Рали, паролата я има на 1 стр. на темата

, а на Малвина той най-добре й действа. И изобщо споделете какво знаете за тази гадинка "варицелата" 

установих, че живот и здраве, ако всичко е наред, и моите дечица ще имат същата разлика

Продължава и с вечерното сукане поне 3-4 пъти. През деня - основно като заспива на обяд, през останалото време - ако нещо не е на кеф.

Относно въпросите ти - вярно е, че не е лесно човек да се грижи за две бебета /защото колкото и голяма да ми се вижда Мимето в сравнение с Мишо, тя също си е едно голямо бебе/, но като ги гушне човек, а и особено нощно време като заспят, сърцето ми се пръска от щастие, че ги имам
Да е жива и здрава майка ми, която се пенсионира есента и сега е почти на мое разположение /следобяд ходи в сестра ми, че имам племенник-първокласник/. Мимето почти не ревнува, дори мога да кажа, че дори ми помага понякога - най-вече да ми донесе памперс за Мишо, макар, че тя по-скоро има желание да го носи и гушка

Непрекъснато досега имаме баба на разположение, но това е още няколко дни. Боби беше 2 седмици в Бургас, оставала съм с двамта за по няколко часа - спира ми тока
Все така ще стане, ч1е плачат едновременно и единия трябва да се оправя сам - познайте кой е за сега
Незнам как ще е от следващата седмица - а детегледачка не искам да взимам, поне за сега съм категорична - трябва сама да се справя
Възхищавам се на всички други майки с породени детос могват с всичко на мен ми е трудно