Отговори
# 600
Eмма-та и аз незнам, отначало мн сухо почва ама после става интересна. Но може би защото чета по малко и затова не ми омръзва. Ама то нали знаеш, че повечето класики са така Wink  Hug

Милена честита ви нова къща   bouquet

# 601
  • Стара Загора
Привет,

Хелън, много страшно ми звучи това, което правите, като прочетох в каква насока ти трябва помощ. Успех Hug
Честита нова къща на Миленаг, много щастие и любов в нея Hug
Честита нова работа и на Галя Hug Много са хубави, разгледах сайта Simple Smile

Ще чакам и аз съвета за играчките, макар че съм решила никакви играчки да не й купувам до РД. Всичко стои и не го поглежда, по цял ден дремем на компютъра да "пей йейята" http://www.youtube.com/watch?v=BbD_TFIveK8&feature=channel - гледаме ги всичките с голям интерес, научи се да пее "тикъл тикъл" и по цял ден ми пее hahaha
В понеделник сме на ясла, дано само да е здравичка.

Леко адаптиране на Невенка на яслата Hug
Ние отиваме на село да подремем при баба Mr. Green

# 602
Добра ви неделя...какво, сгушили сте е пред ТВ-то докато спят бебоците ли??? Аз това правя...сутринта минахме покрай Комсет и купих на Елица Лого 2 - но  за 3-6 години (нямаше Лого 1 - много ме е яд - сигурно е било по-подходящо) - но горе долу си измислихме и с това Лого игра. Пак е на Равенсбургер, като Колориното, което Ясмина беше прпеоръчала - но е с малки картонени форми различни цветове, които трябва да се нареждат на едни формички...малко е пипкаво за Елица, но пък се кефи да хвърля зара (който е с цветовете) и после търси цвета, който се е паднал на зарчето - то игри винаги могат да се измислят де!!!  Та ако намерите някъде Лого 1 на Равенсбургер за под 3 години - пишете.
Иначе на 03.03, както мама Ваняиван е писала се засякохме случайно в един кварталски магазин - видях бебе Зара, която ми се стори наистина доста пораснала...много е сладка, на мен лично много ми прилича на Боби - и накрая ме дари със страхотни усмивки...много едно такова ми се размъти отвътре като го видях това малко бебе Simple Smile А иначе добре, че видях Ваняиван, защото без много да му мисля си купих една страхотна рокля (Април съм на кръщене на едно бебе в Атина - имаме приятели там...) - та моята дружка от Гърция ми каза, да сме много красиви, защото нямало само гъркините да бъдат намазани и нафукани...та за първи път ще се събираме петте дружки от студентството и дано да стане, защото тъпите БГ Ер вече ни промениха полета (съкратиха го с ден и половина ooooh! и то случайно разбрахме, никой не ни предупреди..)..много ме е яд на тях!!!
...аз все се дразня на хората, които постояно мрънкт как било в БГ и т.н., но неюо напоследък много съм набрала и аз...но това не е за неделния следобед - така сте си го спестя и на мен и на вас...
Това е от мен, мацки!
Целуууууууууувки!!!

# 603
  • Временно
Имаме си още едно ново попълнение и то от10-ина дена..

25.02.2010  - Ира-Марина (2520 г) на мама Marinela flo (термин 22.03.)

Да и е честита девойката на Маринела!!!  bouquet Да расте жива и здрава!!!

Иначе при нас нищо ново.Расте детето,а аз искам вече още едно.То аз отдавна искам,но имаме някои съображения,финансови за съжаление. Confused
Преди няколко дена продадохме зимната количката и старото столче за кола,тя беше с нас когато ги давахме и голям рев му дръпна,та веднага отидохме и купихме триколка-голям мерак и беше отдавна,навън като види триколка направо пощурява и сега понеже е лошо времето вкъщи си я кара. Laughing

Миленка,честит ви нов дом!!

Ласи,Макси е страхотен!! Heart Eyes

# 604
Ура, честито на Маринлека Фло Simple Smile)))

МНого се радвам за тях - да им е жива и здрава Ира-Марина, много хубаво име са избрали  Hug
Направо настръхнах като чух за новината, нали ми е прясно, направо се върнах в предродилна и после се видях на количката - щастлива мама за втори път Wink

# 605
  • Варна
Да е честита щерката на Маринела!  Heart Eyes

Хелън това Лого не го знам, но по твоя препоръка ще го потърся.  Сега погледнах в сайта на Комсед, интересно изглежда. Peace

за играчките - Невена предпочита пъзели и конструктори. Купих й няколко пъзела на "Златното пате", но по качество значително отстъпват на Равенсбургер. Имаме и дървени пъзели на Goki - не са лоши.  Понякога се чудя как има търпение - тъкмо нареди пъзела, развали го и айде отначало.

