СЕПТЕМВРИ'09, тема 10

• 18 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Мерси на всички за пожеланията за именничката Heart Eyes
Валка,извинявай,ама мъжа ти наистина е много прост.Моя,ако ми каже такова нещо,ще му направя живота черен.Хапче ли?Той иска ли да изгуби мъжкото си достойнство докато спи? #Cussing out
Ох Мама Т то май от boots не може да се поръчва за БГ,а колко са ефтини пюретата........редовно си копувах от там мокри кърпи разкошни(техни на бутс) 2 пакета за 1 паунд....
Ние пък в момента нямаме никакъе режим,защото беба почна да папка през 2-2.30 часа.Ляга си мнооого късно към 11.30-12 часа,но за сметка на това спи цяла нощ непробудно до към 9-10 часа.Напоследък храненето ме притеснява,понеже суче по 5-10 минути,иска веднага да я изправя,оригва се силно,после повръща 2-3 пъти обилно ShockedСамо вечер когато и се спи суче по дълго.А някой има ли със слузести акита?
Губят ми се Мая Чекелова,Находката,Кри6ками6ка..........айде бе мацки къде изчезнахте?

# 211
Кой посредник да ползвам, за да поръчам от Boots? Дайте съвет! Само за един знам, ама не се сещам за името сега  newsm78

# 212
LaDiDa Как става поръчването с посредник?Има ли някаква тема където мога да се информирам?Че наистина си заслужава с тия цени...

# 213
  • Бургас
MammaT , пиша ти на лични да не спамя темата.

# 214
  • София
Само вечер когато и се спи суче по дълго.А някой има ли със слузести акита?
Никола. Диета - не диета, не се оправят и това е Tired Единственото, което ме утешава е, че доста майчета из форума пишат, че и при техните деца е имало същия проблем и се е оправил със захранването.

# 215
Добро утрооо Hug
Днес съм направо наспана/ако може да се каже/ - Борко е легнал снощи към 23.00ч и се събуди след 4.00ч тая сутрин - направо не повярвахме..Е, после се наспа в 6.30ч, но си е друго нещо да сме спали поне 5 часа Mr. Green Ама нали все трябва да има нещо - от вчера ме боли едната гърда. За кратко ме заболява като все едно ми слиза кърмата, но много по-силно, а снощи забелязах, че зърното й е направо бяло newsm78 Боли и като я изцоква, казвайте от какво може да е и какво евентуално да мажа?
Баткото - проблеми не съм имала никога с напикаване и  наакване и т.н. Той отрано се научи да сяда на гърне и разбра, че е неприятно да ти е нацапан памперса, а после и бързо се отучи и от него. В яслите също никога не е имало проблем с напишкване или оакване, но там им даваха гърнета. Сега проблема в градината е, че тоалетните са с клекала /т.е. дупка/ и той явно изпитва страх или неудобство-незнам, та гледа да пиша там рядко, а за акане- винаги е стискал, докато се прибере вкъщи, даже и да сме на гости някъде не иска да ходи по голяма нужда там, а да се прибираме вкъщи Sad
Ладида, аз не бих си купила чантата, точно защото 2 години ще съм с количката и няма да ми е нужна. За подарък обаче - всеки заслужава, пък нека и да е далеч РД Wink
Днес ще излизаме, за да купя подарък за РД на сестра ми и засега съм намислила да й купя някаква дрешка, но приемам и др.предложения Simple SmileПо тоя повод, понеже и аз имам на края на месеца, мисля да си закупя нещо и за мен/макар че си бях наумила да не купувам дрехи, докато не поотслабна/ EmbarassedВсеки път като се погледна и smile3511, ама викам че може да си повдигна самочувствието с един парцал, а? newsm78

# 216
Valkata, твоя мъж е голяма работа. Ти пък му кажи, че преди да пиеш или ядеш каквото и да било, ще го караш първо него да вкусва от твоите неща Simple Smile Кой знае как ще му подействат такива хапчета на него Simple Smile  Crazy

