Отговори
# 675
Привет, момичета  Hug

Ласи, Дидка,
(малко на патерица) - бъдете здрави, много усмихнати, енергични и щастливи!

Хриси , честита новина! ЛЕка бременност и на финала здраво и жизнено бебче ти пожелавам!

Rali4ka765, добре дошла!

nikitto, не се коси, гледай напред! Я какви хубави неща ви предстоят - нов дом! Да сте живи и здрави и много щастливи в него. И аз имах подобен печален опит, че на всичкото отгоре през изпитателния срок се оказах бременна. А когато изтече срокът, през който работех като за трима поне, не ми подновиха договора. НО всяко зло за добро. Само след около година се явих на конкурс за отдавна мечтано място и сега се чувствам далеч по-реализирана, отколокото преди. Така че гледай напред, надявам се нещата да се наредят по най-желания от теб начин. Стискам палци  Peace

t_ilieva, много сладки дечица... какво блаженство излъчва тази мила прегръдка на братче и сестриче. Вие кога пробихте ушльонцата на малката?

милиса
, съжалявам за загубата ви!

Ясмина, не съм попадала на подобни игри, така че не мога да почогна. Чудя се обаче, не е ли вредно все още за тях (очичките и облъчването) седенето пред компа? Аз, доколкото мога, глледам да отклонявам вниманието й от компютъра. Но има моменти, когато трябва да се свърши нещо спешно и тогава тя, разбира се, се лепва за работещия на компютъра. Засега допускам малко ТV. За по-нататкъ съм оставила компютърните забавления  Grinning

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 13:30 от Тодоран

# 676
Здравейте, момичета!
Помните ли ни?  newsm78

Да не мислите, че ей така съм решила да пиша...ами неее естествено - имам питане. Дребния в последно време отказва категорично да заспива сам вечер. Не минава номера ни с приказки, ни с играчки, държи да съм в стаята и да лежа "спя" с него. Само да мръдна и става и вика "мамооо, мамооо"..... А така хубаво си заспиваше сам  Rolling Eyes  ..... Споделете имали ли сте подобни периоди....

И за да не съм просто така транзитно минаваща - искам да честитя на мамите новите бебешори, които вече пораснаха  Hug Embarassed и всички рождени дни, които съм пропуснала  Embarassed Embarassed Embarassed

# 677
Добро утро от нас,макар че при вас вече е следобяд,но тука още няма 9 часа и толкова работа ме чака,че......
Да,още едно момченце чакаме и то също ще е априлче Heart Eyes
Момичета сигурно много пъти сте говорили за това,но вашите дечица говорят ли?

# 678
  • Някъде на път....
Ей, момичета, много се радвам, че не сте ни забравили!  Hug  Hug  Hug
Напоследък, покрай това, че помагам доста на съпруга ми в мебелната фирма, имам все по-малко време за форума.... а така ми липсвате!!!  Heart Eyes

Bibobibo, Ясмина, Тодоран, благодаря ви за хубавите думи!  Hug  Hug  Hug
Ушичките на Габи ги продупчихме през септември още, значи е била на около годинка и половина - до миналия месец беше с медицинските обици, от този вече е със златните!  Peace

Хубав ден и спокойна и успешна седмица, момичета!    bouquet

# 679
Момичета имате ли си албумче?Може ли паролка?

# 680
  • Popovo

Добро утро, кафето и закуската са от мен.
Раличка765, добре дошла, майка герой си ти   bouquet
Чета ви всеки ден, но нещо не ми се пише напоследък. Утре заминаваме на малка екскурзия до Истамбул само с половинката. За първи път ще оставя Гого да нощува с баба си и ми е едно свито под лъжичката...как ще се справят за 4-5 дни не знам. А иначе нямам търпение да тръгнем, от както се е родил малкия не сме ходили никъде без него, не сме оставали сами, а сега ще имаме време само за нас двамата  Heart Eyes

# 681
  • Варна
Добро утро!

лорелай ние пък досега сме нямали периоди да заспива сама, а и големите на тая възраст не са заспивали сами, така че ми се струва съвсем нормално такова малко дете да търси майка си преди сън. Разбира се, ако не става въпрос за игра и проточване на заспиването.  Wink

Тодоран мисля си, че по няколко минутки игра няма да й навредят. Тя така или иначе няма да има търпение да седи повече на едно място.

кокетка приятни емоции ви желая на екскурзията!

# 682
Привет!

Тодоран мисля си, че по няколко минутки игра няма да й навредят. Тя така или иначе няма да има търпение да седи повече на едно място.

Ясмина, ти си познаваш детенцето. Но моето е от пристрастяващите се. Примерно тя може с часове да седи до брат си и да зяпа в нинтендото му (не че се случва той да играе толкова дълго, нито пък тя да стои заедно с него, докато той играе...) А онзи ден пък приятелка ми пусна по скайпа това
http://www.youtube.com/watch?v=Om3ZHyBz5u4&feature=related (поздрав и от мен)
имах неблагоразумието да го пусна, докато Марта се мотаеше наоколо. Пускахме го поне 15 пъти още и накрая станахме от компа с рев. Това ме кара да си мисля, че стоенето пред компютъра ще й хареса и трудно ще я отклонявам от него.

