Кой ще изпревари с бебе януари, вместо ФЕВРУАРИ? (37)

• 20 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  Слънчо страхотни сте Simple Smile
  Боби браво за добрите резултати
  Xcat  Hug за колко време идва доставката?Айде ако се сетиш драсни в сряда как им е качеството,защото ми харесаха  Simple Smile

# 556
По принцип доставката май е в рамките на 3 работни дни.
Ние направихме поръчката преди няколко дни, но си поръчахме и допълнителни олекотени завивки, които трябва да се ушият. Както казах, работят с някаква българска фирма, която в момента си мести цеха, та затова и доставката ще закъснее, понеже не могат да шият в движение. Grinning
Ще пиша какво им е качеството, когато дойдат. bowuu

missmallHug.

# 557
ох,много ви се радвам Simple Smile такива красиви бебенца имате,Слънчо,Васко е прекрасен,чак се просълзих като гледах снимките,само да те радва Simple Smileаз се депресирах съвсем,нещо много се филмирах вече,сънувам че раждам,едни измислени болести,вчера сънувах,че ми текат водите,ражда ми се вече!а нямам никакви симптоми това да започне скоро...Мисмал  Hug за Албенка

# 558
Слънчогледче, Кристинче, прекрасни са ви малките мишоци!  Hug Да са ви живи и здрави!
Стели, много са ни готЯни снимките, бе! Добавих те в скайп и ще чакам да ми ги пратиш.  Wink
Боби, радвам се, че прегледът е минал добре.
Ради, представям си как си се уплашила. Дано не се повтаря!  Hug Знам колко страшно изглежда отстрани. Аз имам много стресиращи спомени от двамата ми 1-ви братовчеди. Те, като майка си, имаха пък много лош плач- направо оставаха без въздух, посиняваха и трябваше някой да им духне в устата, да ги разтърси, понякога и с главата надолу, за да вдишат и да се разплачат нормално, с глас и въздух.

# 559
Слънчо и двамата са ти големи сладури Heart Eyes
Мисмолче дано нямате вече такива премеждия!Представям си как сте се притеснили!Едно силно гуш и за двете ви!

# 560
Ей, колко са ви хубави бебчовците!!! Много да ви радват и да ви усмихват по-често!!!
Аз уж си почивам през уикенда! Снощи на гости, днес в къщи имам си и домашна работа от офиса, така че не скучая. Другата седмица задължително трябва да видя за кошарка вече, че времето тече и да не идва всичко наведнъж после.
хубава вечер ви желая и да не е безсънна!!!

# 561
Слънчо, много е хубав Васко! А Камен прелива от щастие  Heart Eyes, което си е нормално при такова хубаво семейство с още един новопоявил се член! Пу пу много сте ми сладки!!!  Hug
Кристинче, Калоян е толкова оформенко бебенце! Да е жив и здрав и скоро да си го прибереш!
mismall, да гушнеш малката принцеска и от мен и дано нямате повече такива премеждия  Hug!
star, супер са снимките! Красиви мами!  Wink Радвам се, че срещата ви се състоя най-накрая и сте доволни!

Изпратих си мъжа, разходих се страхотно с баща ми и кучето из полите на Витоша и сега отмарям, че се поизморих по баирите, а уж гледахме да ги избягваме.

# 562
Много са хубави снимките, големи сладури са и двамата, и Гогата и Васко. Ти направо сияеш. Искам и ааааааааааааааааааз!!

# 563
  • София
Слънчогледче, голям красавец!!  Heart Eyes Да ти е жив и здрав! Толкова изпълнени с емоция снимки, че ме просълзиха на няколко пъти. А какви сладки малки краченца има..  Hug
Missmall, да я цункаш малката принцеса! Ще се научи тя на всичко. Представям си обаче как сте се притеснили!!  Hug - това е за вас двете!! Hug
Но като се замисля как ли ще се чувствам аз..  newsm78 Една приятелка казваше, че през половин час е ходела да гледа дали диша малката.  Mr. Green
Звездичке, много сте хубави и сте толкова усмихнати!!  Hug
И на мен вече ми се ражда. Simple Smile Броя дните като в казармата. А малката беболанка не спира да рита днес следобяд  newsm32
Утре следобяд съм на жк. Да стискате палци. Аз после ще се отчета де!!
Хора какво става с Мяу? Някой има ли актуална информация?

# 564
Много са хубави снимките на малките бебоци,от срещата също Hug

# 565
Хора какво става с Мяу? Някой има ли актуална информация?
След моя неуспех да стигна до нея в Шейново в петък Каро каза, че в понеделник (утре) я изписват. Добре са с писаната, дано няма проблеми повече  Praynig.

# 566
  • София
Момичета, бебчовците в албумчето са наистина страхотни! А на снимката с минералната вода за мащаб много се смях  Laughing Това е то техническа мисъл!

Което ми напомня, да ви напиша за един супер глупав надпис, който днес отлепих от новото ни детско креватче: "Детско легло, размер 120/60 см. Подходящо за използване от бебета и малки деца с ръст до 120 см"  Joy Е не, ще сложим някой 185 см мъж да спи вътре!

Освен че са много хубави бебетата, искам да поздравя специално Мissmall за страхотното име - "Албена" ми е голяма слабост, жалко, че мъжо не го хареса, та малката няма да го носи.

# 567
  • До Балкана
Ех, Васко е страхотен (пу-пу), да ви е жив и здрав Слънчо, голяма усмивка имаш беееее! Hug
Варненските мами - големи сте хубавици и какви прекрасни шкембаци и на вас едно (пу) Heart Eyes Mr. Green

# 568
  • Burgas
Големи сладури малките бебоци,вече и на мен ми се иска,но ще си чакам края на февруари,само времето да минава по бързо.

# 569
Привет момичета кокичета,Слънчо,Кристинче много са ви хубави бебоците!
Аз имах последните две нощи болки ниско долу,обаче пак си бяха непрекъснати,та си викам сигур не са контракции,особено пък първата нощ не съм мигнала ви казвам,да не говорим че като отида до тоалетната и докато се върна и легна пак ми се ходи,и то не по две капки,ами нормално за бременна,направо се побърках,и си викам ако и утре продължи вече отивам в Шейново,ама то спря сутринта,снощи пак същата работа,ама по-малко,по едно време само се засилиха,ама викам айде ако стане напечено тогава тръгваме,сутринта пак спряха,но тази вечер вече отивам ако ме заболи,ама няма май такива изгледи,та това при мен,лека ви нощ,до утре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт