Отговори
# 630
  • Бургас
Честит празник, мили момичета!!!   bouquet

Отдавна не съм се разписвала, докато изчета и дошло време за нещо друго... Иначе у нас е весело  Grinning не мога да се оплача  Laughing Следобяд, ако успея да приспя и двете зверчета по едно и също време, открадвам малко време и за себе си, но е рядкост  Rolling Eyes Големият екшън настава когато Мишо се пробуди по някое време, гушна го да го кърмя примерно и точно тогава и Мимето се събужда с ре и протяга ръчички да я гушна - кого да оставя и кого да взема  Crazy Нямам търпение времето да се оправи и да излизаме на дъъъълги разходки  Flutter
Пускам две клипчета, че отдавна не съм ви показвала голямото маймун  Grinning
http://pipilotki.multiply.com/video/item/34/34
http://pipilotki.multiply.com/video/item/33/33

# 631
  • Добрич
Честит празник!!!

# 632

Честит празник мамчета! Много да сте обичани и обичащи  Hug

Тази сутрин в офиса колегите бяха ни изненадали всички дами с цветенце на бюрото. А като се има предвид, че сме около 50 жени в офиса, си е било сериозна тайна ранна мисия. За сметка на това мъжът ми нито тайно, нито явно не ме уважи поне с едно зюмбюлче, но пък направи хубава вечеря, постара се и как да му се сърдя:)

Много интересни неща/играчки и превозни средства обсъждате, записвам си внимателно!

На мен пък ми е много мъчно, че от толкова работа ми остава толкова малко време да си видя Марти:( Да, вечер му отдавам цялото си внимание, сутрин също, но ми е толкова гузно и съвестно, че изпускам такива уникални моменти...Ако можеше да измислят някакви по-гъвкави седмици за работещите майки или почасова или работа от вкъщи щеше да е тоолкова хубаво...

Между другото на мен упорито ми закъснява цикъла, нещо повече видях  EFP и дори много много малка точка на ехографа:)))))!!!
Малко ме е страх, защото не си отговаря на седмиците, но той и Марти беше станал против всички закони за нормална овулация и срокове за забременяване. Може би като видя ембрионче и сърчице ще се успокоя, или по-скоро като живот и здраве се роди едно малко скорпионче някъде през ноември  Heart Eyes

Стискайте много палци момичета!

# 633
Ей Хриси-Писи, това се казва хубава новина Simple Smile Радвам се за теб, честито! И пожелавам всичко да върви като по ноти Simple Smile Не се притеснявай, всичко ще е наред, стискам ти палци Hug

# 634
Ейййй Хриси суперрррр!  newsm44 Пожелавам ти лека бременност и едно здраво и хубаво  братче или сестриче на Марти. Той ще е страхотен батко! Честито и целувки!  Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet

Момичета, честит 8ми март! Нека сте много щастливи и обичани! Няма по-хубаво нещо на света от това да си майка и жена!  Hug  bouquet

# 635
  • Варна
Бъдете като тревата  family - изправяйте се, когато ви газят!
Бъдете като кокичето  Flowers Sunflower- намирайте топлина дори в снега!
Бъдете като звездите * - близки и далечни, даряващи любов и светлина!
 Heart Eyes Честит 8-ми март, МИЛИ МАМИ!   Party Time

# 636
  • София
Хриси, страхотна новина! Пожелавам ти лека бременност  Hug

# 637
Ей здравейте мили мами исках само да ви почерпя за нашият първи рожден ден но така и не се научих да качвам изображения.И все пак честит празник на всички макар и със закъснение.Честит празник и на всички бъдещи рожденици,да са живи и здрави и да радват мама и  тати.Целувки  Hug

# 638
  • Временно
Хриси,толкова хубава новина!!!Дано всичко е наред и наесен Марти да е горд батко!!

pinit ,честит първи рожден ден на твоята госпожица!!!Да расте жива и здрава и само да ви радва!!  bouquet

# 639
hrisi-pisi честити 2 чертички!  :hug
Аз вече съм на финала, но това бебе не иска да излиза. Нямам търпение вече да го гушкам, а и баткото като се върне от яслата и му вика: "Хайде, бебееееее" и ми гушка корема, представям си какво ще бъде като се роди, не знам как ще го опазим малкото. Като имам новини ще пиша!!!

# 640
Здравейте,сладуранки!
Хриси страхотна новина.....живо и здраво беб4е на финала!
И аз да ви зарадвам с :На 25.02 се роди 3 тата ми рожба Ира Марина!Милата само кокалки е 2.500 кг 48 см,надявам се скоро да напълни бузките!
Които иска да види снимки да заповяда във феисбука(Marinella flo) Hug
Имаме страхотни проблеми с Димитри,много ревнува от бебето и постоянно я удря и блъска...незнам какво да правя,засега са разделени в разли4ни стаи и само бягам от едната в другата....лудница Tired

# 641
Леле, страшно сладка бебка ! Маринела, да ви е жива и здрава ! Grinning

# 642
Милиса  Cry Hug

# 643
Хриси , много се радвам за теб  Hug Hug

krischan , стискам палци за леко раждане .

Marinela flo , пълна къща при теб , а. Горе главата.

Милиса    Praynig Praynig

# 644
Хриси, честито! Леки и безпроблемни месеци до края и едно здраво и послушно бебече на финала!

Krischan - леко раждане!

Милиса, приеми и моите съболезнования! За брат ти Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт