Отговори
# 105
Мерси Чери, отиваме след малко в Синия кръст, клиника в Панчарево, там имали ренген. ЯМР в Бг има само един за животни и до него няма докопване, чакало се много, поне така ми обясни нашия ветеринар. Ох трябва да се стегна заради себе си и заради животинката, оказа че че аз бях най страхлива в къщи, а то кво стана май съм най смелата и най философски и разсъдливо приемам нещата. Ама то патилото си е патило, научава се да бъде силно/ на.

# 106
Ето така трябва да се държиш, заради всички. Пак рентгена ще свърши работа, успокой се и всичко ще е ок. Пиши ни . Сега излизам и довечера пак ще си пишем живот и здраве. Стискам палци. 

# 107
Синеоч , миличка аз никога не съм имала куче и не мога да ти дам никакъв  съвет за съжаление.....  Децата  много искаха куче , но  мен ме е страх от кучета пък и  при тази " пълна лудница " вкъщи само  животно ми липсва???   А и  големият ми син нали е с астма и е алергичен към какво ли не , та при нас е немислимо да гледаме някакъв дом. любимец. Но мисля, че като отидеш в клиниката - те там все пак нали са точно ветеринарни специалисти и би трябвало да са наясно тези гърчове симптом на какво заболяване са ?   Успех  и стискам палци !!!   Hug Hug Hug Peace  И като се върнете от прегледа пиши какво са казали .  love001

Слънце там е въпроса че предния път като бяхме при тях те казаха, че не било епилептичен гърч, имало много видове гърчове, е аджеба какъв е тогава, питам аз?

# 108
  • София
       Миличка  ,  ми то явно и ветеринарните доктори са като  другите - нали виждаш на кой хал ни е  здравеопазването  в държавата ...... Години наред обикаляме по доктори и все сме с какви ли не проблеми - един казва  едно, друг друго  - няма единно становище  нито за диагнози ,нито за методи на лечение ? То  какво ли остава за  горкичките животинки , които дори не могат да си кажат милите какво чувствуват и какво ги боли? Моля се да попаднете на свестен и кадърен специалист и дано кученцето е силен организъм та да се справи !!!  Praynig Peace newsm10

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 109
  • София
Синеоч , какво става с кучето - как е ???? 

Дами , къде сте всички - домъчня ми за вас ???  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 110
бая време си отвисяхме в клиниката, ами как е кучо ще продължаваме да пием Депакина сутрин и вечер, в петък сме на контролен преглед  Crazy ако до тогава направи пак гърч/ ове ще трябва да му слагам ректално диазепам  ooooh! а как ще стане този номер, незнам. Сега му правя промивки на ушите, защото едното има проблем, ще му слагам антибиотик. Доволна съм от отношението в Синия кръст в Панчарево. Докторката беше явно македонка, обърна ни много, ама много внимание не спираше да обяснява, а аз съответно не спирах да задавам тъпи въпроси, а тя имаше супер търпение ииииии ще ни чака в петък пак. Важното е, че и Рой си я хареса. Ако се зачестят гърчовете ще минем на други лекарства. Сърцето му е наред, нооооо единствено за да видим какво му е/ в главата трябва да минем на ЯМР, както каза Чери, на ренген нищо нямало да се види. И такааааа, стискаЙте палци да нямаме ексцесии тази седмица  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

и за да не е само спам с мойто псе, да се оплача, че още не ми е дошъл цикълааааа  ooooh! е то от стреса явно  Confused

# 111
  • София
       Синеоч ,  спокойно важното е ,че  си попаднала на добра и внимателна докторка и тя е поела ангажимент , а това е най- важното според мен !!!  Peace Peace Hug

Ще видиш,че всичко ще се оправи , а за цикъла не се тревожи и на мен този месец ми закъсня  с два дни , при положение ,че винаги ми идва  поне с 2-3 дни по рано.......   

