам в магии и мисля,че при теб просто се е насъбрало повече напрежение,което избива в разсеяност и липса на концентрация. Пожелавам ти Ина да оздравее бързо и да се разведриш в най-скоро време, като смениш малко обстановката ,поне за 2-3 часа, ако няма възможност за 2-3 дни . Hug

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 18:35 от Tea - fea

# 247
Alokazia, в магии не вярвам, но вярвам, че понякога всичко върви на криво и каквото и да правиш става даже по-зле. Wink
Та, кураж, ще мине  Hug

Някой няма ли да ми каже къде е таз тема за срещата?

# 248

Някой няма ли да ми каже къде е таз тема за срещата?

Виж на 1-ва стр. на тази тема с големи, червени букви пише -Среща,епизод II...ами цъкни в/у тоз надпис Peace

# 249
Само там не погледнах, голям срам  Embarassed Embarassed Embarassed

# 250

Дормикинда не свърши никаква работа при нас.
Изобщо не ти препоръчвам да даваш каквото и да било без консултация със специалист! Аз също го пробвах, както и дентокинд- не само че нямаше ефект, ами и обратен! Тя невроложката ми го обясни , ама не помня точно! Всъщност и аз съм в групата с хронично недоспиване от годене- цели 9 вече Mr. Green Незнам как оцелявам и аз, но се свиква , когато мога следобет да дремна е добре, но иначе с 3 кафета на ден се спасява положението! Всяка нощ ставам по няколко пъти, като последната освен че Ива ме буди и каката и баткото! На всичкото отгоре Маги от 6 ч. ми висна на главата и през 10 мин. ме питаше кога ще ставаме  Twisted Evil

Аз пък да ви се оплача бяхме с баткото в болница мин. седмица! в четвъртък ми се обадиха от у-ще че го боли корема. Отивам аз , а той сгънат и реве . Сочи че го боли дебелото черво , аз се сетих че не е акал от 2 дни. Той по принцип на 1,6 изкара много тежък ентероколит и от тогава е със запек.Ака редовно през ден. Та накарах го да посетим 00 и малко излезе, ама детето не мой върви от болки и свит на две. Та от у-ще в хирургиите- точно отсреща са! Голям майтап! Този ден точно мъжа ми извън града и аз без кола. Болницата на 200 м. но не можем да ги изминем пеш! Та спрях на улицата едни хора да ни качат до там  Embarassed ! Оказа се че болките са от запека- направиха му 3 клизми  Shocked От тогава е редовен, обаче днес пропуска и аз незнам каво да го правя! Лекаря ми каза на всяка цена да му направя режим всеки ден да ходи до 00 . Взех акивиа, уж помагала! Гледам все супа да яде, кивита, давам му отделно и капсули с лактобацили и др. ама как щестане редовен   Thinking уффф . Добре че само той е стози проблем!

Галя, със сигурност избелването е временно! Освен това ако искаш да го запазиш по дълго време забрави за чевеното вино и пигм. храни! Изобщо хубаво си помисли дали си склонна да избелваш зъбите си постоянно за да ги поддържаш или искаш да пробваш веднъж само- това според мен не си заслужава, а другото крие рискове! Трябва и специалист да те прегледа- трябва да нямаш кариес активно съзъбие- демек нови кариеси ,ако имаш коронки или бели пломби на предните зъби ще трябва да ги смениш защото няма да паснат цветово после ... много други подробности има ...
Джул, клиновиден дефект значи липса на емайл, което пък значе че може да стане чувствително, аз не бих рискувала!

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 19:04 от veni-b

# 251
Маги - ще се включа в темата за срещата - нямам време...както всички де! Прибирам се в 18,30 и почва една...и аз се  опитвам да държа Елица без памперс, но не става нещо..чудя се все какво да й готвя - кухня не яде вече - та кга да пиша, кога да гледам Елица. И чакам да решите и да приготвите всичко и да се включа наготово Hug
Исане - радвам се, че всичко е ОК при вас!
Айде сега да мина да видя поне дати определихте ли за срещата!

Целууууууууууууувки на всички!!!
П.С. Ясмина - естествено, че мир - с теб отдавна сме го установили Peace Wink

# 252
  • Добрич
Уфффф,приспах го най-после за скромните 50мин!

Клиновидния дефект е некариесно увреждане в резултат механично увреждане,най-вече от неправилно четкане.Ако има много клиновидни дефекти в комбинация с кариеснерезистентно съзъбие-не се препоръчва.Но ако е само единичен клиновиден дефект(например често при кучешките зъби),пациента е млад,няма много кариеси,няма пародонтит-не е проблем.Лекува се дефекта и всичко е ок.Не може да се остави дефекта,защото наистина липсата на емайл=чувствителност(и без избелване дори).И все пак  трябва да сме сигурни,че е клиновиден дефект,а не нещо друго-ерозио примерно.За това има думата стоматолога Wink

А пък за гърнето-ако детето не е готово е мисия безмислена.Както и всичко свързано с децата.Ето сега се кахъря,че Б няма изгледи да се храни скоро сам,ама когато тогава.Едното за сметка на другото.

Айде лека нощ!Да ви спят децата и вие покрай тях.Или пък не спете-правете други неща.Гледам деликатно се зачеква сексуалната тема Mr. Green

# 253
Здравейте,
Исане, радвам се, че всичко е вече наред Simple Smile
Алоказия,  и аз мисля, че просто си в няква гадна серия, ще мине. Дано по-бързо да минават всички болести.
Виждам, че доста деца не спят, защото са жадни и се будят за вода..аз тоя проблем съм го решила с една неразливаща се чаша в леглото. Става си , пие си, аз си спя. Като свърши ми вика буда, буда, будяяята и аз ставам и сипвам и така Simple Smile
Малката е болна, с температура, и май че е някакъв грип. Вече мисля, че се подобрява леко, но тея дни ми е голям зор, тревоги за нея, работа, чудно..
Нана, вкара ме в размисъл..с две думи за моя зъб  Laughingимам на предния зъб някакъв дефект и аз..и си го имам от години. Нещо като, че липсва най-горния слой-явно емайла на зъба, и е леко вдлъбнато. Тази област се намира на границата с венеца. И според мен расте, а според зъболекаря си въобразявам. А можеби венеца ми се дърпа, незнам.Но даже по едно време се бях притеснила , че по нагоре може да имам някакво стопяване на костта (така ме беше наплашила едно време една стоматоложка) и си направих две панорамни снимки през няколко месеца и той пак твърди, че е ок, но пък каза, че баш предните зъби трудно се виждали на снимката..по незнам какви причини(нещо беше свързано с лъчи..)..и сега пак се замислих за това, четейки ви Simple Smile имаш ли идея какво ще да е това Simple Smile Embarassed

# 254
Нана, мила ако не досаждам искам и аз да те питам нещо за зъбките на дечко! Praynig Praynig
Значи има бели петънца по зъбките. Не давам флуор от повече от година, пие мляко, не АМ, има някакъв флуор в него, но беше нещо от порядъка на 40нано... на 100 мл. Тъй като зачетох в темата за флуроза, но все пак видях че става дума за зъбки, израстващи с петна, което не е нашия случай. Ще обърна внимание на педито, който ще срещаме другия месец (последната редовна консултация беше септември Whistling), но все пак исках да питам и теб какво мислиш, че може да е.
Благодаря ти предварително!  bouquet

Лека и мека майчета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт