Ние пак сме болни
От понеделник Поли е с една кашлица после температура, после пак температура по-висока... в сряда вечерта ни изкара акъла като вдигна 40,4градуса. Добре, че свеки беше вкъщи, в интерес на истината тя се ошашка повече от мен, но поне гледа малкия, че и той писна в суматохата
Тук е момента да благодаря на всички ви за съветите и какво сте правили в такива ситуации, та успях да реагирам хладнокръвно и овладяхме положението горе-долу бързо

И така...вчера уж нямаше темп цял ден, и изведнъж днес айде пак. Ходихме пак при личния - то вече почти цяла седмица сме всеки ден дежурни там, и накрая той ни прати при една друга лекарка, правиха й инхалация, утре пак ще ходим, дано се оправя вече, че направо... Иначе едните казват бронхит, другите пневмония, добре поне че се разминахме с болницата/поне засега/.
По дискутираните теми:
Танцен, съгласна съм напълно с теб, много ми хареса написаното в блога ти
За съжаление такова нещо може да се случи само в нашата държавица май... Макар, че си мисля, че това е и до човека. Аз също съм пушила/не много, но все пак съм пушила/ и не мога да си обясня как толкова не могат някои хора да издържат няколко часа без цигари, особено пък да кажем в ресторант където се хранят. Вбесявам се като влезна в асансъора и пак е осмърдяно на цигари, не могат да изчакат 2 минути и тогава да запалят. 
Хелън, аз съм от типа дето много си обичат рутината

Тифани, кризата и при нас се усеща. Миналата година не беше толкова страшно положението, но откакто е започнала новата година е ужас. И за съжаление не виждам как биха могли скоро да се оправят нещата, струва ми се, че това което приказват е просто прах в очите
Днес един познат, който се занимава с вендинг машини, разправял на мъжа ми, че работата им е спаднала със 70% - хората не си вземали кафе за 30ст, искали да е по 20 
Никито
ужас
Но все пак на днешно време трябва хубаво дда обмислиш това което правиш,всичко зависи от ситуацията в която се намираме 

Хм, пак с някоя декемврийка си се срещала,а?
А Емата къде я заряза? Не беше ли с теб??? Аз пък днес бях с Ваняиван и Галиво в ЮП - трудно е да се каже, че се видяхме...Иначе вчер сео питахме да отидем на пицария (Новата Виктория на бул. България, до Околовръстното - има отделна зала за непушачи, абсолютно незадимена и вегетарианско великденско меню...) - е, то няма такъв филм. След 3-минутно вцепенение от страна на Елица прекарахме тичайки с баща й из цяяяяялоо заведение...Мерси за мненията на всички...аз съм си на старото положение...Джул - проблемът е, че вътрешният ми глас е в противоречие с мечтите
) - в смисъл мисля, че мечтите за чужбинско са доста по-розови от реалността...малко от приятелите ми в чужбина се чувстват наистина ОК - или го постигнаха мноооооого, много трудно. Докато аз мога да кажа че се чувствам добре тук...да не говорим за носталгията, която явно е неизлечима...Имам и друг приятел, който си взе 3-те стъпки за "приравняване" на медицина в САЩ - с изключително високи резултати и вече 1 година подава молби и т.н. и никой не го вика на работа
И за него ми е тъжно - а е изключително добър специалист, с мноо добри референции от няколко големи световно известни центрове за коронарно стентиране...и т.н. и т.н....Явно навсякъде са недобре нещата...
той като по цял ден бели парви,това и бълнува.
За сега всичко върви добре около възстановяването на татко.