Отговори
# 660
  • Някъде на път....
Lassi, ЧРД! Всичко най-прекрасно ти желая!   Hug

Ето и моите слъчнчица (за тези, които са ме позабравили де.....  Heart Eyes)

# 661
Lassi, честит рожден ден !! Да си жива и здрава и много щастлива !!!

# 662
  • Временно
Lassi,честит рожден ден!!!Много здраве,щастие,късмет и продължавай да си все така духовита!!!  bouquet

# 663
Честит рожден ден на Дидка и на Ласи!Бъдете живи и здрави!Весело изкарване на Ласиния рожден ден...по-малко детски рев поне на днешния ден Wink

bouquet  bouquet  bouquet

# 664
Честит Рожден Ден на Ласи и Дидка! Да сте живи и здрави! bdbaloni

# 665
Честит рожден ден на Ласи и на Дидка Simple Smile Да сте здрави и много щастливи Simple Smile
Честит първи рожден ден на рожбата на пинит Simple Smile Много здраве и щастливо детство желая Simple Smile

Момичета, мен днес ме съкратиха..бях още в пробен срок, съкратиха ни към 15 човека всички заедно, всички още в пробен срок..закривала се бройката за тая работа. Честито на печелившите. Много ми е тъпо, когато малкото тръгна на ясла, аз реших да рискувам и да се опитам да намеря работя, която ми е интересна, в сферата, която ме вълнува. Зарязах сигурното място, където дори и да няма работа, с пръст нямаше да ме пипнат, за да гоня дивото. И ей ме сега Simple Smile наникъде. Интересна ми беше работата, не съжалявам, че се опитах, но ми е мъчно колко усилия положих, какви комбинации правих всеки път, когато малката е била болничка, колко пъти ме изпитваха на практика и на теория, и на края малко преди да свърши пробния срок, айде, до тука. Опитът , ще кажете, ще ми е от полза, само дето в бг няма къде да го употребя.Освен, да си бия камшика, и без друго незнам какво правя тук Simple Smile

Хубав уикенд от мен, до скоро Simple Smile

# 666
  • Добрич
Добро утро!

Вече сте го отпразнували,НО приемете и моите най-хубави пожелания за рожденните ви дни-Ласи и Дидка!!!!!

Никито,мнооооооого тъпо и обидно......Какво да кажа не знам #Cussing out

# 667
  • Стара Загора
Добро утро Hug

Честито на всички, които са празнували - Ласи, Дидка, принцесата на Пинит! Живи и здрави и много щастливи!  bouquet

Ние щяхме да ходим днес в София на РД на племенницата, покана имахме официална Mr. Green, ама пак се объркаха сметките. Първо тя се разболя - повръщане и разтройство, и отделно Поли една такава ми накашля от време на време и решихме да не рискуваме. Че ако ми се тръшне пък някой болен и ще се гръмна вече Sick
Сега ще сме на план Б - нагости на баба Simple Smile

Никитто - наистина много неприятно. Дано пък да е за по-добро и си намериш нещо още по-интересно Hug

# 668
Благодаря за пожеланията, момичета! Да ви се връщат хилядократно!

Никито, за съжаление това е действителността в Бг.  Скромните ми познания в областта на пазара на труда показват, че немалка част от работодателите постъпват по тоя к****ски начин. Назначава хора с ясното съзнание, че всъщност няма да ги остави на работа, просто му трябват за определен период от време - в така нар изпитателен срок. Юркат ги с оправданието, че се борят за постоянно място, правят ежедневието им работоподобно - както казваш - изпити и прочие замажи-очи-дейности, и накрая - кой откъде е . Свършили сте работа - що пък да ви плаща по нататък и да се набутва за осигуровки и прочие.
Много кофти, ама така е...

Но - всяко зло за добро - пожелавам ти успех в намирането на нова работа, по хубава и интересна от досегашната!

# 669
Привет, хора! Жива съм.
Много хубави новини и в същото време и лоши- но това е животът.
Първо- Честит Рожден ден на Дидка и на Ласи. Да сте живи и здрави и много да ви слушкат домашните!
Честит новина и на Хриси- браво!
Честита рожба на Маринела- ти си майка-героиня. Неведнъж съм казала, че тайничко си мечтая и аз за трето, но поне с този съпруг и в този живот няма да ме огрее. Иначе пък тази година ми се отдава да попътувам малко- в Португалия и в Турция и то все служебно.
Никито- много лошо се е получило, но това наистина ще те направи по- силна! Дано оттук-нататък да не ти се случват такива неща! Hug
Ние пък със Софи се отбиваме (нали в края на месеца ще пътувам) и да ви кажа, е настанала всемирна трагедия- малката отказва да се храни, плаче, самонаказва се, цупи се, абе въобще имам чувстовото че никога няма да се отбие. На всичко отгоре и се поразболя, но слава Богу- вече е добре. Започна да плаче даже и сутрин като я оставям на яслата, което никаго не е било. През деня също плаче, като се присети. Много ми е мъчно и все още не мего да се убедя, че постъпвам правилно.

