Ето и моите слъчнчица (за тези, които са ме позабравили де.....
)
Да сте здрави и много щастливи 
Много здраве и щастливо детство желая 
наникъде. Интересна ми беше работата, не съжалявам, че се опитах, но ми е мъчно колко усилия положих, какви комбинации правих всеки път, когато малката е била болничка, колко пъти ме изпитваха на практика и на теория, и на края малко преди да свърши пробния срок, айде, до тука. Опитът , ще кажете, ще ми е от полза, само дето в бг няма къде да го употребя.Освен, да си бия камшика, и без друго незнам какво правя тук 

))))))))! Да сте здрави и много усмихнати!!!
))))))))
и аз така се мъча да разсъждавам, всяко зло за добро и пр. да не говорим, че обективно погледнато до сега всичките ми работи са общо взето чиста експлоатация (с оглед на това какви пари взимах), само методите се различаваха, нали знаете някои пипат с кадифени ръкавици и блабла това работене за чест и слава така или иначе трябва да приключи по някое време..и наистина смятам, че можеби сега е момента да реша на къде да продължа и да, Блонди , как да си организирам живота. Права си, че ако не бях пробвала, щях да си умирам от яд и терзания какво ли би било
аз този аватар с куче, гонещо опашката си, не случайно съм го сложила
Иначе аз съм геодезист, и повечето ми опит до сега е в картографията, гиса, и кадастъра. Както и да е, може да помисля и за преквалифициране, да си разширя малко възможностите, дето се вика.
Или сватба и забременяване и пр. При мен все така става. Пък може и да си въобразявам.
Те са много разбрани, а самата квартира е екстра, има и паркомясто и е обзаведена, и е ново (на 2-3 год.) Едиснтвено ме дразни (не само при нас, а въобще новото строителство), че холо-кухнята е едно дъълго, тясно помещение, което няма как да се освети добре.Но иначе е добре. 

(На голямата щерка тъкмо преди 2г. рожден ден й ги сложихме).
Някой да е намерил нещо подходящо?