Ладида, аз пък бих си я купила чантата по простата причина, че на мен като нещо ми хареса и ми влезе в главата, не излиза оттам докато не си го взема. Защо да се тормозя толкова време като мисля за нещо и ми става като фикс идея. По- добре да си разреша проблема като си взема съответното нещо Simple Smile  Crazy
Аз затова разглеждам по магазините само ако имам финансова възможност и съм тръгнала да купувам. Иначе изобщо не гледам.
По този повод ще кажа, че преди 2 години си харесах страхотен часовник на Tissot. Малеййййййй, идеята да го имам така се вгнезди в мислите ми, че съм го мислила постоянно. От една страна уж трябваше да си го взема за рожденния ден( а то оставаше още около месец до него), а от друга- тръпнех от нерви и нетърпение някой да не го купи дотогава. Та.. въртях се около магазина и накрая казах на мъжа ми- " Отивам да тегля пари и да го купувам часовника", а той : " Е, не е ли малко раничко", а аз: " А като стане време, може и да го няма". Фръцнах се и отидох да го купувам.
Взех го и летях от кеф, а моя мъж ми казва: " Сега като се приберем го прибираш часовника и ще си го изкараш на рожденния ден"... Аз кимнах одобрително и познайте : " На следващия ден се бях издокарала с часовника" Simple Smile хаха  Flutter

# 217
Добро утро и от мен!
Радвам се на тези дето са се наспали Simple Smile!
Ние имахме гости,нали имах имен ден, и малкия стоя със нас до към 1 часа.И аз си викам тъкмо сега като е ял в 00:30 ще спи до сутринта.Да да ама не ... Стана в 3,после в 6 и ... после в 9.Сега яде и се успива пак.а Аз трябва да поизчистя  Weary, ще прибирам коледната украса.Поне таткото го изгонихме на работа Grinning та може да си не давам зор .
Valkata а как да се присъединим към албума.Аз си направих ,ама незнам как да се включа при вас.
Ла ди да  и аз бих си купила чантата.Все пак и ние сме Хора ...казвам го щото сега покрай бебето май забравяме за себе си а не трябва. Wink
Аиде Лек ден на всички  Hug

# 218
На нас ни се размина имунизацията заради тези морбили оставихме за вторник вече трети път я отлагаме да видим дали ще я сложим някога.
Малко нови снимки от нас ако на някой му се гледа:
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/jaklin-na-desi-k84.430560

# 219
Ладида,мерси за отговора,май от Бутс няма доставка,пък и то много сложно с тия посредници...

# 220
Добрата новина е, че децата, родени през 2010 г. ще бъдат вече защитени срещу пневмококови заболявания и инфекции, причинени от хемофилус инфлуенце тип В. От безплатната задължителна ваксинация, обаче, няма да могат да се възползват родените през 2008-2009 г. деца, които сега са във възрастта до 2 години, носеща най-висок риск от развитие на пневмококови заболявания. За тях имунизацията остава препоръчителна.
Вижте какво намерих .Гадоооооооооооост smile3511

# 221
desi_k84 ,страааашна бузанка!!!!
!
.А някой има ли със слузести акита?

Понякога има нещо като слуз...но на следващия път няма

# 222
desi_k84 ,страааашна бузанка!!!!
!
.А някой има ли със слузести акита?

Понякога има нещо като слуз...но на следващия път няма
и по двата въпроса коментирам по същия начин - и за бузанката, и за акото  Joy  Peace

# 223
Добър ден и от нас!
И аз съм на вълна чанти та в тази връзка ето един сайт за мамите, които не им се обикаля или не могат. Хубавки са. Сестра ми си купува от там. А сега и намаления имат:
http://www.paolobotticelli.com/bg/list/index/act/sub/id/89/page/1/index.html
Ladida мерси за инфото за пюренцата. Бате ще го командировам да проверява.
Момичета вие кога възнамерявате (или ви се налага ) да се върнете на работа?  newsm78

# 224
Здравеите маминки Laughing,аз малко сам се уклюмала   Sad но нищо ще мине    Ладида-имаш ли вьзможност куписия а и нали скоро ще почнеш да работо Wink и рожденияти ден е скоро Joy    Шамии и аз имам по голямо детенце ,но не сам имала този проблем с напишкването системно случвалосе еняколко пьти дано да отминат нещата барзо че и на него не му е комфортно  Simple Smile                                                                                                                                                             А моита малката продалжава да не иска да цока от шишето едвам 20 мл newsm78 newsm78 след това цока от мен ама дали и е достатачно newsm78,но да ви се похваля папахме 2-3 лажички пре от тиква(не и допадна много),но снощи много плака преди да заспи сигорно малкото коремче се чуди какво става #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт