Отговори
# 645
Милиса, моите съболезнования Sad   Flowers Rose
Крисчън, леко раждане и от мен, дано всичко мине много леко!

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 23:29 от Анонимен

# 646
Много ви благодаря момичета!

krischan, успешна финална права и леко раждане!

Marinela flo - честита трета рожба, много да ви радва, а на баткото бързо да му минава ревността. сигурно е съвсем нормална реакция и до няколко дни ще мине  Hug

# 647
Хриси, мила - та това си е жива новина!!! И какви са тез цветя и зюмбюли, с които се опитваш да ни заблудиш в началото...аз нещо се бях усъмнила  за ненадйното ти посещение преди седмица - 2  - а то каква прекрасна причина имало! Пожелавам точицата в теб да прерастне в здраво и прекрасно бебе!!! Маринела - е няма таова сладко и хубаво бебе!!! Страхотна  - като статуетка!!! И как да не е 2,5 кила - като видях мама каква е! да порастне и стане красива като мама!!! А батко бързо да свикне с нея и да я дарява само с ласки и целувки!!! Като прекрасната Мими - малък Мишо Hug Много, много са сладки двамата!!! И колко вниматлно го гушка, милва и целува!!! А той имам чувството - още малко и ще замърка!!! Целувки, Миленка...Крисчън - много сили и късмет и на теб на финала Simple Smile! Стискаме палци за скорошна промяна в името на темата (ВаняМ  Hug)
Пинит - честита най-прекрасна годинка в живота ви!!! Пожелавам ти все по-красиви години занапред!

...Милиса - сега разбрах за твоята загуба...най-искрени съболезнования и много, много сили! Flowers Rose

# 648
Благодаря на всички ви за подкрепата.  Аз нямам какво да добавя,понякога тишината казва много повече,а и каквото и да кажа,ще е безмисленно...вече.... Истината е ,че той наистина беше един достоен човек и истински полицай....беше само на 38г. Нека този който го отдели от съпругата му,от дечицата му...да не намери покой никога и да си получи заслуженото.  Единственото което може да се направи вече е да се помага на семейството му,както той самият отиде да помага. Те наистина имат нужда от това.     И все пак,въпреки ужасната болка,въпреки непрежалимата загуба,въпреки душата ми която крещи че го искам тук при нас.....умът ми отказва да приеме,че вече ще го виждам едиствено в сънищата ми,в които често идва....   
Да уточня,че всъщност той беше съпруг на сестра ми,но за мен той беше истински БРАТ с цялата сила на тази дума.

# 649
Милиса моите искренни съболезнования!   Flowers Rose

# 650
  • Добрич
Здравейте мамчета!

Маринела фло,честито ви бебе!!!!Да е жива и здрава!

Хриси,лека бременност!Много отдавна беше писала,че много искате второ детенце,още кърмеше и се тюхкаше ,че не става Simple Smile

Кришан,чакаме благи вести Hug

Миленче,страхотна е!

Ласи,много говорите бе,че и очи забелвате..тц,тц!Ние едва сега казахме"дай" и "няма".....Иначе пее'Мила,моя мамо",ама вие като вълк на месечина:"мамо,мамо,мамо...мамо,мамо,мамо"Повече не можем Grinning

# 651
  • Добрич
Милиса,съболезнования за батко ти!  Flowers Rose

# 652

milisa,моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

# 653
Милиса, моите съболезнования. Cry  Flowers Rose Flowers Rose

# 654
milisa, съболезнования... Sad
.......................
В нашия блок започнаха ремонтите, от всякъде се чука, блъска, блока се тресе...не мога и не мога да си обясня това ремонтиране всяка година.  Tired
Ще си купуваме къща и това си е, ако е на луната още по-добре  Crossing Arms

# 655
  • Варна
Милиса, приеми съболезнования и от нас... мъката ти ми е напълно позната и няма лек, дори и времето едва ли ще помогне  Cry Много силен дух желая на всички ви...  Sad Sad Sad

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Didka82!!!
Диде, желаем ти от все сърце много много здраве, щастие и сбъдване на всичките ти мечти. Само хубави и приятни емоции в бъдеще!!!

Крисчън, скорошно и леко раждане!
Хриси-Писи, честита ти точица. Живот и здраве, чудесно бебенце наесен  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 09:14 от Alokazia

# 656
  • Варна
Здрасти,банда!
Alokazia ,благодаря ти за пожеланието и красивите рози! Порастнах с още една годинка! Почерпете се с коктейлче, макар и виртуално!

Милиса, приеми и моите съболезнования!  Sad Много сили и на теб, на сестра ти, на племенниците ти и на всички близки на починалия!  Praynig

# 657
Прегръщам ви момичета.

# 658
  • София
Ласи, Честит Рожден Ден!Да си здрава,щастлива и много обичана!

# 659
Галка, благодаря!

Почерпете се за мое здраве с един "бонбоум", както казва Ема Laughing

Общи условия

Активация на акаунт