за подмишница Бг патент

• 5 965
  • 31
  •   1
Отговори
Здравейте! Преди няколко години си спомпням, че гледах по телевизията едно предаване, където представяха нещо подобно на плат, която се слага подмишницата. Закрепваше се с ластик за рамото и предотвратяваше  да се вижда изпотеното място. сега се опиттвам да намеря такова нещо, но дори незнам как се нарича Sad ако някои се сеща ще бъда много благодарен поне името да ми каже.

# 1
Не беше предаване,а беше репортаж в който коментираха,че жена е направила това ...ъ...изобретение и го е патентовала.И не беше "нещо подобно на плат" ,а беше нещо подобно на тънък дунапрен,увит в плат и с ластици,които се закрепваха на раменете,абе разбра ме...И,да,не можеш да се сетиш за името на това изобретение,защото то просто нямаше такова.Това е което аз си спомням отпреди толкова години.А на теб за какво ти е?Не можеш ли сам/а да си направиш?

# 2
Да точно за това става въпрос, но май казаха някакво име. ... .. е няма ли да се продава по магазините такова "изобретение"

# 3
Защо не пробваш рол-он на REVLON,серията Mitchum.Помага много при обилно изпотяване.

# 4
Гель для ног спира изпотяването и под мишниците.

# 5
Това "изобретение" отдавна се продава по света,  в пакети като дамски превръзки - http://www.sweatguard.co.uk/Sweat-Pads
Една дама от Япония го е патентовала преди доста години, у нас не съм чувала да се продава.

# 6
Едно време функциите на това чудесо ги изпълняваха космите.
Глей хората как си създават проблеми, решават ги, и си ръкопляскат. И пари изкарват.

# 7
  • на изток от рая
Една приятелка лепваше всекидневна превръзка на дрехата и си свирукаше.   Laughing

# 8
# 9
Добре де, няма ги потните кръгчета под мишниците, а какво става с миризмата?

# 10
Къпем се?Евентуално.

# 11
Ами мирише си, но не се знае кой.

# 12
  • Ямбол
Когато тялото е чисто - миризма няма.
Миризма се появява, когато потта престои.
Не си ли забелязала, че по морския бряг е рядко срещано някой да мирише на пот.

# 13
Уф , на мен носът ми е супер чувствително място и винаги ми мирише някъде на нещо  Sad
Аз не питах за себе си , а по принцип.

# 14
Миризма се появява, когато потта престои.
Не си ли забелязала, че по морския бряг е рядко срещано някой да мирише на пот.
Миришещи на пот има навсякъде,морето не помага в случая.

Общи условия

Активация на акаунт