лорелай, има периоди, в които децата се чувстват по-несигурни, уплашени и тревожни и тогава настояват за майките си (говоря за такива, които заспиват сами). Имали сме много случай, когато МАрта плаче и иска да заспиваме заедно - когато не й е добре, разболява се, болна е, нещо я е изплашило, имала е неприятни преживявания през деня... Но аз не се съпротивлявам, оставам с нея. Периодите отминават.

koketka, страхотно (ти завиждам)! Не се безпокой за малкия, всичко ще е наред  Peace

# 683
Благодаря ви за отговорите!
Тодоран, и аз не се съпротивлявам, но той не ми дава да изляза от стаята дори за неотложни нужди  Laughing, иначе няма проблем да засипваме заедно. Знам че е период, и че децата около две години започват да се "осъзнават" и да изпитват страх да останат сами в тъмното, затова и всичките ни приготовления за лягане взеха да се проточват значително във времето.
Просто исках да попитам и да чуя и вашето мнение.
Хубав ден на всички!!   bouquet

# 684
  • Варна
Привет, мами!!! Hug

Раличка765, добре дошла. Леко раждане - наистина си майка герой. Пожелавам ти и едно момиченце за цвят, както се казав  Embarassed Имаме си сайтче, но паролата да ти я каже някой друг, защото аз не се сещам каква беше. Ти в коя част на света живееш, гледам си писала за голяма часова разлика  Wink

Ний сме горе-долу добре. Обаче съм леко притеснена, защото имаме варицела в яслата и очаквам включване от страна на Малвина. Повече се притеснявам и от факта, че таткото не е карал и ще стане една, леле-мале. Ако стигнем дотам, той работи с толкова много  хора, че имат и бременни момичета, направо.... незнам. Хем ми се иска Малвина да я изкара, хем не ми стиска  Confused Ще се радвам на майчетата с деца преболедували това чудо да споделят как мина тази гадна болест. Начетох се на какво ли не във форума  Tired Tired Tired
Ще помоля и медицинските лица да споделят какво мислят за даването на температуропонижаващи лекарства в такива случаи, защото четох че нурофена специално не бил препоръчителен в такива случаи  Sad, а на Малвина той най-добре й действа. И изобщо споделете какво знаете за тази гадинка "варицелата"  Close

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 11:23 от Alokazia

# 685
Alokazia, не се притеснявай. Може и да се разминете този път. Варицелата има инкубазионен период ок. седмица май беше, така че бъди нащрек .Казват, че при по-малките дечица протича по-леко. Не знам дали е така. Теди беше на 4. Имаше Т само първия ден, преди да избият пъпките. Него много го мъчеха сърбежите, които успокоявахме с бани от хладка вода и сода за хляб. Но и това мина за около 2-3 дена. После беше мъчително стоенето вкъщи, щото беше май месец  Mr. Green  А имахме карантина 10 дена. Дано да не заразите таткото, че при възрастните май по-тежко протичало.

лорелай, а откога започна да ностоява да заспивате заедно? Да не е преживял някакъв стрес малчо? Гледай да не разваляте обичайния режим, т.е. да го слагате по-късно или пък да се променят обичайните около времето на лягане навици, че нещата после трудно се оправят (така мисля аз).

# 686
Тодоран, и аз мислих за варианти за стрес, ама не се сещам за нещо фрапиращо....Знам ли в неговата главичка обичайните за мен неща са необичайни със сигурност. А за времето за лягане  - старая се да не променяме графиците, ама ..... надявам се да отмине бързо и да няма неприятни последици....На всичкото отгоре мисля да го пускам и на ясла след два месеца.....дано да се преборим, че не ми се мисли какви ще са бъдещите ни вечери. Hug

# 687
  • Варна
Alokazia в 99% от случаите децата изкарват много леко варицелата. Възрастните я преболедуват по-тежко, на твое място бих се притеснявала за съпруга ти повече. Но все пак ако не в яслата, Ина ще я "прихване" рано или късно (освен ако не се направи ваксина, но тук Ласи или Хелън да кажат дали е за предпочитане).
Ели изкара варицелата много тежко - с ужасно силен обрив (но това е много рядко срещано). Ники я изкара доста леко - с единични пъпки. Но при него давах Rhus Toxicodendron 30CH веднага след появата на първата пъпка - нямаше температура, сърбеж и обривът мина бързо.

# 688
Здравейте.Благодаря за паролката сега ще кача някоя снимчица.Иначе ние живеем в Сащ.

# 689
Нещо не става обаче...изписва ми че няма такова потребителско име или парола Thinking

Общи условия

Активация на акаунт