Отговори
# 615
  • In someone's dreams

Честит празник!

# 616
Здравейте момичета!
ЧЕСТИТ  8 МАРТ  Hug

# 617
  • Варна
Честит празник, момичета!

Хелън с Лотото може да се играе по няколко начина. Нашето е със животни, разделени на "Животни в гората", "Домашни животни", "Животни във фермата" и прочие. Та първо могат да се учи как се казват и да се показват. После да се търси мястото на всяко малко картонче върху по-големите картони и да се подреждат. А за по-напреднали - "играчите" теглят от купчинка (картончета, обърнати с лице надолу), който пръв успее да изтегли и нареди всичките си картончета - печели.

Невена за момента е на първите два варианта.

Ласи на мен ми се струва, че няма да е толкова интересно колелото без педали, но нямаме опит с подобни транспортни средства. Мисля си, че тротинетката с четири колелца, която стои сама, е по-добре, но може би за по-големи дечица. Триколката също е доста разпространена, може би такова ще вземем за лятото.

# 618
# 619
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАМИ!

Бъдете здрави, обичани и много усмихнати!

# 620
  • Варна
Честит празник, мили мами! Да сте здрави и мнооого обичани!   bouquet
Честита дъщеричка на Маринела фло!

# 621
Честит празник , мацки !!! Да сте живи и здрави !!

Честита дъщеричка на Маринела фло. Да и е жива и здрава и много обичана .

Благодаря ви за пожеланията. Да ви се връща на всички ви . По-големи и по-хубави къщи да си купите.

Коско въобще не обича да реди пъзели. Играе само с коли , камиони , багери . Знае вече най-разпространените марки коли. Горе-долу като онова детенце ,което го даваха в България търси талант.

# 622
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И ЦЕНЕНИ!

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАРИНЕЛА!

# 623
Честит празник мили дами! Бъдете много здрави, щастливи и обичани жени и майки!  newsm51

Честита дъщеричка на Маринела_фло!

Аз за подарък за РД-то се замислям дали да не му купим акумулаторна количка, преди време се вози на такава в едни приятели и цяла вечер не слезна от нея. Сега даже има някаква на промоция в хиполенд, даже и с родителски контрол. Ако някой има впечатления моля да сподели  Hug

Весел празник!  newsm24

# 624
Честити 8-ми март, момичета!!!!!
Желая ви много, много любов  - да се чувствате винаги обичани желани и уважавани майки съпруги и най-добрите майки на света!!!!

Тиффани, Бобката има такава кола - джип. Много му харесва, направо го обожава, само дето където и да отидем всички деца му се качват на главата и почват да реват да се возят и те Simple Smile)) нашата е от Чиполино - струваше към 100 и няколко лева  Peace

За колелата без педали - мисля, че не бих взела такова на Боби, имам усещането, че няма да му допадне особено,по-скоро такова с помощни колелца  Peace Но пък Ласси, ако ни дадете едно кръгче с бъдещото колело на Ема и на Боби вземе , че му хареса - на драго сърце бих му взела Simple Smile Най-много ми хареса това, че са по-безопасни. Аз имам доста тежка контузия с колело, като бях на 7, точно на 14-ти септември паднах, избих си два зъба, слава Богу млечни, получих цицина, насиних си окото и за капак комоциум (незнам дали се пише така  Embarassed) Вместо да тръгна на училище, стоях 20 дена на тъмно в стаята вкъщи и тайно надничах децата през щорите  Wink Та мен ако ме питате ще ги забраня със закон тези колела, ама няма да ми се размине  Peace

# 625
# 626
Здравейте и честит празник! желая на всички ни да сме здрави, весли и обичани Simple Smile
Честита рожба на Маринела Simple Smile Много да я радва и да са много щастливи всички!
Ние и този уикенд прекарахме в чистене на бъдещия ни дом, и най-интересното е, че няма изчистване..незнам май ще разбере само, който е чистил след строеж..просто прахта излиза отвсякъде...Но иначе става супер! Имаме и много ненаправени неща, но по 1, по 1, като съберем парички и така..От днес започват да идват на огледи в сегашния ни дом (нали сме под наем). Дано бързо го хареса някой, та да не идват често хора..Ами то май нямам какво друго да споделя, само чистене хаха
п.п.бях писала, че сме си взели билети за няколко постановки, резултата е: 'Боси в Парка' и 'Детектор на Лъжата' ни харесаха. 'Още веднъж отзад' - по-скоро не..
Ами весело посрещане на празника от мен:)

# 627
  • Временно
Честит празник скъпи майчета!!!Много обич,хармония и разбирателство!

# 628
Ето ви и един стрхотен поздрав от мен!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bVEvDlflrJU

Благодаря на всички за  страхотните пожелания!!!

Целувки и страхотен празник!!!

# 629
Щях да забравя да ви поздваря с тази песен (Милиса е пуснала същата) клипчето го правих миналата година по това време и го посветих на моята майка...

http://sisee2008.multiply.com/video/item/65/65

Милиса,моите съболезнования за брат ти Cry

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 23:29 от *Сиска*

Общи условия

Активация на акаунт