Куклите засега не будят никакъв интерес, от "момичешките" играчки най-много си играе с една малка кухня.

Иначе освен Колорамата мога да препоръчам и Лото (ние имаме подобно, но със снимка на  животни). Сега опитвам да я уча на Мемори, но предимно разпилява картите по пода.  Laughing

За РД смятах да купувам телефончето на Фишър Прайс, но като гледам как въобще не обръща внимание на кученцето, взех да се чудя. Eva_merry  Сианка играе ли си с телефона? Каква триколка купихте?

# 606
  • Временно
Ясмина,Сиана сега се заиграва с телефона повече отколкото когато и го подарихме.И все пак не мога да кажа,че му отделя кой знае колко време.Но определено сега и е по интересен и повтаря след него - пет,осем и т.н.

А за триколката -ето тази взехме,мисля че фирмата е българска - Мони.

# 607
Честита дъщеричка на Маринела! Да е здрава и много щастлива!

След предишния разговор за пъзелите се амбицирАх и сподобих Ема с един на Равенсбургер. Обаче освен на моя, не се радва на ничий друг интерес Mr. Green 100 пъти го редих почти сама, белким се амбицира и детето, ама не и не. Сеееди си там и събира прах. Та затова, засега приключихме с пъзелите.
Много по-интересно й е да разглежда книжки и да ги "чете", а аз като една запалена читателка не й противореча Laughing Много искам наистина да обича книгите и четенето.

За РД-то - искахме да вземем колело, защото нямаме триколка, пък и тя ми се струва голяма за триколка вече, та порагледах по сайтовете и установих, че за тая възраст се препоръчва горещо колелото без педали - помагало за развиване на чувството за равновесие и било преход към голямо колело без помощни гуми.
На мен ми се струва супер неинтересно, ама майките твърдят, че децата го обожавали- та съм в чуденка сега на тая тема - някой да има лични впечатления от това постижение на техниката?  
Ева, закъде бързаш душа?  Laughing  На баир лозе трябва ли ти?
Изчакай още малко, дано ви се разрешат финансовите притеснения в най-скоро време, пък тогава и за второ се наредете Wink    

Хелън, ти нали знаеш, че в Гърция кръщенето е цяла сватба? Гъркините са гласят като за виенски бал, задълже с дълги рокли с презрамки и голи гърбове се спрятат, та ако твойто тоалет не отговаря на гореописаното - се приведи в гръкоугоден стил, докато не е късно още. За справка - кръщенето на Ема - там гръцките девойки са по таквиз рокли, пък ний - виждате в какъв вид сме докарани. Все едно обаче - завид за Атина - обичам да ходя там, пък га ли ще ми се отвори пак път newsm78
Поне нагласих почивките вече- за юни и септември, та имам цел в живота Mr. Green

Ванче, дай някое фото на Зара - да видим и ние дали прилича на Бобката.

# 608
Привет мами и от мен! Hug
Честита дъщеричка на Мариела фло! Hug
На Миленая честита къща! Peace

Пъзели много обича детето, аз купувам едни дървени такива, вие такива ли взимате също или тези са други? И аквадудъл взехме, но внимание- хич. Naughty Crossing Arms

Я кажете мами от София - коя кухня ползвате вие - в София сме за месец живот и здраве по празниците, и искам да запиша малката на кухня - но коя от всичките? Shocked  Mr. Green Ози, Люси... Ако имате отзиви - ще се развам да препоръчате. Hug

Още, още - за подаръците - май искам да е нещо, което пее на български, тука само чуждоземски са песните на играчките, та май ще е на Фишер прайс - или букварчето, или кучето? newsm78

# 609
Да е жива и здрава дъщеричката на Маринела   bouquet Heart Eyes

Ласи не са ли още малки за таквиз колела, смисъл то е ясно, че е на принципа на кончетата и количките с избутване, ама ми се вижда доста нестабилно за 2гд детенце. Поне за моето съм сигурна, че е още малка за такъв вид екстремални спортове  hahaha

Единственното нещо което не и омръзна на Габи е да реди пъзели. Много обича. Стигнали сме до 30части сама Simple Smile

ЛУРДЕС Габи хапваше на Хер бебе и много и се услаждаше, вкусни, ранородни манджички с много месо и с доста зеленчуци. Simple Smile Айде идвайте си вече, ако ви остане време се обадете да се видим  Hug  Heart Eyes