Лека вечер на всички от мен ,  че отивам да оправям моите " зверчета " - всеки  в стаята си ,че много се бият и дразнят.......   До утре!!!   love001  love001  love001

# 112
  • Buffyworld
Синеоч, и ние имаме немска овчарка на около 7 години. Баща ми за най - малкото малкото нещо я води на доктор и един път така навреме хванаха бронхит , преди да е станало пневмония. Аз напълно те разбирам. Много обичам това куче. Взели сме го вкъщи от бебе  . Знам , че всяка година има някаква задължителна ваксина, а на всеки три месеца му се дават хапчета против вътрешни паразити

# 113
  • софия
Здравйте мили дами  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Леле Синеоч направо ти се възхищавам - кога успяваш деца,куче,мъж  Laughing Станала си истински войник Joy Дано тази седмица нещата да се успокоят.
Аз искам да попитам при вас така ли беше оскъден първият цикъл след конизация.Аз докато разбера,че ми дойде той свърши newsm78
На всички пожелавам лека,приятна и изпълнена с усмивки седмица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
anivo това за което питаш е доста относителено  - при всеки е различно..................важното е да се чувстваш добре и да влезе всичко в ритъм  Peace

# 115
  • софия
Благодаря ти Рея. Силно се надявам нещата при теб да са ок.Скоро и аз ще ходя на преглед, а иначе се чувствам много добре вече нямам болки,цикълът също не беше болезнен останалото ще каже докторката Wink

# 116
СИНЕОЧ дано се размине всичко на кутрака с лекарствата успокойте се и го следете. Щом докторката е толкова внимателна ако е имало нещо страшно, тя щеше да каже няма да изписва куп лекарства, така че споко.
АНИВО и моят първи цикъл след конизацията беше супер кратък 3-4 дни без болки, при положение, че преди това ми течеше по 1 седмица със съсиреци и адски болки, та от толко кратък сега хич го занема, но това е друг въпрос. Още не ми е дошло , но много ме болят гърдите от тази сутрин. Като балони са и са много болезнени дори и без да ги докосвам. Сутринта като станах едвам отидох до банята. Дали това е признак-незнам. Thinking

# 117
 Peace
обикновено не правя така, но няма какво да напиша

# 118
  • София
Чери , мисля че това с болезнените гърди е сигурен признак ,че  скоро ще ти дойде цикъла.  Аз този проблем с болезнените гърди го имам вече почти 1 год. - от средата на миналия януари. И тъй като преди това не съм била така, понякога съм усещала напрежение в гърдите , но не са били чак толкова болезнени и подути както е през последната година - много се  тревожех , все най лошото мисля - още като се появи проблема и аз веднага на мамолог в "Тина Киркова " и доктора каза ,че това си е хормонално и било нормално, каза че имало жени , които  през целият си период докато имат цикъл са така , той ми беше изписал за облекчаване на болките Прогестогел - гел - маже се всяка вечер от 14 ден до 28 на  МЦ, аз мазах до ноември миналата година и спрях , тъй като последните няколко месеца независимо от това дали мажа или не пак си ме боляха гърдите....   Сега от един месец пия хапчета Агнес - това е хранителна добавка за  предменструален синдром . Този месец преди да ми дойде - незнам дали от тях или  от хормони ,но нямах чак такава болезненост както през миналата година.

Не знам ,но аз като почне периода на болката, а това е около 10 дни до седмица преди да ми дойде толкова се паникьосвах и все най - лошото мисля и по този повод се разтърсих из нета и видях ,че действително има много жени с такъв проблем.  Не се тревожи Чери - според мен ще ти дойде  скоро ще видиш!!!   Hug Hug Hug Peace

# 119
Синеоч,възхищавам ти се мила за кученцето и обичта  ти към животинката!Аз също имам куче на 8г. е и преди 4 години го блъсна кола...
последва шиниране на крачето,рана която трудно зарастваше защото той си я ближеше непрекъснато.
Но кучетата са по издръжливи от нас....слава Богу оправи се, но накуцването си му остана.Важното е ,че лекаря
на когото си попаднала е взел проблема при сърце.Ще се оправи кученцето ти ....ще видиш....наистина са много мили животинките.
Аз преди конизацията нямах никакви болки в гърдите преди МЦ,но сега ....доста си ме наболяват.Друго хубаво от
конизацията е,че ми спряха жестоките кръвоизливи които имах.Казах да докторката и тя ми изписа Дуфастон и според
нея с Дуфастона ще се регулира още повече цикъла.Аз обаче имам негативно отношение към хормоните и няма да го взимам.
Остава да си чакам тази седмица резултата от цотото....Но си имам и миоматозна матка.Трябва да се наблюдава дали расте....
Прегръдки на всички момичета и много успешна седмица Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт