Отговори
# 510
  • Стара Загора
Здравейте и от нас!

Ние пак сме болни Cry От понеделник Поли е с една кашлица после температура, после пак температура по-висока... в сряда вечерта ни изкара акъла като вдигна 40,4градуса. Добре, че свеки беше вкъщи, в интерес на истината тя се ошашка повече от мен, но поне гледа малкия, че и той писна в суматохата ooooh!
Тук е момента да благодаря на всички ви за съветите и какво сте правили в такива ситуации, та успях да реагирам хладнокръвно и овладяхме положението горе-долу бързо  bouquet
И така...вчера уж нямаше темп цял ден, и изведнъж днес айде пак. Ходихме пак при личния - то вече почти цяла седмица сме всеки ден дежурни там, и накрая той ни прати при една друга лекарка, правиха й инхалация, утре пак ще ходим, дано се оправя вече, че направо... Иначе едните казват бронхит, другите пневмония, добре поне че се разминахме с болницата/поне засега/.

По дискутираните теми:
Танцен, съгласна съм напълно с теб, много ми хареса написаното в блога ти Hug За съжаление такова нещо може да се случи само в нашата държавица май... Макар, че си мисля, че това е и до човека. Аз също съм пушила/не много, но все пак съм пушила/ и не мога да си обясня как толкова не могат някои хора да издържат няколко часа без цигари, особено пък да кажем в ресторант където се хранят. Вбесявам се като влезна в асансъора и пак е осмърдяно на цигари, не могат да изчакат 2 минути и тогава да запалят.  #Cussing out
Хелън, аз съм от типа дето много си обичат рутината Embarassed и трудно бих предприела такава стъпка. Трябва да е нещо наистина много сериозно newsm78
Тифани, кризата и при нас се усеща. Миналата година не беше толкова страшно положението, но откакто е започнала новата година е ужас. И за съжаление не виждам как биха могли скоро да се оправят нещата, струва ми се, че това което приказват е просто прах в очите Tired Днес един познат, който се занимава с вендинг машини, разправял на мъжа ми, че работата им е спаднала със 70% - хората не си вземали кафе за 30ст, искали да е по 20 #Crazy
Никито Hug

# 511
Муси, оправяйте се бързо.

Не знам за кризата, ама нашата вендинг машина в офиса е вечно празна, защото ги мързи явно да я зареждат. Тя не е за кафенца, а за храна и съответно няма нищо за по 20, 30 ст. а за повече и въпреки че се харчи бързо не я зареждат редовно и стои празна.
Та има я и тази черта в българина май, да го примързява...не казвам, че се отнася за приятеля ви. Wink

# 512
Ха добро утро  Hug

Аз за кризата какво да кажа при на също много се усеща вдигнаха ни кредита което най много ни тежи ,и всеки месец парите са разпределени от първата до последната стотинка и никога немога да отделя за да събера нещо ,та даже и от кредитни карти теглим някой месеци  Whistling ужас

nikitto дано всичко се оправи с баща ти   Hug Hug

helenblondy по твоята тема ,аз съм рисков играч та отдадели ми се някаква възможност я използвам  Peace Но все пак на днешно време трябва хубаво дда обмислиш това което правиш,всичко зависи от ситуацията в която се намираме  Peace

Bibobibo супер ако успеете да дойдете на срещата с Анели ,много ще се радвам колкото повече толкова по добре  Hug

п.п tanzen  прочетох в една друга тема че се занимаваш любителски с фотография и ти се отдава добре,дазнаеш че скоро може да се възползвам от услугите ти  Peace

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 08:10 от .Маги.

# 513
Добро утро! По всички закони в деня, в който се спи до късно мен ме събудиха рано  Mr. Green
Затова ви спретвам едно кафенце, че отдавна не ми се е случвало ( а как беше едно време, помните ли...)

Иначе денят е прекрасен, добре ми действа всичкото това слънчице и ми е едно такова нежно и романтично. Айде, отплеснах се.

Аз се шегувам с вас за кризата, защото нали все ще се намери някой "голям" да каже, че всъщност положението не е толкова страшно, дааа, ние само си ги измисляме и всъщност цъфтим и връзваме.

Благодаря ви за коментарите относно поста ми за тютюнопушенето. Надявам с е някога децата ни да не живеят в димен облак.  Rolling Eyes

И да ви питам - може и да сте го дъвкали вече, ама мен сега ме удари музата да гледам "Светът е голям и спасение дебне от всякъде". Да ви кажа бях много скептична, но ме изненада приятно. Е, не е напудрена холивудска продукция, но за сметка на това породи много мисли в мен. Интересно ми е да чуя какво ви е мнението по въпроса?  Party

Ау, за малко да забравя, днес е Тодоровден, нека на всички именници да им е честито, моя баща има имен ден днес също!   bouquet  bouquet  bouquet

п.п. Маги, ще се радвам да ми се обадиш и да наснимам малката Габи Simple Smile  Hug

# 514
Оооо, кооооолко много любими хора са се появилиииии!!! Да ти се напълни сърцето Heart Eyes
 Heart Eyes
Никито - писах ти на лични и стискам палци, мила!!! Ласи - а ти какво правиш в чуждите паркове бе, жена!!! Thinking Хм, пак с някоя декемврийка си се срещала,а? Crossing Arms А Емата къде я заряза? Не беше ли с теб??? Аз пък днес бях с Ваняиван и Галиво в ЮП - трудно е да се каже, че се видяхме...Иначе вчер сео питахме да отидем на пицария (Новата Виктория на бул. България, до Околовръстното - има отделна зала за непушачи, абсолютно незадимена и вегетарианско великденско меню...) - е, то няма такъв филм. След 3-минутно вцепенение от страна на Елица прекарахме тичайки с баща й из цяяяяялоо заведение...Мерси за мненията на всички...аз съм си на старото положение...Джул - проблемът е, че вътрешният ми глас е в противоречие с мечтите Laughing и в този ред на мисли - нямам подкрепата на никой около мен - нито на Иван, нито на родителите ми - та няма как да стане просто. Освен ако не си хвана и нова половинка (Сис    Wink) По повод кризата - при нас, слава богу, нещата са ОК. Аз също познавам страшно много хора, при които много се усети кризата - особено такива със собствен малък или среден бизнес. Вчера говорих и с приятелката си от LA - и при тях е много зле положението - много ми домъчня за нея...После говорих с другата си приятелка от Англия- която отиде да работи там като стоматолог (някои я познават от парка на БелАми) - та и при тях е адски зле положението - за пореден път й забавят заплатата с 6 семдици Shocked - а тя е там с 2 деца и мъж и само тя работи...и то работи като за световно - по 30 пациента на ден Rolling Eyes 30!!! И за нея ми домъчня...така че аз не съм толкова анти БГ настроена (Танцен Grinning) - в смисъл мисля, че мечтите за чужбинско са доста по-розови от реалността...малко от приятелите ми в чужбина се чувстват наистина ОК - или го постигнаха мноооооого, много трудно. Докато аз мога да кажа че се чувствам добре тук...да не говорим за носталгията, която явно е неизлечима...Имам и друг приятел, който си взе 3-те стъпки за "приравняване" на медицина в САЩ - с изключително високи резултати и вече 1 година подава молби и т.н. и никой не го вика на работа Sad  И за него ми е тъжно - а е изключително добър специалист, с мноо добри референции от няколко големи световно известни центрове за коронарно стентиране...и т.н. и т.н....Явно навсякъде са недобре нещата...
Ласи - аз твоето мнение за моя "риск" го знам перфектно и хич и не смея да ти споделям:)
Поли как е, Муси? Стискам палци, мила - и дано Стилиянчо не се разболее...Я прати някоя снимка на малкия! В нашия албум - нали имаме парола! Днес нали видях Елина - една такава доста праснала вече уж:) И синеока!
Танцен - и аз съм много разочарована за цигарите! (макар че и сега припалвам...) - е как може баш министър-председателят да ти каже - защо да правим закон, като няма да се спазва Shocked Или: "Ами то и в барчето на парламента е забранено, ама се пуши" Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes...не ме смущава толкова това, че се пуши - ами колко прост е този, който го казва и който дава изобщо такъв аргумент...Бях пуснала тема за заведения, в които не се пуши в "Нашите деца" - там има списък с доста заведения, в които има отделни зали и т.н. - потърсете там. Не се пуши хич в Кибеа, Слънце и Луна - вегетариански ресторенти (Кибея е "полезния ресторант") - но доста скъпичко излиза...
Айде целуууууууууууууувк! Че се улях!!! (я филоложките да ми кажат как се пише - Улях или Олях - или е дублетна форма?)

# 515
Мдаааа, тъй то - Ваня уж нямаше да ходи в парка - и отишла Crossing Arms Ванче, ти нарочно, за да ме откажеш ли отрече пребиваването ви в парка, а?
(то ние бяхме на път за Пловдив като говорихме, ама можеше пък и да се върнем Laughing)
После чувам, че Хелън канила и други на Виктория, ама да звънне баш на тия дето най-близо живеят до нея - нИе!
Тъй че, молим, да не ми се правят намеци как ходя по хорските паркове с декемврийките, щото някои априлки -съседки не съм ги виждала от месеци Crossing Arms

И още - Хелън, то след толкоз хормони, душа, нИ можеш да знаеш какво ми е мнението Embarassed, тъй че споделяй, споделяй....

Днес чудна разходка си направихме до Пловдив - видяхме приятели, маахме гащи по Главната, направо ми се отвори душата Grinning

# 516
Ееее, нищо скрито-покрито не остава ви казвам...човек не може да покани Ваня насаме (отЛаси Wink) - веднага ще се разчуе из Манастир-ливадския лафайет Simple Smile Само удари под кръста от близки хора!!!
А утре щяло да се разваля, чувам? Предполагам, че днес в Пловдив чудно е било времето...абе момичета - вие като излизате с малките - какво точнои правите? В смисъл - моето постоянно бяга наляво-надясно - то ми е ясно, чее нормално, но все пак...докога ще е така? Кога започват да седят на скамейка за около 15 минтуи неподвижно, например??? newsm78 Ясно ми е, че на пицария скоро няма да ходим - и магазините отдавна ги отказахме - ама то скоро и от парка ще се откажа - какво ти виждане - всяка от нас препуска след някакво хлапе - и дума почти неси казахме...

# 517
  • София
Хелън, ние в Младост имаме едно молче, в което има страхотно заведение тип пицария и точно срещу него - детско клубче. Та така сме решили проблема с ходенето на заведение, просто оставяме малчо отсреща. Слава богу, че заведението и клубчето са страхотни, защото са ни единствен вариант,  засега не съм открила друго заведение с клубче.
Иначе по площадките и аз все тичам след него, нямам му вяра още, че няма да направи някоя глупост.

# 518
  • Временно
 koalkata ,къде точно е това заведение?Че и ние сме в района,пък не го знам.

# 519
Кога започват да седят на скамейка за около 15 минтуи неподвижно, например??? newsm78

Когато започнат да се заиграват, тогава може да си постоиш на пейката - това обаче 3+ години, да не кажа 4. Wink
Аз вчера не се обадих за ЮП, ама Самата беше в петък с малка температура, само 37.2, ама все още чакам да видя ще се разболява ли, що ли...а и е малко кисел като цяло.

# 520
Koalka - на нас и е доста далеч Младост - но пиши, моля те, кой е този МОЛ? До бившите "Пътеки" ли...?
Ехмея - и Елица беше 2-3 дни с 7,2 нон-стоп - но съм 100% сигурна този път, че бяха зъби - и през нощта ревеше и само си смучеше ръцете и други предмети си навираше3в устата...дано и при Сами е това!!! И след като едната вечер до около 1 се будеше и ревше през 15 минути аз на-накрая й дадох Нурофен и си заспа до сутрна Peace И др 2 вечери така направи, но още в 10 й дадох Нурофен и си спахме нормално!
Мацки - я споделете как ще празнувате РД тази година? Че то наближило newsm78 Ако е в детски клуб - мислите ли да порчвате и т. нар. "детско меню" за децата - сок, пица (студена?) и Киндер яйце newsm78 Или ще си го спестите това? Не е ли по-добре да си хапват от менюто за големите, или newsm78 А за анимация според мен е определено рано, нали? Поне скоро ходихме на парти и Елица никакъв интерес не прояви към клоуна...а то беше едно младо симпатично момче, btw Embarassed
Днес реших пак да водя Елицата на куклен театър - ами то много култура, много халтура, много Ентелигенти в таз София! На 2 театъра ходих (Гурко и Възраждане) - на 2 опашки се редих - няма и няма билети Crossing Arms Направо да ти се отще да си водиш детето на театър! Да съм си запазвала билети предварително и да съм ходела по-рано! Как ли пък не! Само и това не бях планирала - кога точно да си водя детето на театър! Или пък да вися и там на опашки (след като висяхме и за ясла...)...Уж друг път не било така!
Айде мързелувайте, че утре е понеделник!!! (за някои има разлика - а за други все е понеделник май Simple Smile )

# 521
Блонди и аз търча след него разбира се,освен ако не се намираме на нещо като полигон и няма опасности WinkИма едно у-ще до нас с мнооого голям двор където съм по-спокойна,зaщото е оградено и не може да излезе на улицата.
За РД-то имам едни планове,ама няма да ги споделя,че много ми се иска да станат Rolling Eyes Ако го правя в клуб...зависи какво меню имат,бих поръчала някакви хапки,пуканки,дребни сладки и напитки..това за големите и малките Peace
Ясмина ли беше казала преди време,че Невена й разказвала сънищата си newsm78 моя пък го хванах да бълнува Mr. Green много се смях..една сутрин вика "Бииия,биииия...даааа,бия" и сочи с пръст тавана в превод "Беля,беля..даааа,беля"  Joy той като по цял ден бели парви,това и бълнува.
Блонди,много ентелигентни ще станете с Елицата,по-спокойно Laughing Аз не смея все още на такива мироприятия да го водя.
Муси,как е Поли?

# 522
..ами след отказ от парк и ресторанти - не ми останаха много възможности за прекарване на уикенда...така че реших да пробвам куклен театър...не е само за придобиване на ентелигентност, Сис Wink от нужда е...

# 523
Здрасти, банда!

Попрочитам ви и все не остава за писане време.
И ние днес се бяхме наточили за театро, ама, като отидохме в Заимовия парк и откарахме час и половина, че и не й се тръгваше на мойта госпоица. Друг път, като е ветровито, все пищи "тудено, тудено", днес беше съвсем различна, ама то щото на майка й беше хипер-мега-тудено  Laughing Ние се бяхме запътили към "Модерен театър" да гледаме "Мечо Пух". Ако някой е гледал, нека да сподели, че нийде не намерих информация за каква възраст е подходящ спектакълът.
Мойто чаве също е все още заспива с биберон. Засега не й я махам, мисля, че не е готова още. Онази вечер се направифх, че я гълтам. Марта много тремвожна почна да ми повдига дрехите и да търси биберона. После влезе в леглото, започна старателно да си  облича торбата за спане, да дърпа ципа и легна, надявайки се, че като е изпълнила всичко това, "копчето за сън" - нейното любимо "меме" ще дойде. Не мога да я травмирам сега. Иска ми се сама да се откаже. Дано да стане.
За РД още не сме мислили, има вероятност да не сме в София.
Хелън, речи сега кой и с какво изкушава хармоничната ти душа.
Пише се "олях се"  Peace

# 524
Здравейте,
при нас нещата мисля се подобряват Simple SmilePraynigЗа сега всичко върви добре около възстановяването на татко.
А пък аз като чета и се чудя аз ли не съм много наред, ама си ходим с малката на заведения, тя си тичка напред назад, ние си седим, и само чат пат се налага някой да стане. Но аз съм от онези майки, дето са си оставили децата да лазят под масите и пр...Simple Smile
Днес, бяхме на къщата, която правим (обзавеждаме) и падна голямо чистене, подреждане, сглобяване на маси и столове, монтиране на корнизи за пердета и пр. Дари я гледа баба й. Но пък дари е болна пак..температура, сополи и май е това..писна ми толкова често, 2-3 седмици е ок, после 1 е болна и все така си караме. А почнат ли температурите, по 4-5 дена си откарваме, дано се разминем без АБ поне..
вчера бяхме на разходка в един парк и там един чичо такъв бизнес направи с балоните, не е истина, то едно бебе да има, и всички пожелават. Та купихме ние балон,вързахме за ръката да не литне, но не щеш ли, по едно време балонът излетя високо в небето. Леле, няма такава драма... Laughingбалууу, балууу няма, тао тао...купихме 2-ри и той се спука, айдее, балууу, балууу, спука!та така, смях голям беше.
лека вечер момичета!

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 18:26 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт