Ласи, Дидка, (малко на патерица) - бъдете здрави, много усмихнати, енергични и щастливи!
Хриси , честита новина! ЛЕка бременност и на финала здраво и жизнено бебче ти пожелавам!
Rali4ka765, добре дошла!
nikitto, не се коси, гледай напред! Я какви хубави неща ви предстоят - нов дом! Да сте живи и здрави и много щастливи в него. И аз имах подобен печален опит, че на всичкото отгоре през изпитателния срок се оказах бременна. А когато изтече срокът, през който работех като за трима поне, не ми подновиха договора. НО всяко зло за добро. Само след около година се явих на конкурс за отдавна мечтано място и сега се чувствам далеч по-реализирана, отколокото преди. Така че гледай напред, надявам се нещата да се наредят по най-желания от теб начин. Стискам палци

t_ilieva, много сладки дечица... какво блаженство излъчва тази мила прегръдка на братче и сестриче. Вие кога пробихте ушльонцата на малката?
милиса, съжалявам за загубата ви!
Ясмина, не съм попадала на подобни игри, така че не мога да почогна. Чудя се обаче, не е ли вредно все още за тях (очичките и облъчването) седенето пред компа? Аз, доколкото мога, глледам да отклонявам вниманието й от компютъра. Но има моменти, когато трябва да се свърши нещо спешно и тогава тя, разбира се, се лепва за работещия на компютъра. Засега допускам малко ТV. За по-нататкъ съм оставила компютърните забавления