Сис - ами не го отучвай пък...ако се беше научил на 13 само щеше да ходи да се оригва пред мадамите...а като си знае от сега - дотогава може и да му омръзне...мацки - само ако знаете Сис какви календари ми изпрати на Елица - страхоооотни - ама то нали и нашто гардже най-хубавото - няма как да не са!!!Танцен - май повечето деца обичат шоколад, а? И аз крия и толкова - или ям тайно
Ясминка - на твоя израз "лекарите би трябвало да знаят..." - просто да ти оговоря, че сигурно пък някои лекари все знаят колко наддават децата...

Покрай мен нищо ново, мацки - целувки на всички - и уелкъм на появилата се Исане

Вени_б - отдавна се каня да ти отговоря за ваксината за хепатит Б - след като свършат всички ваксинации до годинката не се правят на всеки 5 години - евентуално ако си с рискова професия се прави по-късно - напр на нас ни правиха на 25 години ре-ваксинации - но по принцип не се препоръчват реваксинации на всеки 5 години след последната ваксина. Обикновено повечето хора поддържат имунитет (ако изобщо са прихванали имунитет след ваксината
) до около 20-30 години. Хубаво е, ако си рисова професия, ако си наркоман, с висок промискуитет, гей или лекар
или пък стоматолог
, със СПИН, хемодиализа и т.н. да си изследваш титър на анитела срещу S антигена - HBsAg и ако те са над определен титър (10 май беше) - тогава всичко е ОК, ако обаче е под 10 - тогава може да си направиш повторна, т.е. бустерна доза хепатит Б ваксина.Нели84 - пожелавам ти само здраве, много здраве за мъничкото ти момченце-имениче!!! Пожелавам му да превъзмогне всички болести, да расте здрав и силен!!! Целувки!
А вчера Маринела Фло май е имала РД,а??? Цветя и за нея!
Здравейте, тук е страхотно-има сняг-не много, но достатъчно, а и вятъра навява и от там идва всенародната паника и бедствие-тъкмо както обичам!!! Сутринта пред блока имаше мъжки лагер-сбор за да изкарат де що има коли, че блока ни е в едно дере и положението е трагично от всякъде. Но както е казал народа-няма нищо по-хубаво от лошото време!!! 
:
Не издържаме, момичета, и двамата с мъжа ми. Този малкият дзвер по цели нощи вика- Гууууууууууууууушееееееееее, гуууууушиииииииии. Не така, така гуши, туката гуши, там гуши........и все не го нацелваме правилно. А в момента и зъби не й растат. Не само се настани в спалнята между нас (за да можем все пак да поспим час-два), ами направо ни изхвърли оттам. Вчера в 5 часа сутринта вече не издържахме и станахме да пием кафе, пък тя се опна като бей и откърти до 8 часа. През деня спи по същия начин около час-два с 15 събуждания. И си е весело през деня детето, играйка си, все едно поне 10 часа е спала.
Баткото не беше ял сладко до доста късна възраст. Сега обаче и мишън импосибъл - тя гледа от него, уж се крие, ама.... Поне сме овладели да не е шоколад и други боклуци, минаваме с бонбони пец под бройка - 2 за двете ръце
Та отиваме уж да спим на леглото и аз лягам ама Габи почва едни въртения ,става ,дига ръце да я взимам и само сочи с ръка ,назад и иска да обикаляме стайте отидем в едната стая тя започва да ме дърпа към другата и това упражнение го правим поне 20 пъти,започва да вика първо мама аз я взимам после вика тати той я взима подаваме си я през 10 мин.защото тя самата незнае какво иска .Като малко я натиснем уж да спи започват се едни ревове ,ама ревоове ви казвам крещи чак и така откарваме до към 1-2 часа всеки ден и ние с моя мъж в чудо сме се видели вече сме въмпирясали .Заспи към 1 през ноща но само след час започва да се буди за пие вода ,та така през 30 мин. си пием вода чак до сутринта
А да не ви казвам че ние с мъжами ще се изпокараме вече ,защото и двамата сме супер изнервени от това че неиска да спи Габи и само мрънка и реве .То след тея изпълнения на Габи човек и секс неможе да прави както му се иска ужас