За подарък мислим да и вземем една палатка с Мики Маус Simple Smile

# 610
Бобката обича да играе с конструктори и пъзели като Невена Simple Smile Но най-любимата му игра на последък е да си играе на майстор Мани (от Дисни канала) - взима си куфарчето с инструментите и тръгва да ремонтира - най-много му допада електрическата отверка - с нея разглобява и сглобява едно хеликоптерче - нали хвана хеликоптера и калкулатора на прощъпулника, та може и за авиоинженер да тренира детето Simple Smile

За подаръци още не сме мислили, по-точно бяхме говорили за колело, но все още ми се вижда малък, та не ми се ще да го складирам и него вкъщи - вече няма място за мен, скоро ще трябва и ние да си купуваме нов апартамент като МиленчетоГ Simple Smile

Благодарско за интересните игри - това Лото и това Лого ще взема да ги потърся  Hug

Да вземем да направим една софийска срещичка, докато е тука Лурдес, искате ли?

А за роклята на Хелън - не е дълга, ама много е хубава, ще и завидят гъркините - Хелън да пуснеш после снимки, че да те видят всички колко си хубава Wink

Иве, то аз снимки вече не смея да пускам, но ти предлагам на живо да Зарито Simple Smile
Бобката е все още в Бургас, тъй, че ако решиш да се разхождаш с Максито, свиркай да се присъединим и ние - аз правя едни дълги обиколки из магазините в района и да ти кажа често много изненадана оставам понякога - има доста хубави неща Simple Smile

# 611
Ето ме и мен !Като има бебе и аз се появявам Laughing
Честита принцеса на Маринела Фло!
Честит нов дом на Миленаг!Ласси относно колелата нямам личен опит моя позната има и доколкото разбрах от нея има май 2 модела до 2г и над 2год.А един ден видях едно детенце с такова колело и тъй като и аз съм впечатлена от тях ги поразпитах.Взели са по-голямото въпреки ,че е бил по-малък с 1-2месеца .За 1-2 седмици е свикнал и кара все по добре.В магазина на Росинол ги имало.
На нас пъзелите изобщо не са ни любими  дайте ни отвертки,чук и коли за да разглобява  и да кара.С телефона на фишър прайс  хич не си играе,много рядко за по няколко минути.
Лурдес аз вземах на Ози,а наблизо до вашия блок има пункт на ян бибиян и тя  става.
Ние  удряма на камък с яденето не иска почти нищо да яде Освенннн  пилешка пържолка,мръвчица,кренвирш колкото и да го вардех се принудих да вземам .Напоследък яде по един път на ден , пие чай ,вода ,компот разреден с вода като за световно.От няколко дни му взех Саностол белким прояде ,че .....

# 612
Страхотна новина - да е жива и здрава малката Ира-Марина - бързо да порасне и да стане прекрасна като мама!!!

Лурдес - НЕ ти препоръчвам мама Люи...лятото 1 месец бях на тях (държавната беше отпуск) и съм доста недоволна - многоми бяха брашняни - едни сосове,не можеш да разберш кое  супа, ое - манджа и вътре плуват по 1-3 предмета...после само 1 седмиця бях на Ян Бибиян и съм много, много доволна!!!
Ваняиван и Ясмина - от Лого 2-то на Равенсбургер не съм свръхочачрована, он все пак е интересно...може би Лого 1 юе им е по-интересно - но не зъм го виждала...струва около  7 лв, така е си заслужава да го пробвате...А с това Лото какво точно се прави???
А за тези колела без гуми не съм чувала newsm78 сега ще се позаинтересовам!
Цеууууууууууууувки!

П. С. Ласи, роклята ми не е с презрамки и е с дължина до коляното...ама ще компенсирам с красота, какво да правя Flutter Simple Smile)))))))))))

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 23:44 от helenblondy

# 613
Честита радост на Маринела! Да и е жива и здрава малката дъщеричка!

Ласи, и аз загледах едни дечурля в парка с таквиз колелета (Хелън, ето да видиш що за чудо е това http://misto-bg.com/puky/kolelo-bez-pedali.htm). Не знам обаче как би го приела Марта. НА мен по ми се иска да й купим тротинетка с три колелца (в същия сайт имаше такива). От времето, когато Теди беше на нейната възраст, помня, че му взехме колело с помощни, най-малкия размер, и няма и за половин час той разбра какво трябва да прави с крачетата и много скоро караше и не слезе от това колело, докато не му умаля съвсем. Та не знам... по-скоро ми се ще да я пробвам на нечие, пък ако прояви интерес, ще й вземем.
Лурдес, нямам голям опит с кухнити. Ползвали сме Ян Бибиян. Храната е разнообразна и добра, но проблемът за нас беше, че е доста кашава. Марта пък вече предпочита да не й е съвсем кашаво и да дъвче (не е за вярване, като се има предвид, че миналото лято всичко пасирах).

Честит празник, майки!

# 614

Общи условия

Активация на акаунт