за подмишница Бг патент

• 5 965
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Добре де, няма ги потните кръгчета под мишниците, а какво става с миризмата?
Когато тялото е чисто - миризма няма.
Миризма се появява, когато потта престои.
Не си ли забелязала, че по морския бряг е рядко срещано някой да мирише на пот.
Да, защото сме голи се потим по-малко, морският бриз помага изпарението да става по-бързо и отнася миризмата към сушата. А на нас донася миризма на море и гниещи водорасли.

# 16
Е как японка?Ей,Боже,пак са ни изпреварили в патента!Сега като се замисля, тия ленти май не са чак толкова безполезни - преди време така прокопсах една тениска,ама не от пот,а от ...ролон-а.Представям си лентите - потиш се,хвърляш,сменяш; потиш се,хвърляш,сменяш.Нещо като дамска превръзка за подмишници.

Май отива към Красива мама...

# 17
  • Ямбол
А аз направо вече виждам рекламата със ъ-ъ-ъ-ъ, кръвта е синя, значи потта може да я направят зелена.
Течността се превръща в гел и като си вдигнеш ръцете нагоре от тях хвръкват цветя и рози ароматни.

# 18
Това ми мирише  на алхимия, едни силно летливи, неприятно миризливи вещества вземат, та си прегрупират атомите в други молекули на приятно миришещи.
Но пък тия от рекламата на гей микросплей твърдят, че са го постигнали - и кенефът замирисва на алпийско пасбище.

# 19
Да не подхващаме темата реклами в тази по-добре  Wink

# 20
Какви неща съществуват без дори да предполага човек!!!
Ама кому е нужно туй приспособелние, при положение, че вече има ефикасни козметични средства дори за обилното потене.

# 21
  • Ямбол
Какви неща съществуват без дори да предполага човек!!!
Ама кому е нужно туй приспособелние, при положение, че вече има ефикасни козметични средства дори за обилното потене.
Всичките козметични средства са на принципа на запушване на потните жлези, което не е много, как да кажа, здравословно.
То е като тампоните и превръзките, дори не тампони, а тапи направо.

# 22
Лили, моя приятелка ходи при дерматолог, който точно с козметика и разреши "потният" проблем завинаги.
За другото съм съгласна с теб.

# 23
И и е натоварил още малко бъбреците и понарушил топлинния баланс в жегите.
Ако нещо е трябвало да не е така, а така, природата е щяла да го направи така.
При изпарение на потта излитат молекурите с най-голяма енергие, във всички сручаи по-голяма от средната, следователно средната на останалите започва да пада, което си е охлаждане.
Японците преиграмат на тема лична хигиена, вече има хотел за 1 час. Наемаш си стая през обедната почивка, взимаш душ и отново на работа.

# 24
  • на брега на морето
И имат специални таблетки, които обезмирисяват, сетете се кое Laughing

# 25
 Много миризлива тема сте подхванали бе Laughing
 И този дунапрен от бг.творението като постои 2часа подмишниците на какво ще смърди се чудя. Комбинацията от изк.материя и пот ще е смъртоносна просто....почти като хим.оръжие Laughing

# 26
Селяните се възбуждаме и от естествена миризма на жена, останалите си купуват Плейбой.Peace

# 27
Естествена миризма на жена е едно, вмирисана на пот/ в комбинация със синтетика/ е съвсем друго нещо. Wink

# 28
  • на североизток от Рая
 Чувала съм ,че някои народности не се притесняват от миризмата на пот.Това направо ме разби.Отврат...

# 29
Ами то у нас долу горе от 20 години, от как се почистват жените под мишниците и отдолу. По рано само туркините се бръснеха отдолу. Долу горе и от толкова години е гнусливостта ни.

Общи условия

Активация на акаунт