Маги, да повторя и аз, бебето ще стане, хич не го мисли, правете си секс за кеф, когато му дойде времето и двете черти ще ги има. Успех от мен.
Мале колко много са пораснали децата, пък и са хубави, то не че има друг начин, нали са си наши
Утре ще сложа и на Гого.Варненки идвахме ви на гости и водихме хлапето на центъра при фонтаните, много му хареса и не искаше да си тръгва. Викаше колкото му глас държи от радост.
За говоренето или НЕговоренето , Гого казва думички като: мама, тати, ате(бате), бабо, дадо(дядо),там, така, ня(не или няма) ало и от този род. Изреченията се свеждат до две думи пример: Тати, там ( сочи къде иска да отиде) или Бабо ало( маха с ръка ела, ела) А иначе чудесно успява да те накара със знаци да разбереш какво иска. Снощи например в свекърва ми на масата е хеликоптера на батко му. Дърпа баба си известно време и като не успя да я накара да му го пусне, взе снимка на батко си занесе и я, показа и кого да извика че най-после да му пуснат въртолета. Така че не съм се притеснила все още дали закъснява с говора.

Вчера педиатърката ни дойде да види Ели за първи път и ме учуди с това, че тези ваксини щели да бъдат задължителни, респ.безплатни за децата, които ще се родят след м.Април 2010г
Иначе да ви кажа покрай вас съм станала половин доктор 

Не си искала да се хвалиш с детето. Ако не с него,с какво да се похвалиш.Ти си луда....я си споделяй всичко,което ти се иска тези,които четат да му мислят да се депресират ли,да се радват ли,да завиждат ли и т.н.