Съболезнования и за баткото на Милиса. Sad

# 670
Честит празник със закъснение на Дидка82 и Ласи (92 Simple Smile))))))))! Да сте здрави и много усмихнати!!!

Ники - много, много ми стана тъпо и на мен като чух това...искам да ти кажа нещо - не за успокоение, а съвсем искрено - хубаво е, че дори и за малко си работила това, кото искаш - и се "опарила" след това...мисля, че това ще ти помогне да вземеш решение за в бъдще как точно да си организираш живота...разбра ме, нали? Поне няма да имаш терзания...а пък и аз искам да ти пожелая, че въпреки всичко ти пожелавам работа, още по0-сигурна от първата и още по-желана от последнат! Има такава - хубавите неща стават лесн!!! СТискам палци!!! BTW, скакво се занимаваше??? Целувки!!!

П.С. Ехмея - виж какво рочетох в една статия:
"Една приятелка обича да казва, че в България има чудна зависимост- стопли ли се времето, някой от някъде започва да бучи с флекс." Simple Smile))))))))

# 671
благодаря момичета Simple Smile и аз така се мъча да разсъждавам, всяко зло за добро и пр. да не говорим, че обективно погледнато до сега всичките ми работи са общо взето чиста експлоатация (с оглед на това какви пари взимах), само методите се различаваха, нали знаете някои пипат с кадифени ръкавици и блабла това работене за чест и слава така или иначе трябва да приключи по някое време..и наистина смятам, че можеби сега е момента да реша на къде да продължа и да, Блонди , как да си организирам живота. Права си, че ако не бях пробвала, щях да си умирам от яд и терзания какво ли би било Simple Smile аз този аватар с куче, гонещо опашката си, не случайно съм го сложила Wink Иначе аз съм геодезист, и повечето ми опит до сега е в картографията, гиса, и кадастъра. Както и да е, може да помисля и за преквалифициране, да си разширя малко възможностите, дето се вика.
Ние днес пак чистихме като откачени на къщата, ама все по-хубаво става.
Незнам дали има при вас такава тенденция, нещата (промените) да стават по няколко на куп винаги..? Например ето сега ние се изнасяме/нанасяме на нова къща и аз бивам съкратена. Преди, аз завършвам, и ми предлага брак мъж ми Simple Smile Или сватба и забременяване и пр. При мен все така става. Пък може и да си въобразявам.
п.п. Ако някой знае някой да си търси квартира под наем в слатина, нашите хазяи са насреща Simple Smile Те са много разбрани, а самата квартира е екстра, има и паркомясто и е обзаведена, и е ново (на 2-3 год.) Едиснтвено ме дразни (не само при нас, а въобще новото строителство), че холо-кухнята е едно дъълго, тясно помещение, което няма как да се освети добре.Но иначе е добре.

# 672
Здравейте,аз съм Ралица,а моето малко момченце се казва Дениъл и е роден на 05.04.Имам си и едно по-голямо момченце и чакаме още едничко на 10.04.

# 673
Привеееет  Hug
Писах, писах и нещо стана и изчезна поста, та сега отначало и по-накратко  Mr. Green
rali4ka765, добре дошла в отбора, че и още едно априлче чакаш, браво.
Честито на патерички на всички рожденици!
Честити две чертички на Хриси!
Честита радост на Маринела Фло!
nikitto , много кофти това с работата. Но пък да стягаш нов дом е много приятно нали? А квартирата в Слатина къде точно се намира? И наема колко е? Ако искаш ми пиши на лични. На мен пак ми влезе мухата да си се прибираме в София, особено след като последните 2-3 месеци все нещо се чупи колата, ама как да не се чупи като то егати и натоварването всеки ден. В същото време като се замисля че тук е по-добре за Дари. 50 на 50 сме, ще видим на къде ще наклонят везните  Grinning
teoileo, успех с отбиването.
Искам и аз работа с командировки пък  Mr. Green
t_ilieva , как ще те забравим. А Габито е много пораснала.
Дано не съм пропуснала някого или нещо.
Ще се опитам да наминавам по-често, т.е. да пиша по.често, защото аз редовно си ви чета, но от офиса и не мога да пиша много.
Милиса, моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

Лека нощ от мен

# 674
  • Варна
Rali4ka765 доре дошла в априлския отбор. Леко раждане и здраво бебенце ти желая! Още едно момченце ли чакате? Hug

милиса приеми и моите съболезнования  Flowers Rose

Хриси честита новина  Heart Eyes

Честит празник на Ласи и Дидка!

t_ilieva много е порастнала Габи! И вече с обеци  Heart Eyes (На голямата щерка тъкмо преди 2г. рожден ден й ги сложихме).

преди време бях питала за компютърни игри за малките. Е, сега пак питам.  Grinning Някой да е намерил нещо подходящо?

Общи условия

Активация на акаунт